Отговори
# 255
  • София
Аз я следвам, но какво от това 🤣

Мерт беше с готина риза снощи

Жал ми е за амджата. Още не е разбрал, че бившата не иска да ги свързват.

# 256
Амджата продължава твърдо да е отбор Делулу и Афрам Simple Smile Зор му е какво иска бившата или настоящата снаха Wink
Онур Акай има нова статия от преди десетина минути. Пак не я е писал той.
https://www.onurakay.com.tr/makale/afra-saracoglu-ve-mert-ramaza … kin-rotasi-neresi

# 257
Момичета, кокичета много ме развеселихте! 😘
Слагам чичо, защото много го уважавам! ✌🏻

# 258
Момичета,рейтингите бавно но сигурно падат.И не само на ОМГ/ОГМ/ ами на всички.Даже и на "Узака" са надолу."Сърцебиенето" зле.Съжалявам за проекта на Ханде и Баръш,но той май ще падне пръв в битката.Не и върви на наша Асуман.Два сезона отнесе в "Рибарчето" като фикуса в имението.Втория и проект скоропостижно завърши на 4-та серия и сега май пак на 4-та серия отиват работите.Интересно ми е обаче ако "Сърцебиенето" завърши скоропостижно дали Онур ще плати някакви неустойки на Керем?Нали,все пак,го водят звезда?

# 259
Афито,👑 поне е в топ3!

# 260
  • София
Амджата продължава твърдо да е отбор Делулу и Афрам Simple Smile Зор му е какво иска бившата или настоящата снаха Wink
Онур Акай има нова статия от преди десетина минути. Пак не я е писал той.
https://www.onurakay.com.tr/makale/afra-saracoglu-ve-mert-ramaza … kin-rotasi-neresi

Тази ми се струва повече в негов стил.

Не е добре положението в инстаграм, но така се получава, когато си обидиш феновете.

Ако е вярно инфото от една руска фен страница на Афра в Х, трябва да има нова реклама на ДеФакто и този път за фон ще се използва Париж. Затова се чакаше и този дъмп.

# 261
АфРам да вземат да съберат родата и да им обяснят, че така с лайкове и следвания няма да се получат нещата. Лютфие трябва да отследва тоз Чапкънин, защото не върви да изневеряват на дъщеря ти пък ти да го следваш.🤪 Същото е и при амджата, снахата каза "Гитти битти", никакви лайкове повече. 😎

# 262
Аз ще изчакам класацията и другата седмица и тогава може би ще коментирам.
От няколко дни следя в Х хаштага на Афра, доста слаба работа, сега е един пост на няколко часа макс. Преди през няколко минути имаше нещо. Днес има някакво оживление,но е малко. При Мерт е малко по добре хаштага. Там има някакво движение. Но и при него преди беше повече. Хаштаг Сейфер има много голямо раздвижване, няма да се изненадам, ако пак стане тренд. Изненадана съм от хаштаг Афрам. Мислех, че там съвсем ще замлъкнат нещата,но всъщност движение си има Simple Smile
За Инстаграм не знам как стоят нещата.
Хайде да видим дали ще пуснат нещо,за да има за какво да се говори за Афра и Мерт.

# 263
Афито,👑 поне е в топ3!

Bitti Gitti e тази седмица Kissing Heart

Мими ,
Керем по всяка вероятност има сключен договор за определен брой серии , както Халит Е   Няма да финализират сериала толкова бързо Ще го размотават още Все пак отидоха да го продават Все нещо ще трябва да излъчат за тази му продажба Grinning

Същото ще е и при Аби Афра ще осигури международните продажби  Кенан И ще осигури броя на сериите  Танту за кукуриго Grinning  Сделката си е сделка Grinning  Поне , че само фейк плаката сложиха АТВ в Кан

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:24 от KrasiAnna

# 264
  • София
Тази девойка не иска да вади дрехите повече, жалко. Дано й мине след време.

# 265
А някои така тълкуват лайкчето на чичо! 🧿

# 266
Ох, ще кажа нещо Simple Smile
В момента и Афра и Мерт извървяват своя житейски и професионален път. В реда на нещата е да си научат уроците. Проба - грешка. Иначе няма как да стане.
Това, което в момента феновете им казват и показват е следното: феновете сме тези, които Ви направихме известни, нашата подкрепа. Така както можем да Ви вдигнем до върха, така можем и да Ви сринем. Без нашата подкрепа какво правите? От тук насетне нашите трябва да се научат,че добри или лоши трябва да уважаваш фенската си база. А не само да ги използваш. Нормално е и те да искат нещо в замяна.
Миналата седмица Мерт беше на трето място в класацията с 20.200. Тази седмица Афра е на трето място с 18.400. Не са съвсем без проекти, реално при добра реклама имаше какво да се коментира. Преди това седмици наред бяха на първите места без да имаше проекти и какво да се коментира. Но..... Ще изчакам и другата седмица да видя класацията Simple Smile
Туй то

# 267
  • Яко в Матрицата...
Като започнат проектите, Наде, ще има шестцифрени числа Wink

# 268
И в класацията на Адба за сериали ситуацията е интересна. Проектите на Шнура са в девета глуха по коментиране, как ли спи вечер?😂

# 269
Той Шнура няма лошо да си има самочувствие ама поне да е с покритие Simple Smile Доколкото проучвах докато гледах Рибарчето ОГМ нямат друг сериал, който да е стигнал 100 епизода. Нашият беше първи. И пак се стигна до това число сто с егати мъките. Накрая едвам се довлачиха до там. И това не са пълни три сезона. Толкова много други дизита в момента и назад във времето имат по два пъти повече епизода. Новите му проекти,на които толкова разчита нямат изгледи да го докарат до там. Нямам добро предчувствие и за АБИ,дано не стане така, че да го поддържат изкуствено. А за Юсуф ме е страх още да мисля. Арабите след изпълненията с балдъзата трябва да му нямат доверие на Шнура. Всички чуждестранни трябва да се съмняват в Шнура Simple Smile
Ох, няма да забравя сега като бях в Португалия в единия град се настаняваме вечерта в хотела. Влизам в стаята, пускам телевизора и канала, който изниква пред мен - Дизи свят Joy И аз съм в шок. Реклами обаче. Викам си - моля нека да е епизод на Рибарчето. Това щеше да е егати готиното преживяване. Обаче къде ти този късмет Simple Smile Нямаше Рибарче. Ако не друго поне Афрам ме вдъхновиха да посетя Португалия. И ужасно много ми хареса. Бих отишла пак в Лисабон.

Общи условия

Активация на акаунт