Отговори
# 705
Ето го отговора, защо хората критикуват.
Като постоянно се пускат лъжи и се подклаждат нон стоп глупости. Множеството не вярват. И това е точно преди да е почнало каквото и да е. Лоша реклама. Зрителите изгубиха интерес и вече им стана все тая.
Тази седмица поне Афра и Ханде не са на кантар Simple Smile Афра дръпна. Това е добре
Съгласна съм с Протежето, големи критики без да е излъчена и една серия. Ясно е, че Афра ще е главна, но се говори, че не е основно заради Бирсен. Тя подклажда нон стоп глупости като днес, че Доан ще влезе като лъв в живота на Чаала.

# 706
Така е бомба! 🧿

# 707
BELL-Уау,много взривоопасно. И разликата във възрастта е перфектна.Извинявайте момичета,знам,че много от вас харесват Енгин Акюрек,и аз го харесвам,но не и до Афра.Просто в тоя рекламния филм можеше да сложат някоя по-млада звезда.А ако бяха двамата с Мерт как мислите,дали нямаше да взривят целия рекламен свят?Та относно критиките за АБИ.Ами кой е виновен за тези критики?Никаква информация,намеци за някакви по специални отношения между ГГ с 25 години разлика и нищо по-конкретно.Да, има хора които са ок с такава разлика,но никоя майка не иска да види дъщеря си в някакви по такива отношения с наборите си или по-възрастен от нея.Аз лично бих убила набора си.

# 708
Малко Сейфер с ИИ

Сейфер днес са в тренда

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:17 от Надя Б. Василева

# 709
1❤️
101❤️

# 710
  • Яко в Матрицата...
Всичко - от обявяването на проекта до днес - е направено с цел да се коментира. За АБИ говоря. Същото ще се случи и с Юсуф. Не мисля, че е има полза от теории на конспирациите. Кой на кого какъв ще е ще се разбере с първата серия. Оставете ги да се наиграят 😁 Пилците ще се броят наесен 🧿

# 711
Добро утро🫶

Уж снимките за АБИ започват тази седмица, а те сега обявяват каста. На час по лъжичка!

# 712
  • София
Добро утро! Те сега обявяват каста, но преди повече от седмица е било четенето на сценария Simple Smile

# 713
Много искам АБИ да е успешен и да не последва съдбата на "Сърцебиене"-то и Краля.И то не заради ОГМ или Кенан,а заради Афра.Сърцебиенето беше представен също като много амбициозен проект,с голямата звезда Керем.И там имаше критики за разликата във възрастта.И какво стана?Керем почти не го виждаме,почти нямат сцени с главната героиня,не им се получава химията и това е.Цели епизоди гледаме с поддържащите роли като 3 сезон в Рибарчето.Иначе,много добри отзиви имаше за Керем от отношението му към партньорката му в Кан.Навсякъде я е поддържал и акцентирал върху нея,а не върху себе си.За рождения и ден я изненадал с балони в караваната и.И не,не става въпрос за някакви любовни отношения между двамата.Явно Керем прави всичко така,че младата му колежка да не се чувства пренебрегната и некомфортно,за което му казвам голямо браво.Навсякъде се тръбеше,че раздялата на Мерт и Афра била повлияла на играта им в сезон 3 и затова имало малко сцени с тях заедно.Тук обаче виждаме точно обратното и пак почти няма нито сцени,нито химия с ГГ.Значи проблема не е в актьорите,а в сценаристите и режисьорите.Казват,че сериала има добри международни продажби и въпреки ниския рейтинг ще продължи поне до нова година.Краля вече го приключват.На Онур му остава само морето което по незнайни причини,поне за мен,има такива добри рейтинги.Явно вкусовете ни за сериали се различават доста от тези на драгия турски зрител.Особено в морето,сред примитивните отношения,отмъщения,размахване на оръжия,наказания от рода да те тъпчат стадо кози е прикрепен и ИИ,което е страшно смешно и нелепо.Като гледах сериала имах чувството,че това са две села не в светска държава,а някъде в Авганистан.В Узака същата работа,но там поне знаем,че са контрабандисти и от това живеят и са натрупали състоянията си.Там съм възхитена и от персонажите на ГГ и те винаги са в центъра на събитията.Гледам го най-вече заради тези два персонажа.

# 714
Попадна ми една класация, в която сме на върха! 😜

# 715
Добро утро🫶

Уж снимките за АБИ започват тази седмица, а те сега обявяват каста. На час по лъжичка!

Добро утро, момичета!😊

И участието на Кенан не може да промени Шнура, който никога не си изпълнява обещанията. Така де, тя Бирса го написа, но от негово име.

# 716
  • София
Аз също искам АБИ да е успешен и да изкара поне два сезона или за колкото серии са се разбрали. Дано историята е интересна, засега не е ясно какво точно ще правят, освен, че ще има някакво отмъщение и семейството на главния са лошите.
В Х два дни е имало някакви панаири между солотата пак, иначе афрамските били токсични, дето мълчат от не знам кога 😂

# 717
Стори от Афи. Не съм сигурна какво отбелязват днес съседите.

# 718
Днес мисля,че е националния им празник,деня на Ататюрк и обявяването на Турция за светска държава.Жалко,че от дизитата им това не личи.Все едни такива ориенталски навици и традиции.         
BELL в тази класация единствено Онур Туна и партньорката му са не точно типично "изгарящата любов и страст".Там има и един много красив и млад пластичен хирург,който се явява "голямата любов",а Туна играе зловещия,психо съпруг,обсебен от съпругата си.Та там историята е много по-поносима и гледаема,даже доста интересна.Там главните герои са двама и слава богу,че младия е добричкия и влюбения.За Керем и Лизге вече знаем.Ибрахим и Алина не зная каква ще е тяхната история.Моля се за АБИ да е като на "Непознатия в огледалото."

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:50 от mimi 65

# 719
Добро утро, момичета!
И аз искам Аби да е успешен, заради Афра, нищо,че имам лошо предчувствие. Афра заслужава успех, както и Мерт
Но както казвам много пъти, всички свързани с този проект сами си направиха гафа. Рекламата отначало е ужасна. Но дано поне да има ефект от нея.
Рекламата е - това е проекта на Кенан за завръщане в дизи света. Кенан това,Кенан онова. Добре разбрахме. Обаче между това опа да ви кажем, че и Афра ще е от главните герои. Но така я представят като някаква притурка там.
Ок Кенан е известен,но е от едно време, сега не е толкова актуален. Отдавна не е снимал дизита. Та и това дразни хората.
Аз реално се обърках Кенан ли рекламират на гърба на Афра с това натякване. Или рекламират Афра на гърба на Кенан. За мен Афра е актуална в момента и бих искала проект,в който тя да е в центъра. Както с Пера. Не искам да ми я бутат обаче да ми викат Кенан Кенан Кенан. Съжалявам може да е много добър ама аз съм фен на Афра не на него Simple Smile
Афра точно сега стана известна и популярна, сега й е силата. Ако сега не я лансират кога. Иначе как ще се утвърди на пазара

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:47 от Надя Б. Василева

Общи условия

Активация на акаунт