🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 363
  • 706
  •   1
Отговори
# 390
Много ясно, че ще избере пешка...

# 391
Познах, познах! Невена голяма грешка направи, че не подкрепи Гъмов. Аз продължавам да се чудя тя защо още от началото му беше вдигнала мерника. По принцип не съм й фен и като актриса, а и в Трейтърс не си изигра картите добре. А също така не разбирам Бачорски, когото не харесвам. Защо отстреля останалите предатели, доста се оголи и смятам, че като е сам, ще направи грешка. Не е чак толкова умен. Единственото му предимство са сините му очи, в които по някаква причина всички вярват, въпреки че преди години имаше един филм "Честни сини очи", в кавички. Wink

# 392
Верно ли може да убие само Владо или Антон? Щото от промото излиза, че е поканил един от тях..

# 393
  • Другата България
Като ви чета ми идва да счупя тоз телефон!

# 394
Като ви чета ми идва да счупя тоз телефон!
И да даваш после пари за нов заради Бачорски? Тц, не си струва.

# 395
  • София
Не разбрах, какво му беше "бруталното" на този епизод....
Брутално зле беше. 😂

# 396
  • Другата България
Не мога да повярвам, че може да има толкова неориентирани хора, това е....нямам думи!

# 397
Този мазен грандоман Бачорски е аболютен трейтър и в живота, тия овчици не се замислиха веднъж за него като човек извън играта иначе анализират,  всички останали като хора и професии, ще си ги води докрая, както му е кеф, като са тъпи и не им се мисли ще ги върти.
Не ми се гледа в главната роля повече. Повече от 50% от епизодите са с негови синхрони, наговаряния и т.н.

# 398
Пешките Ева и Даяна ги показаха в промото, Ана Мария също. Според мен Владо си избра.

# 399
  • България
Заветът на Капитана към Бяло лотосовата актриса

# 400
  • Stockholm
Много ясно, че ще избере пешка...

Е, те всички са пешки, а най-голямата от тях е Капитан Планета Joy

# 401
Заветът на Капитана към Бяло лотосовата актриса
И аз

# 402
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо всички продължават да мислят, че са 3ма предателите?
Напротив, някои мислят, че са четирима. Главно Владо Николов, който много я разбира тая игра. Joy
Много беше лесно изгонването на Неве, защото тя си вкара ужасен автогол с това, че не гласува за Гъмов. Въпреки че на Бачо му се наложи сам да си изцапа ръцете този път. Но пак го изигра по своя тертип - "Владо ми каза", "Този ми насочи вниманието", "Онзи ми подхвърли"... И накрая след кръглатат маса отиде и стисна ръката на Владо, сякаш той е мозъкът и инициаторът за това изгонване.
А Владо милият изобщо не играе Трейтърс. Нито търси предатели, нито разсъждава. Той си гледа физическите предизвикателства и това никой да не вземе щит, защото не е достойно. Joy
Според себе си бил заплаха за предателите. Ще почина! И завещание остави да бъдат сигурни, че Бачо в никакъв случай не е предател и на него може да се разчита 100%. Който имал дори малко мозък, не се съмнявал в Бачорски.
И също Мирела била най-достойната да спечели.
Чудя се остана ли още някоя глупост, която е пропуснал да сподели?

А Бачо хубаво иска да играе с Владо, наистина би било страхотно, ако вторият може да се справи с ролята и продължи да се държи както досега. Никой няма да го заподозре. Обаче Бачо като толкова добре може да чете хората, не знам как не е наясно, че въпросният  би предпочел да си тръгне, вместо да е предател.

# 403
Аз колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че 🌟голямата игра🌟 на Бачорски е, че просто ефективно им целува задниците. Събрали са участници с под средната интелигентност и силно изявени егоцентрици, които ако ги почешеш на правилното място с блага дума, са ти доверени докрай. Изобщо няма значение дали Бачорски се издава, дали се черви като домат при всяка емоционална ситуация, за участниците просто няма значение дали той е предател, или не. Те искат да си изкарат още няколкото дни на курорт с човек, който им ближе задника и им подхранва самочувствието, та следващия епизод Бачорски може да си напише "предател" на голямото чело и това няма да промени абсолютно нищо.

# 404
Брутално зле беше. 😂

За мен е най-слабият епизод дотук. Явно участниците си го виждат много интересен, аз като зрител не споделям техния възторг.

Общи условия

Активация на акаунт