🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 242
  • 706
  •   1
Отговори
# 525
Аз бих искала да гледам предаване с напълно непознати за публиката хора, ни и те да не се познават помежду си. Интелигентни, хитри, остроумни и добре лавиращи. Тогава ще се получи много интересно.
А не както е сега, хора които се познават, които преследват други цели, различни от спечелване на играта. Виждаме, че целта на по-голямата част е съвсем друга, имат отношения в реалния живот, които повлияват играта им вътре.

# 526
За мен Антончо е много дребнав, злобен и семпъл човечец.... Не му прави чест да напада Неве и да говори глупости. Ще се радвам да го убият.
Що си мисля, че Бачорски, Ласкателят е казал на Владо,че предател, т.е. Капитана през цялото време го защитава пред останалите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:38 от monii

# 527
От постовете изглежда, че посочването на Антон от страна на Неве е довело до изгонаването му на кръгла маса и той ѝ е доста гневен. Ако е така, то Владо е убит. Има логика да е така, въпреки приказките на Бачо колко му е ценен и т.н. Според мен го вличае, само за да си лъска още образа.
Изпълнението на смъртната присъда на Антон е абсолютно празен ход, защото праведните ще се насочат рязко към него и без това. За това е логично Бачо да убие Владо.
Стратегията му да прикрива неистовото си желание да е най-великия и единствен победител, с мотива, че прави играта интересна и бута "моралните" победители към финала, ще се пропука. Точно в този формат е  супер трудно да поддържаш подобна маска. Ако се насочи към Владо, само и само да не направи празен ход с Антон, всичките му приказки ще отидат в кофата. Да видим.
Също ми е интересно дали ще направи опит да вербува Владо (знаейки че е твърде вероятно да получи отказ) и ако това се случи - да рони крокодилски сълзи и да обяснява колко неочаквано е било това за него.

# 528
  • София
Набързо, като преспал зрител (ала вероятно пак няма да е кратко):

Към Продукцията! (отново):
Скрит текст:
... от мен поне, добре, браво за куража в дебюта на това шоу - което на фона на рози, ергени и бутане на варели, теоретично няма шанс пред тяхната публика. Но имам изисквания (за добро на всички пред и зад екрана). Тук ще река и аз за монтажа. Ами, постен ми е. Там тече цял ден, ние виждаме трохички. И какво в тях? Сценарирания (направо манипулативен) монтаж не развива повече от 2-3-ма от Хероите на терена. Ами, не е гот. И ние си спекулираме само по видяното. Прах в очите и много огън и дим от Бъч. Нищо повече. Вече не знам кое е по-вярно: играещите или зрителите са в по-неравностойно положение, поставени от Продукцията.
Ха-ха, и нещичко за Балканския синдром. Добре си играе играта човекът, вие ни го направихте Капо ди тутти Предатели, с помощта на плебса, закусващ, гонещ щитове и разгорещено чоплещ носовете си около масата на Артур. Изобщо не се чудя дали това (вашият първоначален) беше сполучливият избор за Трейтърите - или изобщо комбинацията в триото, където само един играе играта, друг сбърка с мераците си още на старта, третият оцеляваше още от влизането си сред качулките...
Засега свеждам неудоволствието си (личното) само до монтажа и каста. Обаче май поравно.
Планетарният тренер - о, в духа на черния/честния хумор виждам и такъв вариант:
Скрит текст:
Бъч го вербува, той приема и цял ден обикаля групичките и им разправя, че вече е предател, но е мъжко да им го каже, пък да си прецЕнят около масата. А там, после, някой обобщава колективното мнение на неострите цивилки, че националният ни герой (чест и слава е да го имат в редиците си) отново е постъпил като един Левски (смел, прям и с добър отскок) и затова те няма да му повярват на лакърдиите. Мирелка тихинко промълвява (камерата я хваща, няма нужда да й държат листче с текст, тя си е натурална красива неостра цивилка): Капитане, татко, не ме оставяй още... Някой от игралите благотворително в СБ (лицето му мерваме за миг, понеже Бъч в това време червенее - обективът е в него, но всички други гледат в обектива) пише и вдига листче: Елои, Елои, лама савахтани... На вечерния конклав Николов донася и Библия, която оставя върху бурето и казва на Бъч: трябваше да оставим и Гъмзов, той е пич - сега щяхме да сме палавия, праведния и пиещия - като в оня филм... Smiling Imp
BTW. Смея се с глас на питанката по-нагоре дали @ dido2k бил гледал чужди сезони; по повод негов коментар. (Хубаво е човек - независимо от темата - да е попрегледал какво подсказва за ника на един пишещ - писаното от него изобщо и другаде.) / Онова пък - с хвърлянето на кал по хората (в едни медии) - за мен е много точно казано. / Коалициите (кръгове, триъгълници, крилца и кълки) - ами, сори, пак към създателите имам шеговито предложение: я да изпробваме такъв вариант - на приелите да участват давате по 5 тел.номера на други приели. Дотук. В ефира обаче - уведомявате драгия зрител кой на кого е имал телефоните (титри, табелки, ще си го оформите). И ние от диваните гледаме как това се отразява в реалитито. Може и с неизвестни да го пробвате - ще го наречете "Балканския експеримент". / И аз смятам, че Бъч в синхроните си е автентичния той. / Разсъждавам си по пространния обзор на Дяволо и ей сега върху по-горния на @ Amm; интересно ми е - ако Владо е аут по какъвто и да било начин - ще има ли поврат сред плебса с един духовен разводач по-малко.

# 529
  • София
Blush Аз не мисля, че има човек, който вярва, че Владо ще е човекът със смъртната присъда.
На всички ни е ясно, че това ще е Антон.

Да, да. Факт.
Но аз го писах още в неделя и стискам палци най-накрая да позная, защото досега моите прогнози за убити Праведни все попадаха във финалния избор на Предателите, но не си тръгваха, а влизаха последни на закуска. 😀

# 530
Изгледах епизода. Мисля, че и участниците, и продукцията, и водещият много се изхвърлят като говорят всеки път за "брутален епизод", "голям обрат", "нечуван прецедент" - тъй като съм гледал доста чужди сезони мога да кажа, че до момента всичко тече изключително нормално, стандартно и очаквано. Повечето събития са като по учебник, така че нито е по-лоша нашата версия, нито е по-добра. Към момента е средна.

Играта на Неве значително се влоши в този епизод и беше нормално да си замине, а това че не написа името на Бачорски накрая беше за мен единствената изненада.
Познах и за мисията, те много издават в промо статиите си.

Факт е, че Бачорски е по-добър от другите двама предатели, но и той си знае, че оттук идва трудното за него. Още цели 5 епизода да се задържи над всички би било доста трудно, ако го направи, значи си заслужава, какво можем да кажем. Според мен ще избере пешка за предател, например Даяна. Впрочем, очеизвадното игнориране на Даяна от монтажа, плюс няколко вметки за поведението й, ме карат да мисля, че може да се е случило нещо, което го имаше в един австралийски сезон - изтрит от монтажа участник заради проблемно поведение. Ако продължим да не я виждаме и чуваме, определено нещо е сгафила с продукцията.

# 531
Очакам Владо да не приеме и да си тръгне , Антон да е убит и на масата да изгонят още една жена и Бачо да стреля по още един мъж. Данчо например.

# 532
Подкрепям едно от предишните мнения, че предател трябва да се страхува да нападне открито друг предател на кръглата маса, за да не бъде завлечен с него. Аз също се разочаровах, че Невена не написа името на Бачорски. Изгонен ли е предател, вниманието автоматично се насочва към този, срещу когото изгоненият предател е гласувал. Особено ако е имало размяна на реплики. Веднага им светва на праведните, че е било предател срещу предател.

# 533
Антон нали се кълне в Бачорски, че е праведен и му има доверие на 100%. Да видим него как ще коментира. Много ми е любопитно.
Петканов е абсолютен лакей на Бачорски. Не виждам никакъв смисъл той да става предател. И като праведен му върши работа. Добър предател би била Ана Мария, обаче тя е опасна и той никога няма да я привика. И играта става адски безинтересна, защото е ясно, че Бачорски ще си избере някоя пионка, която да контролира - няма да имаме интересен втори предател. Отделно на кръглата маса пак си прави, каквото си иска. Все пак дано е Венци Венц - със сигурност ще е по-добре от Петканов.
Владо очаквам да откаже покана дълбоко обиден от предложението и да напусне още другата седмица.

# 534
Най-интересното от следващия епизод ще е шокът на милия праведен когато Бачорски си свали качулката. Отсега да се готвят тези дето пускат мемета.

# 535
Най-интересното от следващия епизод ще е шокът на милия праведен когато Бачорски си свали качулката. Отсега да се готвят тези дето пускат мемета.

Ооо да това го чакам с нетърпение особено ако е някой дълбоко заблуден тип Владо. Толкова исках да мине този момент в края на епизода, но не ме огря. То беше ясно, че ще оставят тази интрига за др епизод, защото следващия въпрос за убития е дълбоко предвидим.

# 536
За мен Антончо е много дребнав, злобен и семпъл човечец.... Не му прави чест да напада Неве и да говори глупости. Ще се радвам да го убият.
Що си мисля, че Бачорски, Ласкателят е казал на Владо,че предател, т.е. Капитана през цялото време го защитава пред останалите.
Благодяра ви за високата оценка за мен. Очевидно не ме познавате изобщо! Но всеки си ма право на мнение и аз го уважавам!

# 537
  • София
Всъщност това може да е добра тактика - с един куршум два заека.😉
Ако покани Владо, очаквайки той да му откаже, убива го, а после и друг от осъдените… А ако след Владо покани и Антон, и той откаже, защото Който е предател в играта, е предател и в живота 😉, и Мариелчето, горкото, ще го убият по задължение 😂…

Е, тогава ще го призная 🤷🏻♂😂

# 538
Антон смешката, който звънял на Онцова да правят коалиция, говори за принципи? Мхм, да, ок, разбирам.

Този човек май не прави разлика между игра и реалност. Наистина трябва да се прегледа. И да обещае да не се записва за нито едно предаване повече, че ще вземе да си докара някоя нервна криза.
Прави сте. Наистина за мен играта и реалността се припокриват. Ще се прегледам, обещавам. И за протокала ще кажа - не се записвам за предавания, а ме канят. Дори бях изненадан, че въобще са се сетили за мен. А с нервите съм добре. Бъдете спокойни.

# 539
Мен Бачорски не ме дразни, защото играе играта. Дали ни харесва или не, е друг въпрос.
Но, виж, такива, които хал хабер си нямат защо са вътре, направо ме вбесяват. Като Антон и Владо. Гъмов беше същия, слава богу тръгна си.

Бачорски може да се отърве и от двамата. Убива Антон, на Владо предлага да е предател с пълното съзнание, че той ще откаже. И така си измива ръцете - аз много те уважавам, голям респект, искам да играя с теб, но...

Общи условия

Активация на акаунт