🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 256
  • 706
  •   1
Отговори
# 540
Ужас, много зле от страна на Антон, неприятен персонаж. Много добре си игра Неве, е, имаше своите грешки, трудно се издържа на такава атака, но нищо подмолно не виждам у нея като личност. Подмолно е поведението на Антон, засягайки лични качества на участници и опитвайки се да изпъкне на техен гръб, той колко е морален.
Не се опитвам да изпъквам на ничий гръб. Просто имам мои си принципи, които спазвам. Нямам подмолно поведение, тъй като на всички казвах всичко в очите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:56 от tonimedia

# 541
А ако след Владо покани и Антон, и той откаже, защото Който е предател в играта, е предател и в живота 😉
Горкият Антон… Като малък сигурно никога не е играл стражари и апаши от страх, че наистина ще го опандизят.

# 542
А на Бачорски какво му каза? Каза ли му, че е гаден, жалък и недостоен предател и в играта, и в живота?
Или на него не си звънил преди формата и не сте имали предварителна уговорка да се пазите взаимо?

# 543
Не забелязах да се коментират отговорите на участниците на въпроса: "Според групата, Бачорски е най-вероятно да излъже на детектор на лъжата". Първо, че повечето явно не са посочили него (а анкетите все пак не се виждат от другите участници и няма защо да лъжат на тях), но по-интересното беше чисто първичната реакция на всички: "Грешно". Дори не се и замислиха.  А Мирелка, за която тук се спряга как го подозирала, на синхрона казва: "Естествено, че Бачорски не може да излъже.. с тези големите, изрзителните сини очи! Той не би се справил на детектор на лъжата." (не че сините очи имат отношение към детектора, ама показват нейното отношение към него)

# 544
Позволете ми да имам лично мнение. За мен това не е работен ангажимент. Приех да участвам, защото ми се стори интересно и това далеч не е само игра. Разбира се, пак казвам това е мое мнение и не ме интересува дали го приемате или не. Нито съм се сърдил на някого, нито съм обиден. Дори с Неве само преди няколко дни бяхме заедно на купон, организиран от Владо Николов. Така че вие си пишете, каквото желаете.
Съветвам ви, тогава, да не се записвате за повече риалитита. Те идват с определени правила и доза стратегия. Да не говорим, че те се правят за зрителя, а не за участниците. Всеки, влязъл в предаване, има отговорност да направи най-доброто, което може, за да е атрактивен.

А за това, че сте били с Неве преди няколко дни и въпреки това пишете подобни неща по неин адрес - още по-зле.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:29 от Lilly_85

# 545
  • Другата България
Реших да вляза да изчета малко коментари в Инстаграм и съм изключително приятно изненадана! Много хора пишат едно и също – че ако Бачорски играеше в сезон в друга държава, щеше да е любимец на публиката.
Ако Бачорски играеше в друга държава ПО ТОЗИ начин отдавна щеше да е пътник Simple Smile
За справка Бостън Роб - велик играч, но направи много подобни грешки като Бачорски (не ги сравнявам, някой да не си помисли нещо)
Тук по-скоро се възмущаваме от слабата игра на праведните, че по такъв начин ги манипулират без грам да заподозрат
Дотук стигнах с четенето и отбелязвам, че съм напълно съгласна.
Това го пиша от самото начало - от епизод едно бях една от малкото, които харесват играта на Бачо - играта му, не него персонално.
Но останалите, праведните.....какъвто и да е Бачорски, не е безгрешен, направи няколко очеизвадни грешки, които именно заради “слепотата“ на праведните минаха между останалите нелепици от тяхна страна, това за мен е потресаващо.

И само да вметна, че съм един от най-големите фенове на Ръсел Хенц. Heart

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 21:43 от Merri_An

# 546
А на Бачорски какво му каза? Каза ли му, че е гаден, жалък и недостоен предател и в играта, и в живота?
Или на него не си звънил преди формата и не сте имали предварителна уговорка да се пазите взаимо?
Не, не съм му казал. И не сме имали уговорка да се пазим взаимно. Той имаше уговорки с други хора.

# 547
  • Другата България
Не, не съм му казал. И не сме имали уговорка да се пазим взаимно. Той имаше уговорки с други хора.
Я, това е интересно.
Може ли да открехнеш малко завесата?
Да ни се реабилитираш, така да се каже?
Уговорки ПРЕДИ формата ли?

# 548
tonimedia, ако сте добре с нервите, лоша работа. Толкова правописни грешки, пък уж Медия, нали. 😀
 Имам въпрос, така и така изпълзяхте. След, като за вас игра и реалност е едно и също, защо въобще влизате. Или все тая какво ще е, важното е, че ще играе парата?
 Ако седнете четворка на "Не се сърди, човече", как процедирате? Изяждате си пионките за да не помисли някой, че може да го бутнете?
 И последно, не ви прави чест да използвате медиите за да хвърляте кал по останалите участници. Това е ваше, лично мнение, запазете го за профилите ви из СМ. Там можете на воля да показвате "висок морал и ниво". Дето се казва, излагайте се на воля.
Влязох, защото ми се стори интересно. И не съжалявам, че приех. Просто има две роли - на праведни и предатели. Аз отказах да играя тази на предател и така. Това е.
Не съм аз човека, който трябва да Ви го казва, но не е лошо да правите разлика между игра и реалност! Вие сте поканен в игра с име "Предатели". Неве също. Но за нея това е поредната роля, която трябва да изиграе. На мен ми е интересно защо не коментирате Бачорски. Неговата игра е мръсна, за разлика от тази на Неве, но за него нито дума. Неве на конклава няколко пъти се застъпи за Гъмов щом Бачорски го спомене като евентуална жертва, но това удобно го пропускате.

# 549
Почвам да я разбирам тази игра аз. Не е достойно да те изберат за предател, но е много достойно да звъниш на Онцова за предварителни уговорки, защото и другите го правят.
И принципност разбрах какво е, и чест.
Аха, точно така.

# 550
Изобщо не ме изненада как се разви действието в снощния епизод. Това беше първият епизод, който не ми беше никак интересен.. Вече стана досадно да гледаме схемите на Бачорски, надявам се новият предател да го разкара. Според мен Бачорски ще избере Оля за предател. Снощи дадоха синхрон, на който Бачорски коментираше как Оля подготвя "не топове, не офицери, а цяла Северна Корея срещу Владо Николов". А Бачо харесва да играе с Владо, иска да го използва да се крие зад него, както досега. Ако Оля остане праведна, ще организира вот и ще махнат Владо на кръгла маса. Затова мисля, че ще предпочете нея.

Много ми хареса как Неве подсказа на Ева насаме, когато даваха техния диалог. Дано Ева да се усети кой е предателят, но пък праведните другия път може и да се насочат да изгонят Ева (след като на кръгла маса Неве погледна няколко пъти към Бачорски и Ана-Мария се насочи неправилно към Ева) Направо не ми го побира акълът как така не подозират Бачорски... Ако има уговорки преди старта, ясно е защо не го споменават..

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:53 от Jupiter sea

# 551
Tonimedia и без това сте тук, ще се възползвам да питам нещо: колко от участниците са проучили какво е това предаване и колко са гледали чужди сезони? Защото ми се струва, че много не знаят къде са отишли, а за мен най-логичното нещо е да проуча играта и да се подготвя на базата на стари сезони. Най-малкото за да знам какво ми готви продукцията, също и за да видя примерни стратегии в играта. Не го приемайте като нападка, любопитно ми е наистина.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:35 от Vaflichka81

# 552
Ако всичко беше истинско; т.е. без някакви уговорки Бачорски едва ли би си позволил да атакува открито на кръглата маса съпредателят си. Или пък да е много тъп, но той не е. Как е можел Бачорски да е сигурен, че Неве няма да му напише името? И защо тя не му го написа? Ей такива неща ме карат да не вярвам, че играта се играе без договорки и сценарии.
За Антон - най-смешно ми стана когато той, който ля сълзи за Гъмов все едно е умрял наистина обвини Ниве, че преекспонира с патетиката..

# 553
Даяна в стори подигравателничко така с ирония говори за това как ние зрителите сме възмутени, че не подозират Бачорски. И вика - айде сега вие кажете кого ще вербува Бачорски. Joy
...
Предварителните им уговорки мен изобщо не ме впечатляват и не се дразня, защото не е било забранено. А и как да е, като се познават? Нямам претенции аз относно това кой с кого се е уговарял и е чертал схеми.
В тази игра няма място за сръдни освен, ако преди старта с някого не сте си обещали нещо и в играта забравяш за това. Това е тъпо и на такъв човек ще гледам вече с други очи и ще стои по-далеч от мен.

# 554
  • Другата България
Антоне,
Ама отговори ми, не ме цитирай само.
Питам директно - Бачорски имаше ли уговорки ПРЕДИ да влезете във формата с други участници, да се пазят или там каквото и да е друго?
И ще ти кажа защо питам.
Защото искам поне малко да си променя мнението за всички останали от вас.

Общи условия

Активация на акаунт