🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 287
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Добре, да приемем че разни хора имат уговорка и един от тях е предател. Той си пази неговите хора докрай, закарва ги на финал и накрая той печели, защото е единствения предател, останал с цивилки. Сега другите с уговорката щастливи ли ще са, че са стояли най-дълго там без да спечелят или ще се пукат от яд, че не са разобличили предателя?

# 556
  • London
Няма смисъл да коментираме Антон- решил да се излага, нека да уважим мнението му.Такова представяне  направи и в Биг Брадър. По добре да мисли за неговата гилдия, а не за актьорската такава.Все пак Неве е актриса и го доказва всеки път на сцената , а и в други реалита. Докато господин Тони- светски хроникьор-

# 557
Логиката на tonimedia ми убягва тук.
Хем много държим на принципи, чест и достойнство, хем няма нищо лошо в предварителните уговорки, защото "всички така правят".
Ами на мен лично ми е мисия и цел ДА НЯМА подобни уговорки и предаванията да са максимално чисти и всички да имат равен старт. За мен това принизява такива интересни социални експерименти.
На практика ако нямаш външна коалиция и не си обработил 15 човека преди да влезеш ти нямаш шанс за победа?
Гади ми се от това!

# 558
А защо си мислите, че само аз съм звънял на Онцова? Голяма част от останали също се бяха разбрали предварително. Включително и Неве.

Бихте ли дали повече подробности за тези предварителни договорки? Кой с кого и за какво се е разбирал?
Според Вас това справедливо/морално ли е спрямо останалите играчи, продукцията, а и зрителите?

Човекът колко още да повтаря, че е принципен?🙂 Очевидно принципите му са несправедливост и неморалност или още по-лошо - избирателна полу справедливост и полу моралност.

# 559
Защото ми се струва, че много не знаят къде са отишли, а за мен най-логичното нещо е да проуча играта и да се подготвя на базата на стари сезони.
В Надкаст винаги ги питат това. Боби каза, че не е гледал предаването, освен един единствен епизод на великобританската версия. Искал да влезе с чисто съзнание. Онцова каза, че е гледала само руската версия (не разбирала добре английски, затова не е гледала други). Гъмов не помня какво отговори. Други не съм гледала, но се обзалагам, че поне Жоро е гледал повече. Не че му беше от полза, де…

# 560
Ето, затова тази игра трябва да се играе от хора, които не се познават във външния свят.

# 561
  • Другата България
За мен имат значение уговорките, мисля няма нужда да обяснявам защо.
Половината сезон мина, половината зрители /включително и аз/ харесваме играта на Бачорски, но аз не спирам да се питам от самото начало Е ли е възможно всички останали там да са толкова слепи, глухи, и да го кажа направо - откровено тъпи?
Обвиних дори продукцията за крайно несполучливия каст от “поканени“, обвиних монтажа, обвиних БТВ.
Обаче, ако се окаже, че нещата не стоят точно така, а големия играч и стратег предварително си е осигурил тази слепота и глухота на хората, които “обиждам“?
За вас не знам, за мен като зрител е крайно обидно.

# 562
И аз не разбирам как да ми е безразлично има ли уговорки. Ми на мен ми е обидно да ме третират като шаран. За какво да гледам и да анализирам действия нямащи нищо общо с логиката на играта.

# 563
Тонче, много са ти ластични принципите, бе, коте.

# 564
От завоалираните постове на Антон оставам с усещането, че е имал уговорка с Неве отпреди предаването и тя я е нарушила. Което до някаква степен може би обяснява атаките конкретно срещу нея.

Но съм на 100% съгласна, че такива предварителни коалиции не трябва да има. Точно затова не харесвам ВИП сезони на каквото и да било - опорочени са още преди старта.

# 565
Благодаря Lilly_85. На мен ми е по-интересно за тези още в играта. А за Жорката не се и съмнявам, че е подготвен. То не е само за как да играеш. От другите сезони разбираш и похатите на продукцията. Не знам примерно дали им е обяснявано, че нов предател може да бъде вербуван по всяко време, най-вече след като предател е отстранен, но не задължително. Това го разбираш, гледайки сезони.
В Надкаст винаги ги питат това. Боби каза, че не е гледал предаването, освен един единствен епизод на великобританската версия. Искал да влезе с чисто съзнание. Онцова каза, че е гледала само руската версия (не разбирала добре английски, затова не е гледала други). Гъмов не помня какво отговори. Други не съм гледала, но се обзалагам, че поне Жоро е гледал повече. Не че му беше от полза, де…

# 566
  • Другата България
Даяна в стори подигравателничко така с ирония говори за това как ние зрителите сме възмутени, че не подозират Бачорски. И вика - айде сега вие кажете кого ще вербува Бачорски. Joy
...
Скрит текст:
Предварителните им уговорки мен изобщо не ме впечатляват и не се дразня, защото не е било забранено. А и как да е, като се познават? Нямам претенции аз относно това кой с кого се е уговарял и е чертал схеми.
В тази игра няма място за сръдни освен, ако преди старта с някого не сте си обещали нещо и в играта забравяш за това. Това е тъпо и на такъв човек ще гледам вече с други очи и ще стои по-далеч от мен.
Крайно време беше да започнат един по един да си показват “зъбите“.
Известни, известни, колко да са известни, нищо човешко не им е чуждо, като искат да не им се подиграваме, да не бяха приемали поканата на БТВ.
Даяна спойлер ли дава? За себе си или за новия си любим?

# 567
  • София
Дано продукцията чете и да види, че такива като Антон са вредни за такъв тип предаване. Да го канят в Биг Брадър, където се иска да си клатиш краката по цял ден. Каненето на такива персонажи ощетява нас зрителите и разваля играта. Винаги съм смятала, че и в Сървайвър трябва да има 1-2 "сила и чест", ама това тук минава всякакви граници, хем предварителни уговорки, хем внушаване какви са предателите, че и най-вероятно е взел пари да участва.

# 568
От завоалираните постове на Антон оставам с усещането, че е имал уговорка с Неве отпреди предаването и тя я е нарушила. Което до някаква степен може би обяснява атаките конкретно срещу нея.

Но съм на 100% съгласна, че такива предварителни коалиции не трябва да има. Точно затова не харесвам ВИП сезони на каквото и да било - опорочени са още преди старта.
Не, в абсолютна грешка сте. Не съм имал уговорка с Неве никаква.

# 569
Тези коалиции ми дават идеи. Ако съм в коалиция и съм предател, ще си защитавам моите хора яростно през деня, за да видят че съм им вярна, и ще трепя някои от тях през нощта. Заклеймете ме като злодей, нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт