🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 28 910
  • 706
  •   14
Отговори
# 570
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нали в играта имаше въпрос, дали Венци е праведен, или предател. Това трябва да ги е ориентирало много точно за Венци, да са сигурни, че е праведен. Ще е интересно Бачорски да избере точно него за предател, когото другите няма да подозират.

И как ще го бие на финала?
Идеята да си вземеш нов предател е да си по-силен от него и да не ти заплаши победата и следователно печалбата на парите.

В този случай се взема един гърмян патрон,който хората там Не харесват или ги съмнява,че е Предател,за да може след няколко маси(или финала) този човек да не е конкуренция на Бачора.
Например Даяна,Ана-Мария (на която много симпатизирам и смятам,че има потенциал да изиграе Бачо)... кой още?!

Ако избере Владо,Мирела или Венци,то това ще е фондаментална грешка и въобще не толкова добър играч,колкото Бачо се прави. Хайде,виждам,че Оля е подхванала Владо Николов,но хората там въобще не го смятат за Предател.

# 571
  • Другата България
От завоалираните постове на Антон оставам с усещането, че е имал уговорка с Неве отпреди предаването и тя я е нарушила. Което до някаква степен може би обяснява атаките конкретно срещу нея.

Но съм на 100% съгласна, че такива предварителни коалиции не трябва да има. Точно затова не харесвам ВИП сезони на каквото и да било - опорочени са още преди старта.
Не, в абсолютна грешка сте. Не съм имал уговорка с Неве никаква.
Значи си имал с Бачорски.
Това обяснява много неща.

Аз все пак съм ти благодарна за включването.

# 572
Неве нямаше полезен ход, тя знаеше, че е пътник. Затова игра за публиката. На мен ми хареса, защото беше нестандартно и артистично.

Аз още не съм си обяснила съвсем защо Бачорски изведнъж реши да играе с Владо, след като в началото искаше да го убие, за да създаде УАУ ефект. Вероятно е опит за контрол, от една страна, от друга, да се скрие зад авторитета му. Продължавам да си мечтая някой да отстреля Бачорски, най-добре предател. Надявам се този негов вкус към показното и бруталната доминация и арогантност, която демонстрира, да му "изядат главата".

Надеждите ми за Неве не бяха съвсем безпочвени, но тя реши да играе по друг начин.

Абсолютно съм съгласна с това мнение. Владо си има ахилесова пета, обича да го величаят. А Бачорски това го надуши и му се подвря, както казах и назад. Колкото до Неве, на нея не и стигнаха нервите и хладнокръвието да продължи да играе. Тя малко като жена в менопауза си изигра играта - още от началото скочи на братята-предатели с леки заплахи, после пък взе да се кара на Бачорски, ами не се прави така. Ако искаше да е пълноценна, трябваше да се прави на заблудена женица от миманса и накрая да забие ножа. Но не, нейното его също е голямо и реши, че ще може да надиграе мъжете, еми не, не можа.

# 573
Бачорски иска да се изтъкне пред зрителя, че сам постига всичко и мисли няколко хода напред, а то изобщо не е така. На синхроните прозира неговата егоцентричност и самохвалство. Няколко пъти изтъква, че има 5-6 човека зад гърба си. Аз смятам, че ги има от преди старта.

# 574
Е това е още по-зле 😅. Тогава обвиняваме някого, че се е опитал да игре играта.
Не, в абсолютна грешка сте. Не съм имал уговорка с Неве никаква.

# 575
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Антон, да ти кажа (като изключим вчера разговора с Неве) ми хареса как игра. В първите 2 епизода имаше толкова ясен поглед над играта,че си казах - "А,стига.Този,който все съм си мислила,че витае в облаците и му се занимава само с клюки, толкова добре да се впише в играта и да е част от нея.Колко е прозорлив - 2 от 3 позна за Бачорски и Неве ей така на вътрешно усещане."
Въобще не искам да те убиват,но виждам,че друга опция във вторник няма.

Още ли мразиш да ти мирише кухнята на запържен лук? Smiley
В Черешката на тортата го спомена и бях възмутена!

# 576
Самият каст предполага, че има предварителни уговорки. Как да ме притеснява мен това, или да се възмущавам? Няма как да стане, то си е заложено с избора на участниците.

# 577
Дами, чети ви с интерес и много ви се кефя на разсъжденията. Не мога да не се сдържа обаче да не коментирам.

Толкова ми хареса концепцията на предаването, че реших да изгледам 3ти сезон на британските “Предатели” и… това едно и също предаване ли е? Имам чувството, че повече от половината ни известни личности не са гледали и епизод от чуждестранните формати и са влезли да градят имидж, отколкото да играят игра. Никаква логика нямат нашите праведни, толкова се издаде Бачора, че до сега 5 пъти да са го изхвърлили, ако беше в чужбина. Там се хващат на всяка неправилно изречена дума и реакция. Надявам се следващият сезон да е с непознати и повече стратези, а не хора като Тонката.

# 578
  • Другата България
Е, все пак се предполага, че гледаме ТВ формат със стратегически и аналитични елементи, не постановка на “Сълза и смях“ с предварително наизустени реплики и дуплики.
За безплатните курорти и гледки от “Бонония Естейт“ и баба Вида също има други начини, не е невъзможно.

# 579
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Естествено,че има. Всички там,без единици,са се уговаряли в чатовете и на срещи какво и що.
Бачора и още 4-ма със сигурност. Толкова са прозрачни и нагли.

Като типични балканци, все тарикатската да минават. Все да прецакат другарчето,вместо честно и с вълнение да я изиграят тази игра. Шанс един път в живота.
Аз ако някога вляза,въобще не бих предприела предварителни уговорки и шашми. Каквото направя на място,това ще е. Ще се сближа с хората там,с които преценя,че можем да си имаме доверие и да вървим напред.

# 580
В UK са много добри. Но помня в сезон едно на US версията бяха наполовина известни и нормални. Там бяха вкарали такива големи балъци, които бяха крайно обидени, че предателката, на която вярваха сляпо, и която ги закара на финала, не се е предала, за да даде на "доброто" да спечели 😅.
Дами, чети ви с интерес и много ви се кефя на разсъжденията. Не мога да не се сдържа обаче да не коментирам.

Толкова ми хареса концепцията на предаването, че реших да изгледам 3ти сезон на британските “Предатели” и… това едно и също предаване ли е? Имам чувството, че повече от половината ни известни личности не са гледали и епизод от чуждестранните формати и са влезли да градят имидж, отколкото да играят игра. Никаква логика нямат нашите праведни, толкова се издаде Бачора, че до сега 5 пъти да са го изхвърлили, ако беше в чужбина. Там се хващат на всяка неправилно изречена дума и реакция. Надявам се следващият сезон да е с непознати и повече стратези, а не хора като Тонката.

# 581
За мен Бачо се договорил с Дани, Венци, Оля да се пазат преди да влязат. Имам такова усещане.

# 582
За мен Бачо се договорил с Дани, Венци, Оля да се пазат преди да влязат. Имам такова усещане.

Плюс Глория, според мен.

# 583
Не знам как точно в такава игра работят уговорките, особено ако не се знае предварително кой ще е предател. Вярно, че не играят с голям зор за парите, ама не вярвам цели 5-6 човека да мислят, че накрая победителят ще си сподели спечеленото с тях.

Оля е гледала чужди версии, много си личи, дори на закуската когато Карамазов започна изречението за "осъдени на смърт", тя се усмихна и веднага разбра за какво иде реч.

Третият британски сезон е брутален, там се ръфаха един друг, имаше изгонен само заради професията му - бил доктор, значи е умен, значи го гоним. Не съм сигурен, че искам да гледам такива гонения у нас, макар че много ми хареса техния сезон като цяло.

Малко прекалявате с нападките над Антон. Каквито и принципи да има, правилно се ориентира към Неве още от началото. Някой беше писал и за Владо, че принципните играчи може да не ни харесват, но сравнително точно надушват безпринципните постъпки на предателите.

# 584
  • София
На синхроните обаче не играе!!!!Синхроните не са част от играта, там той показва себе си, чистата си, извираща от дъното на душата му простащина и злоба!!! Абсолютно унизителните му коментари, имитации и палячовщината му са си Бъчорски at his finest!!!! И затова не го харесват зрителите! Защото виждат това, което онези вътре не. Затова и сега някои напускат вайбър групите. Нищо му няма на балканския манталитет.

П.П. Честно, ако някой льольо, който познавам от 3 дни, в спор с мен ми каже: "Чакай, бе КОТЕ....." ще го направя сам да си говори до следващата кръгла маса.

Благодаря, че си го написала толкова добре, точно това е и моето мнение.
Плюс продукцията, която нямам идея защо е решила, че на нас като зрители ще ни е най-интересно да слушаме това през цялото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт