🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 28 571
  • 706
  •   6
Отговори
# 585
Мен Бачорски не ме дразни, защото играе играта. Дали ни харесва или не, е друг въпрос.
Но, виж, такива, които хал хабер си нямат защо са вътре, направо ме вбесяват. Като Антон и Владо. Гъмов беше същия, слава богу тръгна си.

Бачорски може да се отърве и от двамата. Убива Антон, на Владо предлага да е предател с пълното съзнание, че той ще откаже. И така си измива ръцете - аз много те уважавам, голям респект, искам да играя с теб, но...

Аз продължавам да недоумявам защо смятате, че Владо и представа си няма от играта, като единствено той сам нацели предателите, без някой да му подсказва и да го наговаря? За Антон и Гъмов съм съгласна, но Владо защо? Та той и Бачорски щеше да отстрани още в началото, ако другите го слушаха. Владо е изключително наблюдателен и играе принципно като вижда неща, които другите не забелязват. А точно тези, дребните, а и по-големите гадорийки показват кой е предателя, а останалите велики умници в къщата не ги отчитат и не ги забелязват.

# 586
И мен това ме дразни в Бачорски. Не играта му, а надменността в синхроните. Дори не съм убедена, че всички ходове, които си приписва, са изцяло негови. Миналата седмица всички се бяха насочили към Гъмов, не мисля че Бачорски крещейки "Неве или Гъмов!!!" изигра много голяма роля. Същото и с Неве тази седмица.

# 587
  • Другата България
За мен Бачо се договорил с Дани, Венци, Оля да се пазат преди да влязат. Имам такова усещане.
Дани и Венци са сигурни.
Това си личеше и преди да се появи Антон в темата, мисля, и Георги спомена точно тези хора, за т.нар. “кръг на доверие“.
За Оля ми е несигурно засега, зависи от това дали ще я покани за предател, ако да - тогава бих се замислила, въпреки че до преди появата на Антон бях сигурна, че ако Оля е предател, Бачо ще има “отпор“. Сега вече в нищо не съм сигурна, освен, че се почувствах тъпо. И то след като съм изгледала толкова формати - и наши, и чужди, но май не се сещам да съм била толкова разочарована от видяно. Вероятно защото форматът е новост на нашия ТВ пазар, вероятно защото му възлагах големи надежди, вероятно заради екипа - много харесвам Цецо Матев, вероятно заради мястото, вероятно заради някои от участниците.....аз този ТВ полусезон всъщност нищо друго не гледам. С ИВ приключих точно заради Тупарев, Вито&Ко, ненавиждам уговорки и договорки под всякаква форма, предварителни имам предвид - развалят цялото удоволствие от играта, не позволяват на участникът да разгърне потенциала си, това са си зависимости в най-чист вид.
И какво като ги пазят от продукцията с маски на очите, самостоятелно в колите, охрана пред стаите? Че те предварително ако са се разбрали със знаци /най-елементарно/ да си покажат кой е предателя и останалите да насочват другите праведни в противоположна посока, за да ахкаме по гениалността на Бачо, голям праз!

# 588
@Vaflichka, може би затова реших да почна с британското, беше по-високо оценено, а и американските реалитита са ми една идея по-лигави. Евентуално и него ще го гледам, защото наистина Traitors ми е много интересно.

Антон започна добре с първото си впечатление за Бачора, че се е зачервил при свалянето на маските. Реакциите на всички, при свалянето на маските са много важни и не трябва да се пренебрегват. В британското реалити едната предателка си замина, защото един от праведните я хвана как, когато водещата се обърна към всички с “предатели” и тя точно тогава си обърна главата, съвсем случайно, защото се разпозна и беше инстинкт. Това момче държеше на нея от ден 1 и след няколко кръгли маси я изгониха.

Това в Антон, което не ми хареса е, според него, който е предател в реалитито това е някакъв срам и позор и навън гилдията ти трябва да те линчува. Направо е безумно.

Иначе да не коментирам само с лошо продукцията ще кажа, че мястото и игрите ми допадат, наистина си личи, че са вложили усърдие. Това, че играчите не стават е друг въпрос. Надявам се да са тези поканени, за да може да се популяризира повече шоуто и при нас.

# 589
Признавам, че леко се обърках, защото през бая постове трябваше да премина за кратко време и какво всъщност се оказва? Че Невена е лошата, защото явно с половин уста се е съгласила преди началото на снимките да си пазят взаимно гърба с няколко човека, а като на практика са влезли във формата е решила, че това няма как да стане и ще си играе играта. С Бачорски обаче няма проблем, защото той си е с предварителната уговорка и си я е спазил. Той за това беше и екстра мазно доволен, когато разкара Неве и напираше да й бие шута на секундата при свалянето на качулката по време на първата им среща като предатели. Предполагам, че е имал идея, че единствената пречка към пълен триумф на неговата групичка, е била другата уговорка с участие на Невена все пак да потръгне в един момент, но като разкара Гъмов, Невена и преди това другите актьори, явно му олекна, че се отърва от почти всички от този хипотетичен друг съюз.

Невероятно. Още един хубав формат изнасилен от българското неумение, просто да влезеш и да се насладиш на това което предаването ще ти предложи, пък каквото сабя покаже. И кво? Нали четете, участниците, със сигурност и Бачорски, голям кеф ли ви е, че ще спечелите с някакъв off screen прийом? Щеше ли да ви убие да влезете, да изживеете играта на красиво място и да си приберете хонорара, пък който спечели - спечели...Жалка работа.

# 590
Даже бих стигнала и по-далече да предположа, че Владо знае, че Бачорски е предател и се прави на умряла лисица. Ако Бачорски не го убие като нищо Владо, както се прави на три и петдесет, може да спечели формата ей така, между другото. Бачорски се хвана с Владо на бас на 200 лв., че няма да бъде убит. Според мен на Владо вече му е светнала червената лампа (откъде Бачорски е толкова сигурен, че няма да бъде убит, та чак на 200 лв. се хваща на бас с него) в играта и много ми се иска да се прави на улав, за да подведе Бачорски да го остави намира, но да е разбрал, че той е предателя и накрая да го отстреля.

# 591
  • Другата България
Понеже не следя нагласите във ФБ и ИГ, за формата като цяло, и Бачо в частност, някой, който го прави би ли споделил какви са нагласите?

И мен това ме дразни в Бачорски. Не играта му, а надменността в синхроните. Дори не съм убедена, че всички ходове, които си приписва, са изцяло негови. Миналата седмица всички се бяха насочили към Гъмов, не мисля че Бачорски крещейки "Неве или Гъмов!!!" изигра много голяма роля. Същото и с Неве тази седмица.
За някои ходове той си има “маша“ - кептън Планет, Владо Николов.
Това поне му признавам - върти го на малкия си пръст, карайки го да /си/ вярва, че е гениален, докато всъщност си плете кошницата. Същото беше и с Гъмов. Плюс няколко питиета, и всичко шеС.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:55 от Merri_An

# 592
За мен също е невероятно, че почти никой не подозира Бачорски. На кръглата маса срещу Неве беше червен като домат в лицето.

# 593
  • софия
Едно малко уточнение. Специално мен Антон в играта няма как да ме подразни. До където му стигат силите и акъла, до там да крета. Това, което ме отврати е реакциите му след формата. Как скача и обвинява на личностна основа част от останалите участници. Че на всичкото отгоре и има овце, диванни, които блеят с него в хор. Само това ни трябва, още насъскване и подтикване към омраза в социалните ни мрежи. Щото, нали, изначално липсва. И точно за това предаване. Че да гледаме после още Владовци и Антоновци, сила и чест!!!

# 594
  • София
Взе да става още по-съспенсно в темата ни. Тук поне в "монтажа" няма как да се спести.
И ми щуква едно лудо съмнение - след изплувалите договорени групички - поне 2 (Неве vs Бъч). Ясно е, че де кой кого е познавал, поне е правил опити да влезе с коалиционен багаж. Но говорим за кръговете на Бачорски и Неве. И в еп.1 - когато продукцията избира първите предатели - хоп! точно тия двамата са в "дружината со предателите" (и баш като във вица - взеха да се гонят един другиго).
Дано тук (екипът) не копира най-балканските прийоми на едни др. сценаристи, заради които не гледам там и ожалвам нещастниците, които вс. година се цанят да влачат варели.
ПП. (нямам СМ профили), и на мен ми е интересно в по-опростачените говорилни (тях имам предвид в противовес на Форума тук) какви ги диплят...

# 595
Едно малко уточнение. Специално мен Антон в играта няма как да ме подразни. До където му стигат силите и акъла, до там да крета. Това, което ме отврати е реакциите му след формата. Как скача и обвинява на личностна основа част от останалите участници. Че на всичкото отгоре и има овце, диванни, които блеят с него в хор. Само това ни трябва, още насъскване и подтикване към омраза в социалните ни мрежи. Щото, нали, изначално липсва. И точно за това предаване. Че да гледаме после още Владовци и Антоновци, сила и чест!!!
Абсолютно, дори и патетичните синхрони не могат да ме издразнят, защото виждам, че е емоционален човек (за разлика от Силвия Петкова, нейните ме вбесяваха). Но тези нападения в реалния живот не мога да ги приема, камо ли пък заклеймяването на личностите като такива по една игра. Минало е време, вече си на свобода, не гориш в емоцията, не си параноичен... кому е нужно? Все пак това е едно предаване за забавление на всички ни и за разлика от почти всички останалите по телевизията, не го прави, играеки си със струните на човешкото търпение и възможно най-низките страсти.

# 596
Анна-Мария е човек на Бачорски и имат предварителни уговорки. Това е според мен от това, което виждам. Нейните предатели са все едни измислени. Нарочно, за да заблуждава другите. Много добре знае, че Бачорски е предател. Иначе веднага гласува за Неве, след като Бачорски взе думата на Кръглата маса. А бяха дружки някакви преди това двете.

# 597
Някой може ли да обобщи какво точно ни каза Антон в темата...
Не бил в уговорки с Неве.
Но тя била с други.
Друго?

# 598
Че не бил само той с опити за уговорки, имало и други.
Един вид щом и други имало, всичко е точно. Принципи, какво да се прави.

# 599
  • Другата България
Основното за мен.
А на Бачорски какво му каза? Каза ли му, че е гаден, жалък и недостоен предател и в играта, и в живота?
Или на него не си звънил преди формата и не сте имали предварителна уговорка да се пазите взаимо?
Не, не съм му казал. И не сме имали уговорка да се пазим взаимно. Той имаше уговорки с други хора.
Според мен и с него е имал.

Общи условия

Активация на акаунт