🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 27 305
  • 700
  •   34
Отговори
# 600
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Външните уговорки на Бачорски са ясни - Мая, Венци Венц, Петкански, евентуално Оля или нея я играе по линията на старите познайници. Ето, 5 човека в добро и лошо,докато Предател ги раздели.

Мн ми е интересно,когато чужденците гледат сезона ни,и без да знаят,за външните уговорки,какво мислят за сезона ни? Дали толкова ще уау-кат по Бачо какъв феноменален герой е?

Искам да кажа на продукцията,че зрителите НЕ харесваме в една игра,когато участник е доминантен и целия сезон се върти около 1-2 човека. Това е провал.

# 601
  • България
Не разбирам защо Антон е публикувал жълта статия от вестник Филтър за колежката му от Трейтърс - Невена. Там е описал с кой продуцент била гадже и за кого се омъжила. Клюкарска работа.

Edit: прилагам творчеството на Филтър
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:23 от ferencliszt

# 602
Не разбирам защо Антон е публикувал жълта статия от вестник Филтър за колежката му от Трейтърс - Невена. Там е описал с кой продуцент била гадже и за кого се омъжила. Клюкарска работа.
Това е портрет. Тези неща са известни. Не ги откривам аз. Тя сама си ги е казала в интервюта. Това си е реалност, а не някакви клюки.

# 603
Много се дразня като каже някой Какво толкова, че сме се наговорили преди играта. Ами това и толкова, че по изкуствен начин се намаляват шансовете на едни участници за сметка на други да спечелят една парична награда, която е обявена от организаторите на играта. Аз го наричам това измама, а не “какво толкова”.

# 604
  • Другата България
Аз пак ще те питам за договорките.
Бачорски с кого имаше предварителна договорка?
Освен Петканов и Венци?
И защо не харесваш Невена /много си личи/.

# 605
  • софия
Защото си има принципи! Омажи ближния, белким блеснеш с нещо.
 Не съм чела статията, няма и да я чета. Жълтурите не са ми в таргета за обща култура. Ако, обаче са сухи факти със съгласието на Неве и без да дават наклон в неин ущърб се извинявам предварително. Ако не, се връщаме на първото изречение.

# 606
  • България
Това е портрет. Тези неща са известни. Не ги откривам аз. Тя сама си ги е казала в интервюта. Това си е реалност, а не някакви клюки.
Вестник Жълт Филтър се занимава с важните клюки на хайлайфа - личния живот на Неве и Ергенът. Сложете си го заглавие на следващата статия.
"Дълги години живя с продуцента, но така и не получи предложение за брак от него" - с такива приятели не ти трябват врагове

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:25 от ferencliszt

# 607
  • Другата България
Извинявам се, че не съм запозната с творчеството на този....човек, този вестник, тоест, материалът в този вестник той ли го е публикувал? Антон Стефанов?

Едит.
Видях. Дъно. А аз чакам отговор защо не харесва Невена....та той откровено я унижава, в предаването говореше за външния ѝ вид, тук в този парцал за личния ѝ живот. Абсолютно дъно. Бляк!
А аз си мислех, че се занимава с друг вид журналистика.....

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:46 от Merri_An

# 608
  • София
Антон не се слави с висок морал и голям капацитет, но има огромно самочувствие.
Бачорски много рано изгони своите хора. Дали си мисли, че ще успее да излъже всички

# 609
Какво се случва, ако Владо Николов откаже да е предател и бива убит? Предполагам това ще спаси Антон?

# 610
  • Другата България
Е да, видяхме му самочувствието, и егото, поне да бяха базирани на нещо реално, а то на “жълт парцал“!

# 611
Най-перфектно би било да покани Владо Николов за Предател. Така на първо място ще излезе, че "не кани пешка, а силен играч", което всички знаем, че далеч не е така. Владо ще откаже и трябва директно да си замине. А на сутринта като видят, че Владо го няма, групата ще реши, че ПредателитЕ са го убили, т.е. че има повече от един предател и никой не е вербуван.

# 612
Антон не се слави с висок морал и голям капацитет, но има огромно самочувствие.
Бачорски много рано изгони своите хора. Дали си мисли, че ще успее да излъже всички
Моралът ми е много висок. А самочувствие нямам. Дори постоянно си повтарям, че не е нужно да съм толкова скромен. Ама такава ми е натурата. Щом мислите, че Бачорски е изгонил своите хора - така да е. Аз няма да ви противореча.

# 613
  • София
Какво се случва, ако Владо Николов откаже да е предател и бива убит? Предполагам това ще спаси Антон?
Не го спасява, защото след това може да се вербува друг предател, но тогава от "осъдените" остава само Антон и по този начин той е автоматично чао.
Хипотетично единствения начин Антон да се спаси при неуспешно изнудване на Капитан Планета, е вторият вербуван да именно Антон и той да приеме.

# 614
  • Другата България
Напротив, знаем, че не е изгонил своите хора, съфорумката вероятно визираше предателите.
Но благодаря все пак, че ни потвърди, че неговите хора са още в играта.

Общи условия

Активация на акаунт