Отговори
# 195
ами в крайна сметка, според мен, трябва да се наблюдава детето и да се действа според неговите нужди ,не според мненията на тоз и оня , защото децата едно с едно не си приличат и едното може да има нужда от захранване на 4 месеца, друго на 6  Peace

и аз съм на това мнение! Не мога да кажа линк, мисля че затова излишно съм написала, че мнението си е мое и сега добавям, че е от опит. Имам дъщеря на 9 години и съм я гледала по този начин, не виждам да има проблеми за сега!
Пък и слушам педито каквото ми каже - това правя. Карам изцяло по нейните изнструкции за захранване и отделно чета книгата на Лиляна Трифонова.
Моето дете се чуваства добре за сега с този начин на хранене, не виждам проблем със стомаха.
Пак казвам, че всеки е за себе си!

# 196
HEBMEHTE , ще ви изям ей така в движение   chef Grinning Wink ... ама много сте сладки !!!
Момичета, подкрепям твърдението / и аз без линк/ , че прекалено късното захранване носи своите не по - малки рискове от ранното!
При нас захранването с морков тече с пълна пара - ядем по половин бурканче на ден с такав апетит, че ръмжим и скимтим от яд , ако се забавя със следващата лъжица. Моля се само да не провокирам колики... Praynig

А ето и още едно доказателство, че при нас е дошло време за захранване......  Grinning

http://images16.snimka.bg/002659173.jpg
http://images16.snimka.bg/002659174.jpg

# 197
Лелееее, Magesta, какви сладки зъбки си имате!!! Дано да са безпробленми!!!

# 198
Я да видим кой е най-ученолюбив  hahaha http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2659381

# 199
Днес времо е гадно и почти всички са си по домовете.Благодаря за поздравленията,ето да си хапнете

Честит празник и на наборката-да е жива и здрава.

Днес Лорка цял ден си смуче пръста и направо ме побърка с  този звук,сложих и ръкавици,но и през тях смуче.направо #Crazy
Ние също от днес ще пробваме ябълково пюре,пък ще видим.Нощно хранене нямаме от много отдавна и сме на 6 хранения,мнго рядко на 5.

# 200
А ето и още едно доказателство, че при нас е дошло време за захранване......  Grinning
Magesta - на това му викам аз доказателство! Много сладки зъбонки, много да са ви здравички!
Днес и аз накупих няколко пюренца, зеленчукови предимно, но има и с ябълки и тиква. Всъщност тиквата не знам точно към плодове или зеленчуци спада -  Embarassed Но ще изчакам да станем на 5 месеца точно и тогава почвам да захранвам. На 6 месеца се прави задължителна кръвна картина на бебоците, така че ще видим какво е положението с желязото.

# 201
Magesta страшни зъбки имате Mr. Green
Ама и ти си голям папарак бе....щом си успяла да му задържиш устичката отворена Wink

# 202
То и аз сега видях снимката със зъбките....много е сладка. Направо се разтопих. Онзи ден си мислех как ли изглеждат маките зъбета....сега вече знам  Mr. Green
Ама вижте ни и нас как четем книжка.

# 203
  • Бургас
Нашата одисея с кърменето продължава, изчетох кажи-речи целия кърмачески форум и действам за сега ефекта е нулев. Гърдите никога не са ми били по-меки. Днес през деня пробвах да се изцедя, цедих се един час, първите 50 минути изкарах общо от двете гърди 40 мл, а за останалите 10 минути изцедих 60 мл - общо 100. От което си правя извода, че млякото ми слиза твърде бавно и Петър вече няма търпение да го изчака и почва да се дърпа и да реве неистово. Едва го успокоявам. Продължаваме обаче упорито напред пък да видим, какво ще стане. Тази нощ съм спала само два часа и сега съм гроги, знам, че това още повече намалява кърмата, но кога да поспя, като Петър е нервен и иска само на ръце.
Чудя се дали вместо АМ да не почна да давам някаква каша. Така и така се храним с лъжичка  newsm78

# 204
на мен ми отваря всичките ти снимки...дай линк само към тази, на която четете Wink

# 205

Ники,може би е добра идея да захраниш, така 1 хранене ще ти е заместено.
и моите гърди са много меки, но вчера изцедех 140 от едната за около 20 мин...не пускат така много както преди ;-(

# 206
  • Бургас
Ники Иванова-можеш да пробваш с каша примерно оризова като начало. Обаче всичко се почва постепенно и по лъжички 2-3 примерно. Обаче мисля, че няма да минеш без АМ /ако нямаш достатъчно кърма естествено/.Даваш ли зеленчуково пюре?

# 207
  • София
bla_bla, Алексис е само на кърма. Храним се 5 пъти на денонощие - първо хапване като се събуди в 8, през три часа и половина и последно след банята в 9.30. На мен така ми е перфектно, бебчо сам се отказа от 6тото хранене преди седмица. Вода не давам.

Аз да се похваля съм си в килограмите отпреди бременността и изобщо си изглеждам като преди да забременея bowuu Обаче този косопад ми разказва играта, направо коса няма да ми остане Shocked Кога ще спре това чудо!

Голяма галимация с това кръщене, взех да се притеснявам какво ще ги правя 4 дни тези гости ooooh!

# 208
Nikki_Ivanova , сетих се, че NAN H.A. (хипоалергенното) има вкус точно на замразена кърма- ако го закъсате и съвсем не ще да суче, може би ще го яде...
bla_bla,ние сме на 6 пъти, през нощта спи от 22 до 6.
pontes ,браво, мацка  Hug.Завиждам ти благородно - аз все още съм като кит, даже откакто кърмя съм напълняла...
Magesta напълнихте ми душата с тия зъбки Hug

# 209
Magesta, зъбките ви са много сладки! Лесно ли пробиха? Ние се плюнчим и чешем нещо горе, което прилича на кучешки, но дали ще избие скоро не знам. Днес му давам сока с шише (не за 1 път, защото много цапа и губи време),а той ръмжи като куче и дъвче бибата на криво,за да се чеше! Умряхме от смях и искахме да го снимаме, но като видя камерата и почна да се държи прилично. Nikki_Ivanova, не се отказвай и гледай да си почиваш. Моята кърма намалява на секундата щом се притесня за нещо или ако не съм спала. Голяма мъка е, но ти си бойна мацка, ще се справиш! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт