Отговори
# 150
Здравейте, момичета,

не съм влизала във форума от много отдавна, а вие през това време сте изписали много теми  Confused Успях да прегледам само тази тема, и искам да се включа по това което сте си писали тук:

Благодаря ви за поздравите за 4-месечинката ни. Нашия малък Даниел е вече един малко шишо - 7,550 кг и 64 см. Лекарката вчера каза, че вече отиваме към графа слончести бебета. smile3535 На 5 кърмения е, през 3,5 часа средно. Пробвах да му давам ябълков сок последните 10тина дни - но много повръща, и по съвет на лекарката - ги спираме защото стомахчето му е явно незряло още.

В тази връзка всички майки които казват че бебетата им пак имат колики - преценете дали всъщност нямате същия проблем с пюретата и соковете които давате.

Liletka, за рокля бих ти препоръчала магазин Angel - намира се в последната пряка на пиротска преди да стигнеш до линията на трамвай 22.

Вашите разкази за забременяването са много сладки - накефих им се Simple Smile При нас всичко стана от раз, дори донякъде случайно. Интересното беше, че мъжа ми знаеше преди мен че съм бременна - ей-така, по усет  Flutter

# 151
Момичета софиянки, въпрос имам към вас. newsm17
Мъжо утре ще ходи до София по работа и трябва да стигне до "Южния парк" цитирам. Чувала съм го, ама това животно парк ли е комплекс ли е.... newsm78
Та той ще пътува с автобус, който спира на гарата и на Плиска. Къде ако слезе ще му е по-близо? И за такситата, тъй като знам, че са големи ментето освен едни, ама 1280 ли бяха? Ако да, какъв им е номера, ако не се оправи мъжото да звъни да го карат.
То станаха няколко въпросите, ама...форгив ми... Embarassed

newsm51

# 152
Лилетке, имаше един доста дълъг период през лятото, когато не се правят църковни сватби до 15 Август... Не знам дали и вие, но беше проблем... Тичай да видиш кои дати са останали...
Екатерина, извинявай, но мисля, че постъпваш с бебенцето си доста...лекомислено, да не кажа по силни думи!
Чета ви малко на верев, та -това ми направи впечатление... Тези дни ще пиша повече!

# 153
ПОЛИ и аз мислих за сатенено бордо (май мислим еднакво Party)
Браво, радвам се - представям си една пищна, но много стилна рокля .. айде, стискам палци да си намериш такава, каквато си я представяш !
Стаси, да става дума за Ротондата, точно така- ето ти можеш да се изкажеш по въпроса.. а, тя Лилетка май каза, че няма да има църковен брак ?!
МуунЛейди само мога да кажа на мъжо ти да си хване такси в движение от булеварда отпред, а не от тези които висят пред гарата, че те май режат глави и само чакат някой да се излъже. Иначе може и маршрутка предполагам, но не знам кой номер ще му свърши работа. И аз ползвам иначе 02/ 91280.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 18:34 от poli.jekova

# 154
  • СОФИЯ
MAGESTA моля те кажи вие колко тежахте на 4 месеца,доколкото си спомням ти казваше,че сте много едрички. Аз вече започвам да се притеснявам малко,като гледам ние сме най много пък сме момиче.Тя въобще не изглежда дебела,не че е мое дете,но е така.
Както се е изразила lladybird ,че отиват към графа слончести бебета,а ние къде отиваме като сме повече от тях със 100гр. Педито ни каза,че добре се развиваме  и килограмите са и били добре. Вече се замислям дали е така. Детето си се храни нормално-5 пъти на ден по 150гр., през ноща спи не става за ядене.

# 155
STASII последнни данни от преди 3 седмици / значи сме били 1 седмица преди да направи 4 м / - 6900.
утре упдейтвам инфото че сме на боцкане и мерене и ще пиша обезателно  Peace
А твойте данни какви са , че се кахъриш?
Nikki Ivanova , ако доживея време , че да мога да се пъхна и аз в твойта свадбена рокля, ще се оженя по случая, обещавам  Peace  и ще ти звънна да ми я предостъпиш за събитието   Wink
Спокойно мога да я нарека таз беличката басма твойта - мечтата на декемврийката  Grinning
Леле какво парче си била Grinning Sunglasses

# 156
poli.jekova с удоволствие!Бих се радвала да се видиме Simple Smile
Ще чакам да ми пишеш когато се организирате  Wink
OK, ще ти пиша !
esy звучи жестоко истрията с неволите ви, и ми се струва че аз не би позволила тази интервенция, но знам как бих действала в самата ситуация. Хубавото е щастливия край.

# 157
Ние се оженихме преди 2 години почти. Нашите покани според мен бяха много забавни, но ми се прецака компютъра и ще ги търся, да видя дали ги няма на другия.  
Днес ходихме на консултация и сме станали 6.790 кг. направо убихме рибата  #Crazy и сме 64 см. Имам си слонче без хобот. Laughing
еsy никога вече да нямате такива ужасии

# 158
  • СОФИЯ
Магеста ние сме 7.650кг, качила е точно 4кг от раждането.

# 159
  • Варна
ние на 21.03 бяхме 6.300кг и 62см а на 16.04 бяхме 7.000кг, (тоест 700гр за 25 дена )
до консултацията на 21ви може да минем 7.500 както сме тръгнали  Rolling Eyes

а за сватбата - аз не бях с рокля, защото бях малък слон в 7ми месец Mr. Green и си сложих една бяла пола и една бяла туника - лично мои - щото роклите за бременни бяха грозни Sick
но по принцип мисля че няма смисъл да се купува сватбената рокля, щото само ще заема място после, какво ще я правиш. аз бих взела рокля под наем  Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 20:33 от Virginity

# 160
STASII , добре папкате значи ! Айде да видим утре ние как сме....
Ох, заради зъбите ли, заради пюретата Жиж е много неспокоен когато не спи, все на ръце иска и се набира като глист на буца, плюнчи се и се оригва/ това явно не е от зъбите/ !
esy, в големи приключения сте се вкарали, наистина Sad. Ужасно звучи, хубаво е че всичко е зад гърба ви !

Я вижте, ако преди година една хромозома, вместо У беше Х, какво момиченце щях да си отглеждам Wink

Жижо като мома:
http://images16.snimka.bg/002654529.jpg
http://images16.snimka.bg/002654530.jpg

# 161
Еси,ще захраниш със ябълки - по мнооого мъничко, може леко варена - заради целулозата. После малко бананче, но малко -за вкус щото запича...И изчакай малко да се успокои коремчето, не сега. киви- само ако си убедена,че кьорава семка не е останала - разхлабва, домат, пъпеш, диня, череши...крушата е много силно средство...

# 162
Аз мойта сватбена рокля си я купих от Контеса, но идваше малко скъпичка. Поне беше такава каквато им казах да ми ушият. Не е минала една година от сватбата....иначе бих ти я предложила.

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 02:30 от iva-bebe

# 163
  • Бургас
Еси ужасно е това, което се е случило. Явно Инес реагира по свой собствен начин. Ще си имаш едно наум от тук нататък и ще внимаваш.

Магеста ай кат решиш за сватбата дрънкай, че много си я харесвам таз мойта рокля и все искам да я пробутам, ама или на бременни или на скорошни мами и все чукам на камък   Laughing Ей много сладък тоз твоя Жиж!

Аз мойта рокля мислех да я режа след сватбата и да я правя къса, ама сърце не ми даде, пък и вече не мога да я надяна на снажната си снага, абе ако се понапъна ще влезе ма ще ми седи както обвивката на кренвирша. Joy

Мунлейди аз преди време кога ходих до Софето, софиянци ми бяха казали да хвана ОКсупертранс, щото возели на нормални цени, обаче от тогава нещата може да са се променили, нека другите да кажат.

Ох като чета килограмите ви все около седем, някой даже наближават осем, аз ако на другата консултация сме 7,000 кг направо банкет ще вдигна.

# 164
  • София
муунлейди, мъжо ти, ако си хваща такси, да гледа тарифите отпред на стъклото, защото на плиска и пред автогарата има големи тарикати ooooh!
повече от 50 стотинки на км не трябва да е тарифата  Naughty
иначе не знам с градския как се стига до южния парк.
ето и малко фотоси от нашата сватба - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23764&AlbumId=84908
днес ни сложиха вторите ваксини. даже не се разрева  бебока bouquet
иначе е 6050 и 61 см. - елегантна дама се очертава smile3521
да ви се похваля - днес успях да се нацедя в дънките си отпреди бременността newsm44
все още съм като прищипан тюлен, но поне не ми са до средата на бедрата smile3515
лека вечер на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт