Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 66

• 47 860
  • 385
  •   3
Отговори
# 300
# 301
# 302
Добра вечер! Честити да са момчето на Пеева ,Ани ,Merelenda да си честита на патерица, поздравявам те с твоят  кекс Joy - този път коледна версия с много Нутела. На всички останали, които са празнуващи бъдете здрави.  Следя ви,не качвам ,защото от вчера момчето ми започна ясла Cry
Спокойна вечер, момичета!

# 303
  • Под сянката на разлистените кактуси
Честити всякакви празници на всички!

Рамен

# 304
Шишчета за ценители

Честити да са всички имали повод!
Здраве и късмет ви желая от сърце!

# 305
Днес ММ има рожден ден. По този повод орехова торта с млечно-маслен крем.

# 306
кюфтета и картофи огретен

# 307
  • Варна
Искрено благодаря на всички, които отправиха благопожелания! Да ви се връщат двойно!
  Леща-гореща, с много зеленчуци и отделно пържени гъбки:

🥗 от спанак, краставица, зелена ябълка и сиренце, с много 🍋:

# 308
  • там където има винаги вятър
Честити празници на вас и  вашите близки мили кулинарки! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Не пропускам ден без да вляза в любимата тема, но за показване нямам кой знае какво - все обикновени неща, а пък и не ми се готви понякога, та прибягвам до фризера за нещо полуфабрикат/добре че все купувам по нещо/. С това мрачно време и настроението ми е такова WorriedОплаках се, май трябваше в друга тема да вляза

Пържен хек + салата.

Боб

+
 - нали имахме много зеле и карфиол, та не знам колко пъти вече е правена
Супа

И аз снощи се сетих за какаовия сладкиш, отдавна не бях го правила. Харесва ни с много захар и орехи отгоре, да хрупа.

Vilqna
Скрит текст:
Ще свикне момчето ти. Най-малката внучка ходи от март месец. Много бързо свикна, но тя е и много общителна. Мърмори, мърмори, пита... главите ни надува. Дали са ѝ най-дългото стихче за Коледа, чак я похвали лелята че го знае. Е, ще има дни с кашлица, хрема, но без това не може.

# 309
Честито на всички с хубави поводи за празнуване!
Пълнени чушки по кантонски и китайска зелева салата

# 310
  • Sofia
Банички със спанак и сирене
Спаначена супа с пилешко и булгур

# 311
  • Варна
Снощната вечеря: содена питка за св. Мина, сирене всякакво и зелена салата с добавка круша или запечена тиквичка и сушен домат.

# 312
Vilqna и нашето най-малко човече от 2 месеца е на ясла, много бързо свикна. Мамата естествено, порева първия ден с него. Но децата са си най-добре сред връстниците Relaxed само дано по-малко бацили да има.
Дара, честит да ти е рожденикът!
ПАнирани пилешки филета са вечерята ни днес. https://pep-4o.blogspot.com/2025/11/blog-post.html

обяд - гювечета

за утре събирам пилешки бутчета Simple Smile

вчера готвих шкембе чорба и

кокоша Simple Smile яхния с картофи.

Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:09 от пеп-4o

# 313
  • ВАРНА
Пълнени картофи

# 314
  • In transit
Дара, да ти е честит рожденика! Много здраве му желая, щастие и все такива апетитни торти да му приготвяш. Heart Eyes

Панирани сиренца в кори за баница

Пиле в къри сос с басмати

Ароматен есенен кекс с орехи пекан и кленов сироп

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт