КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 4 709
  • 135
  •   8
Отговори
# 15
Реакцията на Божидара след новия епизод

# 16
В началото съм, Влади и Биляна пак се излагат. Биляна е надменна и нагла, Влади чак сега му видяхме истинското лице.

# 17
Биляна миналия епизод: "Мен всички 15 човека ме обичат!"
Ами...като им носиш шоколади и цигари на връщане от участия....
Ще се повторя: продукцията е позволила великата звезда да излиза на воля, да лъже че е в тъмницата, да си пътува, да си хапва, па чак и да носи храна на хората в къщата. Па чааак и да държи лекции за лъжи и морал.
Великата.
Но, съмнявам се от продукцията да не са знаели. Сигурна съм че са знаели или поне са се съмнявали че Биляна внася стока, а другите си хапват и пушат, но след като стовариха 10 килограма обиди по Божидара....нещо отмъстително имаше в цялата им акция. Няма да лъжа, изпитах удоволствие. Също като вчера когато Грозденка бърса пода със звездата в къщата, мъжкото момиче, надменната, жената с кариера, обичаната от всички....
А пък когато излезе през вратата.... Спечелила Simple Smile Ок.  
Имах нужда от това след изминалите няколко епизода.

Леле ще заобичам тези двамата(тримата) продуценти. Ще трябва да гледам всичките им предавания и видеа. Е, да не прибързвам, още не е минал финала. Изнервиха ме с много неща, но много неща ми харесаха: примерно ретроспекциите, последните игри, акцията за разбиване на контрабандата и тока 😄

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:04 от Glutenfree

# 18
Перфектно отпадане и на двамата егоцентрици и комплексари на сезона.Едната цял сезон в тъмницата се кри,а другия цял сезон по джапанки 🤭 Радвам се изключително много за отпадналите днес и за това как откриха тайните им муниции в тоалетната .

# 19

Е, ама тези от продукцията окей ли са? Единия са го сложили да стои точно на вратата, демек няма как да не е в кадър, а другия знаейки, че може да е в кадър си сложил възможно най-голямата шапка да не го пропусне човек. LaughingLaughing

# 20
Биляна миналия епизод: "Мен всички 15 човека ме обичат!"
Ами...като им носиш шоколади и цигари на връщане от участия....
Ще се повторя: продукцията е позволила великата звезда да излиза на воля, да лъже че е в тъмницата, да си пътува, да си хапва, па чак и да носи храна на хората в къщата. Па чааак и да държи лекции за лъжи и морал.
Великата.
Но, съмнявам се от продукцията да не са знаели. Сигурна съм че са знаели или поне са се съмнявали че Биляна внася стока, а другите си хапват и пушат, но след като стовариха 10 килограма обиди по Божидара....нещо отмъстително имаше в цялата им акция. Няма да лъжа, изпитах удоволствие. Също като вчера когато Грозденка бърса пода с звездата в къщата, мъжкото момиче, жената с кариера, обичаната от всички.... Имах нужда от това след изминалите няколко епизода.

Леле ще заобичам тези двамата(тримата) продуценти. Ще трябва да гледам всичките им предавания и видеа. Е, да не прибързвам, още не е минал финала. Изнервиха ме с много неща, но много неща ми харесаха: примерно ретроспекциите, последните игри, акцията за разбиване на контрабандата и тока 😄

Не харесвам Биляна и не я оправдавам,но в спора и с Грозденка тя каза едно нещо.,че тя си е договорила тези условия с излизането и най-вероятно да не спи в тъмницата. За храната са виновни продукцията,ЗАЩОТО след всяко нейно влизане или излизане са длъжни да им проверяват багажа.Също искат да кажат ,че никой от ЦЕЛИЯТ екип така случайно не напарвил проверка или не е чистено по стаите и тоалетната ли?Според мен Биляна си е договорила храната ,но за да не излезе толкова кофти натопиха Веско.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:39 от Dimowa

# 21
Няма как да коментирам, че съм с 2 епизода назад. Тамън завърших 30 еп., то вече 32 еп. излязъл. Grinning

За анкетата: гласувах за Йоана и Денислава от жените...  и за Виктор и Васил от мъжете.

Относно предната анкета, учудва ме как на въпроса: "Нормално ли е да им дават толкова много алкохол в къщата" повечето хора са отговорила с "да"? Явно аз не съм наред...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 00:38 от diziler

# 22
Те им дават алкохол , но никой не им налива в устата, възрастни хора , трябва да имат мярка.
Май и аз гласувах с ,,да,, , това е моята логика.

# 23
Стела на Сандев качила стори и пита кой искате да спечели изброила е всички без Гроздето. 🤔🤔

# 24
И аз се радвам, че Биляна напусна. Ако бяха в друг тип предаване като Игри на волята, щяха служебно да я изгонят за внасянето на храна, както и Влади заради шмекеруването на играта. Тук продукцията ги гали с перце. Видя се как Биляна, "мъжкото момиче", се отказва при всяка трудност и как навън си е хапвала каквото си поиска. Няма да се учудя и на разкрасителни процедури и масажчета да си е ходила. И после влизаше в къщата да си поспинка и да си изкара напрежението върху смотаните неизвестни от простолюдието. Смешна история. Продукцията изобщо защо ги вкарва с такива договори. Сигурна съм, че и по-скандални неща има, които са прикрили освен храната и престоя на Биляна в тъмницата, но не е имало кой да ги издаде.

Влади ми беше от фаворитите в Островът, тук направо изрина дъното. До последно скача да напада Грозденка, за да може да е готин пред другите. А всичко което каза тя беше вярно, и за разговорът му с Биляна и че лъжата, която той толкова използва, за да се разграничи от Грозденка беше точно за хонорара. Не знам дали наистина се е издразнил или просто му дойде в много удобен момент, за да може да си стои при готините. Иначе той със сигурност искаше да си играе със стратегия като Денислава. Тя и тя е пълна интригантка, но поне пред зрителите призна, че защото хората вътре си пазят имиджа, не може нито стратегически да се играе, нито да си различен от груповото мнение.

Вярно е, че Божидара много често насъскваше хората срещу Грозденка. Бях го казала и преди, но най-вероятно тя искаше така да стане близка с другите заради общия враг. Доста зла постъпка, но това не оневинява всички които скочиха като глутница вълци, защото лично ги е обидила лъжата на Грозденка за игра с Димана и уинкоинс. Ама за какво са им тези уинкоинс като Биляниш - контрабандата носеше редовни доставки, и естествено Грозденка не е знаела за тази история. А накрая на номинациите тя нямаше никакви койнове също така.

Ако бяха други хората вътре не бих посочила Грозденка за мой фаворит, определено не блести нито с ум, нито с тактичност, доста инфантилна на моменти, като всички други и тя е за извсетност там. НО тя показа най-много добродетели и повече човечност. (Сестрата на Грозденка много грозно обижда, това не го подкрепям.)

А после се оправдават, че тя Грозденка много ги дразнела и затова си "изпуснали нервите". Аз живея в чужбина и тук за тази вербална агресия щяха да си имат доста сериозни проблеми със закона, особено заради темата с насилието над жените. За съжаление, много хора в България мислят, че това поведение е нормално, и да "повишиш тон", да си понатупаш детето, да обиждаш с грозни епитети може да се оправдае с "изпуснах си нервите". Ядът, гневът и всички негативни емоции са нормални и трябва да се адресират, но в никакъв случай не трябва да прерастват в какъвто и да е тип агресия.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:00 от INFJ

# 25
И аз не го разбирам това, че ги предизвиквала. Точно това е играта, да успееш да устоиш въпреки провокациите, да показваш себе си, но не през агресията и да покажеш характер. Те искат комфорт и зелено училище…

# 26
Стела на Сандев качила стори и пита кой искате да спечели изброила е всички без Гроздето. 🤔🤔
Гроздето беше изгонена с гласуване от всички съквартиранти. Това, че продукцията реши да я връща, въпреки волята на гласувалите ... е отделен въпрос.
По същия начин спечели Георги миналата година. Абсолютно нечестно. Защо правят тези номинации и гласувания тогава, след като продукцията си добутва до финала когото си поиска?

# 27
  • софия
Мнооого забавен епизод. ГотЕните продължават да блестят с висок морал и качества. Точно, както се опитват да ни убедят цял сезон.
 Вече си имам фаворит. Този сезон искам наградата да вземе баба Маца.

# 28
Васил: "Това е човекът, на който ще напра'я деца" .... "нямам търпение да ѝ заредя фурната"....

Нямам думи!

Иначе беше интересно да видим семействата им и близките им, трогателни бяха всички срещи, въпреки че ги няма само от 25 дена? Някога в Биг брадър седяха по 3 месеца в истинска изолация.

# 29
Гроздето беше изгонена с гласуване от всички съквартиранти. Това, че продукцията реши да я връща, въпреки волята на гласувалите ... е отделен въпрос.
По същия начин спечели Георги миналата година. Абсолютно нечестно. Защо правят тези номинации и гласувания тогава, след като продукцията си добутва до финала когото си поиска?
Чакай, чакай, Веско и Биляна след битка за отпадане и връщане в къщата, единия се оказа на полуфинал, а другия, загубилия - в къщата със щит.... Хахаха, е да, няма такава пародия, прав си... правилата са "течни".
Но на мен ми харесва.
Нямаше да видим как Грозденка изяжда Биляна с парцалите. И пада на още битки...
Нямаше как да видим Веско да загуби ОЩЕ ЕДНА БИТКА. Обаче, все пак, поне имат песен за Веско победителя в битките 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт