КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 7 739
  • 213
  •   3
Отговори
# 90
Уникална финална битка, никога не съм се смяла така на предаване. Тъкмо ми мина и видях кадрите как Андон се смее все по-истерично на всеки следващ и пак се смях с него. Гениално Joy
Подкрепям всички финалисти - Лина не ми е никак симпатична, но пък ми се иска да спечели жена и се представи добре на игрите. Виждам огромен шанс Краси да е втори и отсега ми е жал за него Close

# 91
  • България
Гласувах за Грозденка и Виктор в анкетата. Хубави жени са Лина и Йоанна с уговорки.

# 92
Превъртях епизода. Вече не ми се занимава. Изключително натоварващ и гаден сезон.
Ако Грозденка беше успяла за финала, определено щях да бъда за нея. И съм на 99% сигурна, че щеше да ги отнесе всичките при зрителския вот.
От тези, които все пак стигнаха докрая, никой не ми е особено приятен. Но бих предпочела Лина или Краси, защото са силни на битки, а и поне са някак първични и искрени в тази си първичност, а не толкова двулични като другите двама. Честно казано, за мен, ако Денислава или Алпер спечелят, би било пълен отврат. Тя ходеше да порти всеки разговор с Грозденка на останалите и толкова интриги сътвори още от началото, че направо не знам как не я хвана срам поне в един момент. А и ми е подобна на Влади. А Алпер цял сезон хихи-хихи и накрая като реши да заеме някаква позиция... по-добре хич да не беше. В хихито му е силата, а не в правилната преценка.

# 93
Чия идея е в разгара на риалити предаванията да се пускат финалните епизоди на Къщата на Инфлуенсърите - всеки ден по 2-3 часа, където отпадат по 2ма? Ужасно претупано. Много аматьорско изпълнение.
Иначе нямам никакви симпатии и предпочитания за победител - всички се компроментираха и обезличииха, а имах доста надежди за сезона. За мен е пълен провал

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:24 от outcast

# 94

Грозденка на стори обяви подкрепата си за Лина.
Не знам за вас, но аз вече почвам да си мисля, че Лина ще получи голяма подкрепа от зрителите.
Само като прочетох в youtube коментарите и колко разочаровани са феновете от финалната четворка, повечето от тях не могат да повярват, че ще трябва да подкрепят Лина..
Какво мислите вие? Има ли шанс да спечели зрителският вот?

# 95
Това ме кара да се моля на всички богове, да не печели Лина Grinning

# 96
На зрителска подкрепа според мен ще спечели Алпер. Въпреки последните събития от Къщата той си има солидна фен база от по-възрастни хора, които има шанс дори да не са гледали Къщата и просто да гласуват.
Лина има далеч повече хейтъри, от колкото фенове. Денислава също има някакви фенове, но и голям процент хейтъри.
Краси според мен е доста безизвестен и ще му е трудно да набере достатъчно голям зрителски вот.

# 97
Сега гледам новото риалити със сестрата на Грозденка. И естествено, още във визитката 12:30 мин. подчертава как била от ромски произход и щяло сигурно да има конфликти заради етноса им, но щяла да ги сготви всичките Grinning Веднага след нея влиза и Виктор от предния Биг Брадър, той пък имал авантюра с Гроздeнка?  Много си омешаха шапките тия хора...

А, забравих, и Теа е там Grinning
Кое е предаването?

# 98
За какво се е взел Памеца? 😄 Бил добър, бил незнам си кво.. показа си рогата. Още малко да ги набие всичките и да изпочупи всичко в къщата.
Не ме интересува кой ще спечели от четиримата.  Алпер може все още да има репутацията на добър между хората. Денислава и Краси се напъват да участват и побеждават в различни предавания. Много бяха/са надъхани. Или пък, нека да е Лина, ако обещае че ще посети терапевт. Започна с рев още от третия епизод. Би трябвало да е ден първи, макс втори. Мина през разгонен период, беше в онзи период от месеца, беше гладна, разсърди се на Илиян че е дал хляб на Йоана, плака когато той си тръгна и щеше да си тръгва след него, беше София, мина през паник атаки, сприятеляване с Божидара, зарязване на Божидара, крещене на човек от продукцията, още рев и закани за напускане, още рев, паник атака, рев, сприятели се с останалите...и на финал. Но на "бънджито" беше найстабилна от всички. Странно. Обаче...Васил... страхът надделя...ех, нищо, поне може да крещи на жени и да пее  като Валя Балканска.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 08:46 от Glutenfree

# 99
Според мен Алпер е сигурен финалист , да видим дали съм права!
Никой не ме кефи от финалистите , щях да гласувам за Грозденка.
Сега може би за Краси , само защото много му се кефех във фермата и там показа ,че е добър . Тук можеше и по добре да се представи.

# 100
Ей сега изгледах подкаста на Павел и Ицака с Веско и съм в шок… Казаха, че участници от минали сезони също ще имат право да гласуват и да определят победителя.. Това звучи абсурдно!
Дано аз съм разбрал погрешно, може да си пуснете подкаста - това го коментират още в началото.
Според вас нормално ли е примерно участници от минали сезони да определят победителя?
Едно е да гласуват като обикновенни зрители като нас, но всички от тях да дават по +1 точка звучи Абсурдно…

# 101
.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 03:55 от toplomliako

# 102
  • София
Ей сега изгледах подкаста на Павел и Ицака с Веско и съм в шок… Казаха, че участници от минали сезони също ще имат право да гласуват и да определят победителя.. Това звучи абсурдно!
Дано аз съм разбрал погрешно, може да си пуснете подкаста - това го коментират още в началото.
Според вас нормално ли е примерно участници от минали сезони да определят победителя?
Едно е да гласуват като обикновенни зрители като нас, но всички от тях да дават по +1 точка звучи Абсурдно…

Да, мега абсурдно е.
Това го имаше и във Фермата. Забравих точно за кой сезон го направиха. Принципно си беше само участниците от текущия сезон да гласуват, но после го промениха. Пък пак си върнаха оригинала.
Но да, малоумщина отвсякъде. Те са били зрителите като всички нас. Нямат никакво право да се мешат за точките.
Дано не е истина. Но няма да се учудя. Правилата са им огромната слабост, а сякаш самата концепция. Лутат се вече три години.

# 103
E Ето как Алпер печели 🤣🤣
Дано няма повече сезони тази простотия.

# 104
Снощи Грозденка имаше лайв в тик ток и я питаха в какви отношения са с Влади. Тя каза, че и него и Краси ги била блокирала навсякъде, но Влади и имал номера и ѝ написал дълго съобщение във WhatsApp, където ѝ се извинява и оправдава, че в къщата не е могъл да прецени правилно ситуацията. На другия ден ѝ се обадил отново да ѝ се извини.
Грозденка каза, че хората, които са ѝ се извинили след последните епизоди са Лина, Алпер и Влади.

Общи условия

Активация на акаунт