КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 7 731
  • 213
  •   4
Отговори
# 165
  • София
Между Берке и Лора бяха подозренията кой е ял тайно барчета, за Грозденка не бих казала, че е крала, тя си каза, че не е съгласна с разпределението и смята да си изяде своята част.

За магиите не бих се учудила и да се занимава, Божидара не е от малцинствата, но беше намерила у тях, така че явно някой от обкръжението ѝ се занимава с такива неща. По скоро е въпрос на среда, отколкото на етнос.

# 166
Астралните карти и езотериката нямат общо с магия. Simple Smile
Но и нещата, които гледа Грозденка, нямат общо с астрология Laughing ChatGPT си измисля някакви неща, изобщо не анализира натална карта, камо ли за дневни прогнози. Ама да се забавлява там.
Не беше зле подкаста на Памеца, наистина. Разделил се е с приятелката си.

# 167
Дизи, ако беше започнал изначално с това, че твоето мнение е, че Гроздето е крала в ОСГ, изобщо нямаше да ти обърна внимание. Но беше друго: всички видяхме, че тя крадеше. Има разлика, нали?.
Ами да, "всички видяхме, че..." Не, защото са да̀ли конкретен кадър, че някой е откраднал нещо, а защото беше факт, че барчетата липсваха и тя си призна, че ги е взела. Нали не очакваш оператор да заснема всичко?
И ти не отговори на въпроса ми: каква е логиката тя да признава, че ги е взела, ако не ги е взела? И след като тя е признала, че ги е взела, ти защо мислиш, че не ги е взела?  Значи спориш просто от любов към спора и ей така... за да има спор. Както стана ясно, не само аз, като зрител съм останал с това впечатление. Вътре в къщата коментираха същото, което и аз няколко дни по-рано писах тук. И понеже не са дали конкретни кадри, ти смяташ, че не е тя. Нищо, че си е признала. Някой през нощта е отишъл да чопне едни барчета, признава си после, но според тебе... това не е вярно? Е не стана ли ясно за всички, особено след като тя си е признала, че очевидно е тя? Въпреки, че няма доказателства?  Не мисля, че ще вземе да признае чужд грях.... (при хипотеза, че е бил друг).

А това за анкетата ме разсмя. "Която ти всячески отказа да направиш", хахаха. Изобщо не ми е хрумвало. Ако темата се сменяше всяка седмица, както при Ергенът, Игри на волята, Биг Брадър и т.н., теми, които летят и не може да се смогне на четене, тогава има мегдан да се повтарят едни и същи въпроси периодично (защото са в отделни теми), щеше да има и пак положителната, и пак отрицателната анкета. Тук имаш по една тема на месец, а цялото предаване е 3-4 месеца.
Когато се смени една анкета докато темата тече, предната отива в небитието. Не може да я намериш вече.  А за съжаление точно това ще стане сега, защото финалът наближава и трябва анкета за четиримата финалисти, но темата е едва по средата, та настоящата тема за Мис и Мистър ще се наложи да изчезне безследно Grinning

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 10:31 от diziler

# 168
  • софия
Нормално е да изчезне. Иначе проблемът се решава с един скрийншот и всички анкети сложени в скрит текст в началото на темата, щом е толкова важно да са запазени.
 И по твоята логика всеки, който си е взел своя дял от барчетата в ОСГ е крадец. 😀

# 169
Ама с теория на вероятностите може да си приказваме до безкрай. Не всичко се заснема. И в реалния свят е така, с престъпленията. Колко от тях са заснети с камера? Упорито не ми отговаряш на въпроса: "каква е логиката тя да си признае, че ги е взела, ако не е тя?". Важното е спор да има, и то за глупости.  

А "скрийншота" ще го търси ли някой след време, на страница 23-а от еди коя си тема? Друго си е сега да видиш предните 12 теми, как стоят анкетите горе, на първа страница.  При темите, които хвърчат и се сменят всяка неделя вечер (ИВ, ББ, ЕЛР), е най-лесно да правиш нова анкета. При по-бавно вървящите теми, положението не е същото, защото махнатите в движение анкети остават неоткриваеми.

Но ме разсмя лафчето "всячески отказваш", глупости... първо не ми е хрумвало, второ, никой не е искал (освен Дяволо), трето.. бях на път когато прочетох мнението му за повторна анкета (положителна) и си рекох, че като станат ясни четиримата финалисти, в последната седмица ще пусна въпросната анкета само с тях четиримата, като дори тогава не съм и знаел, че тя няма да е финалист.  Няма такова нещо като "всячески отказваш", изобщо не ми е било на дневен ред. По-скоро 2-3 други въпроса ми хрумват за анкета, но няма за кога вече, сезонът свърши. В коментарите всеки си изказва мнението, нали затова е форум. И не е задължително аз и ти да сме на едно мнение. Раждат се нелоши дискусии, това е и идеята.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 11:01 от diziler

# 170
  • софия
Аз не разбирам този въпрос, как да ти отговоря. Взела си е барчетата, нейните, защото е видяла, че някой гепи и после си казва на камерите. Изобще в главата ми не стои идеята, че това е признание за кражба.
 Виж, за мен не е проблем, че ти си убеден, че е крадла. Бъди си убеден, проблемът ми, както казах беше, че го заявяваш категорично, като факт. Което не е така. Щом  стигнахме до това, че е твое мнение всичко е 6. И да, харесва ми, че сме различни в мненията си и покрай дискусиите ни някъде там се ражда истината. Всеки със своята си истина.

# 171
Мисля, че и двамата не сте прави - Грозденка не беше крала от първите барчета, но като видя, че никой не си признава, се изнерви и открадна едно и призна на камерата. Нямам спомен просто да си е взела своите и защо това би било показано и коментирано изобщо. Мисля, че и Надкаст са го забравили.
Като цяло мисля, че е малко цинично да се обсъжда тая тема, защото момичето напусна предаването заради преплетени черва от глад, така че очевидно разпределението е било лошо и е трябвало да краде повече.

# 172
Да, наистина имаше оплитане на червата. И доста хора напуснаха по здравословни причини, някои от тях и доста опасни.

Довечера най-вероятно ще качат "Ще си кажат" с Биляна.
А в сряда, четвъртък, петък и събота... подкасти с четиримата финалисти? Или ще ги оставят за след финала?

# 173
  • софия
Може,  Кло. Не помня с точност. Просто помня, че нямаше доказателство кой е крал. Така и не се разбра. Даже не помня, че поради тази причина е напуснала.
 Днес кой чакаме да е на подкаст?

# 174
  • София
Мисля, че и двамата не сте прави - Грозденка не беше крала от първите барчета, но като видя, че никой не си признава, се изнерви и открадна едно и призна на камерата. Нямам спомен просто да си е взела своите и защо това би било показано и коментирано изобщо. Мисля, че и Надкаст са го забравили.
Като цяло мисля, че е малко цинично да се обсъжда тая тема, защото момичето напусна предаването заради преплетени черва от глад, така че очевидно разпределението е било лошо и е трябвало да краде повече.
Под да си вземе своите се има предвид, че те бяха сметнали по колко се пада на човек и се знаеше всеки колко има, Шериф искаше да ядат по-малко, за да имали за по-натам, но Грозденка не беше съгласна, тя каза, че тя няма да остане докрай, ще имат още игри, ще намерят храна и че не издържа. Видя се, че наистина явно храната не ѝ стигаше, била си е права за себе си, че има нужда. Би било ощетяване, ако след своите, подпука и чуждите, но тя беше казала, че като ѝ свършат, ако не издържа, може да си тръгне. Все пак организмите реагират различно и при нея гладът не ѝ се отрази добре, не смятам, че е прегрешение, че не е била съгласна с Шериф и е искала да си хапне едно барче и то на фона на това, че други бяха яли тайно, ама пред Шериф мълчаха за разпределението.

Не съм фен на Грозденка, много беше досадна с циганската карта в Островът, но за мен е прекалено да се обвинява в кражби. И да е откраднала, имала е нужда да яде.

# 175
До финала остават още Андон и Биляна. Финалистите след финала.
Сега се замислям, че Памеца изпреварва Биляна и допускам, че тя може и да пропусне подкаст.

# 176
  • софия
До финала остават още Андон и Биляна. Финалистите след финала.
Сега се замислям, че Памеца изпреварва Биляна и допускам, че тя може и да пропусне подкаст.
И Гроздето не е била на подкаст.

# 177
Скрит текст:
Дизи, ако беше започнал изначално с това, че твоето мнение е, че Гроздето е крала в ОСГ, изобщо нямаше да ти обърна внимание. Но беше друго: всички видяхме, че тя крадеше. Има разлика, нали?.
Ами да, "всички видяхме, че..." Не, защото са да̀ли конкретен кадър, че някой е откраднал нещо, а защото беше факт, че барчетата липсваха и тя си призна, че ги е взела. Нали не очакваш оператор да заснема всичко?
И ти не отговори на въпроса ми: каква е логиката тя да признава, че ги е взела, ако не ги е взела? И след като тя е признала, че ги е взела, ти защо мислиш, че не ги е взела?  
Скрит текст:
Значи спориш просто от любов към спора и ей така... за да има спор. Както стана ясно, не само аз, като зрител съм останал с това впечатление. Вътре в къщата коментираха същото, което и аз няколко дни по-рано писах тук. И понеже не са дали конкретни кадри, ти смяташ, че не е тя. Нищо, че си е признала. Някой през нощта е отишъл да чопне едни барчета, признава си после, но според тебе... това не е вярно? Е не стана ли ясно за всички, особено след като тя си е признала, че очевидно е тя? Въпреки, че няма доказателства?  Не мисля, че ще вземе да признае чужд грях.... (при хипотеза, че е бил друг).

А това за анкетата ме разсмя. "Която ти всячески отказа да направиш", хахаха. Изобщо не ми е хрумвало. Ако темата се сменяше всяка седмица, както при Ергенът, Игри на волята, Биг Брадър и т.н., теми, които летят и не може да се смогне на четене, тогава има мегдан да се повтарят едни и същи въпроси периодично (защото са в отделни теми), щеше да има и пак положителната, и пак отрицателната анкета. Тук имаш по една тема на месец, а цялото предаване е 3-4 месеца.
Когато се смени една анкета докато темата тече, предната отива в небитието. Не може да я намериш вече.  А за съжаление точно това ще стане сега, защото финалът наближава и трябва анкета за четиримата финалисти, но темата е едва по средата, та настоящата тема за Мис и Мистър ще се наложи да изчезне безследно Grinning

Ще ти отговоря аз в прав текст и възможно най-просто, защото тук е ключето за бараката, та дано най-накрая се спре с това разпространение на клевети.
Скрит текст:
Разпространението на клевета се наказва според Наказателния кодекс, като клеветата е престъпление, дефинирано в чл. 147, ал. 1, което представлява разгласяване на позорно обстоятелство или приписване на престъпление. Наказанията варират от глоба от 3000 до 7000 лв. и обществено порицание за стандартни случаи до по-високи глоби (5000 до 15 000 лв.) при квалифицирани случаи като публично разпространение, използване на медии или настъпили тежки последици.
Някой, не се знае кой (към днешна дата се подозират Берке или Лора), краде барчета. Първосигнално се набеждава ромчето, на Грозденка меко казано не й става приятно. След това, при втори случай на кражба, тя си признава за втория случай, но не и за първия. Отвратителен глад е, тя излезе по здравословни причини заради това, сигурно си е казала "поне да хапна, като така и така ме подозират". В задачата се пита: Защо, аджеба, като така и така си е признала за втория случай, да не си признае и за първия? И логичния отговор е, защото първия път не е била тя. Точка.

Допълвам: Може и просто да е избързала да си вземе своите барчета, пък това да е сметнато за кражба, не помня.

# 178
Още малко и ще канонизирате тва грозде Joy
Точка Trollface

# 179
А някои хора още малко и ще я сатанизират, навярно инфлуенснати от "яките гъзари"  Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт