КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 9 469
  • 275
  •   14
Отговори
# 210
А защо трябва да е по основния канал, след като си има формат, който се излъчва всяка неделя от 20.00?  Къщата като е на живо, ще се точи дълго време и ще разбичка програмата  с над 2 часа.  
По БТВ екшън просто ще е на мястото на някой си филм. И е добре, че ще е по телевизията, да може да се чуват и песните (ако изобщо има такива), защото в тубата явно има проблем с авторските права. Финал като миналогодишния, не ми се гледа пак.  Рекламни клипове непрекъснато, докато в залата си върви музика.
А с тези технически гафове и аматьорщина как си представяте да рискуват да е по БТВ, най-гледаната телевизия в България? Микрофонии, не се чуват гласовете на някои хора, микрофони не работят... Миналата година им се срина системата за гласуване. Обявиха сайт за гласуване и той се срина. Хората се изнасяха от залата, без да могат да гласуват.  В Ютюб канала на живо, където се излъчваше, беше якия хейт за това, че не може да се гласува. И такова нещо по БТВ ли да бъде?

# 211
Ще дават финала хем по btv action, хем в YouTube? Или пък само по btv action? Дали са пояснили някъде?

# 212
Слушах малко от подкастите с Васил и Грозденка.
Сега ми е ясно защо никога не съм се абонирала за тези двамата "продуценти". Никога не съм издържала повече от 2мин.от тяхното съдържание. Освен няколко епизода от Елате ми на гости. Ако има следващ сезон с тазгодишните съквартиранти от Къщата и това ще го пропусна. С удоволствие. Първи сезон от къщата - и не смятам да продължавам.
Все едно двама шестокласници правят риалити. Все едно един третокласник и един озлобен петокласник правят подкаст. Защо си го причинявам?
Къщата на инфлуенсърите = Попарата на инфлуенсърите. Да не забравяме сторито с расистките обиди.
Смешни са. Видяха реакцията на хората към готините им инфлуенсърски звезди и хайде сега ще ги хвалим, галим, ласкаем, перем.....А Грозденка, Грозденка...абе ще извикаме и адвокат и изследовател ако е нужно, но ще я изкараме лъжкиня, дразнител и каквото там и да я обвиняват.
Извадили дневника на Грозденка, четат, подиграват се, присмиват се, подхилкват се, провокират, разпитват, абе.......... Вие нормални ли сте? Как така ще четете нещо лично което човек си го е писал и ще се хилите и подигравате не!!! А пък "маймуно, доволна ли си?" от чатовете, това няма нужда.

400+ коментара за 6ч. под видеото. И 97% от тях са едно и също.

Но, ще се върна и към сезона и към подкастите, в момента съм заета.
Да видя какво съм пропуснала, макар че Васил каза, ще перифразирам: нищо особено.

И кой беше смисъла на ретроспекциите тогава? 😃

Здрасти Грозди Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 02:41 от Glutenfree

# 213
Отвратен съм от поведението на Павел и Ицака! Това не беше подкаст, а някакъв разпит в който се опитват да изкарат Грозденка виновна за това, че техните приятели “инфлуенсъри” са я нападнали и са си изпуснали нервите.
Скъпи продуценти, не се прави така! Не може да заемате страна, само защото сте приятели с тях.
Искам само да проверите колко пъти Павел и Ицака в подкаста се опитват да оправдаят Алпер.. Дори го обявиха за “най-харесван” участник от публиката.. ( е тук вече паднах от смях ) те явно коментарите на собственото си предаване не ги следят..
Толкова да се опитват да го направят победител и така зверски да си личи… Жалка картина… Надявам се само той да не е победител.. Да видим тогава как ще дадат наградата на някой друг, а не на техният приятел.

# 214
ПЪРВИ НОМИНАЦИИ UNCUT - Members only

https://www.youtube.com/watch?v=DrwG7fKsdoM

Помните ли първите номинации?

Целите номинации "UNCUT" версия доказва, че този сезон е една лъжа и манипулация на публиката.

Когатo Павел и Ицака питат кой иска да гласува пръв, Краси вдига ръка.

Но не мy се дава тази възможност. Дават я на Биляна, която се прави на героиня и отива в "тъмницата" .... пардон на участие.

Само че с този ход те също я спасяват от номинации, защотo не гъзарската коалиция я беше нарочила. И по този начин обръщат играта на 180 градуса.

Нищо лошо имат право. Това си е тяхното предаване. Но да не ни се обясняват във всеки подкаст че са най-честните. И че дават всичко така както е било.

Hяма как да се дава всичко което се случва. Нo ключови елементи е престъпление да не се показват на публиката.

Защото ако не покажеш хронологично как са станали нещата или прикриеш важни елементи, като се тегли една черта, някои хора стават светци а други дяволи.

Нищо че светците са си пушили цигарки в тъмницата и са си хапвали тортичка в кръчмата.

Чакаме с нетърпение финала където продукцията обявяви, че ще видим четири пъти повече обрати.

След днешния провал на подкаста с Грозденка гаранция ще има изненади.

# 215
Явно наистина Тъмницата е била параван за ходенето в Нидерландия, но щом и те самите го оставиха в епизода, значи им е ясно, че не са успели.
После ще коментирам подкаста на Грозденка, но изобщо не виждам това, което и вие. Те просто са били там и виждат, че реакциите са прекалено остри. Нападаните защитават, подкрепяните провокират. Сезон 2 с Дидо беше същото, но понеже тук повечето харесвахме играта на Дидо, се коментираше, че е справедливо.

# 216
  • софия
Четенето на дневника и беше връхта. И то въпреки протестите и. И в крайна сметка, какво се оказа, че все пак и Ицака и Павел и отделно друг редактор са подхвърлили идеята за товa, че може да каже за съревнование с Димана. И то при условие, че са били наясно, че Биляна е карала момичето. Много яко, гайс!
 Грозде, държа се префектно в подкаста, поздравления от мен!
 Един съвет, не е задължително да го приемаш. Подбирай си нещата, които рекламираш. Знам, че отстрани е лесно да го кажа и че пари си трябват, но в момента си на върха на вълната. Децата буквално ти се възхищават. Разкарай хазарта и наргилетата.
 И определено чакам Надкаст, тук в старанието си да омекотят вълната на недоволство от аудиторията към готЯните, тотално омазаха положението.

# 217
РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА:

Коя от жените в Къщата е най-красива?

Грозденка - 62 гласа
Лина - 48 гласа
Йоана - 38 гласа
Биляна - 27 гласа
Денислава - 23 гласа
Божана - 8 гласа
Димана - 3 гласа
Божидара - 1 глас
Даниела - 1 глас

Кой от мъжете в Къщата е най-красив?

Виктор - 46 гласа
Владимир - 24 гласа
Васил - 22 гласа
Илиян - 21 гласа
Красимир - 20 гласа
Веселин - 16 гласа
Алпер - 3 гласа
Памеца - 1 глас

Извадка: 111 гласували[/i]

# 218
Четенето на дневника и беше връхта. И то въпреки протестите и. И в крайна сметка, какво се оказа, че все пак и Ицака и Павел и отделно друг редактор са подхвърлили идеята за товa, че може да каже за съревнование с Димана. И то при условие, че са били наясно, че Биляна е карала момичето. Много яко, гайс!
 Грозде, държа се префектно в подкаста, поздравления от мен!
Ако ѝ е било толкова важно да не ѝ четат дневника, да не го беше оставяла там. Тя не протестираше, просто кринджваше и ѝ беше неудобно да слуша. Същите неща казваше и по синхроните.
Редакторът не е бил наясно, че има план Биляна да кара Димана. Самите Павел и Ицака казаха, че също не са знаели. Издънката тук е, че някой е дал такава информация на Биляна, докато все още е АКТИВЕН съквартирант и за мен това е огромен пропуск на продукцията.

Аз изпитах физическо неудобство от този подкаст, Павел си каза, че на моменти се дразни също. Бяха разобличени две лъжи на Грозденка: как е размотавала тримата продуценти кой от тях ѝ е позволил да пуши и как е яла от ресторанта. Обяснявайки лъжата за ресторанта, тя изключително се оплете - първо каза, че яко е плюскала; обясняваше, че си е намерила пари в джоба, които уж били от "сватбата" с Краси, но му ги била дала - те пак се върнали при нея някак; после пък яла само едно парченце торта и дори не плащала. Защо тогава бяха другите подробности? А друга дреболийка забелязахте ли - тя се обясняваше за някакво шоколадово яйце, което не била пипнала, а щедро го предлагала на другите като им се ядяло сладко... чухте ли в откъса от дневника "Днес си изядох яйчицето". Павел и Ицака не обърнаха внимание, но това е отличен пример, че тя наистина лъже много, но говори три пъти повече, че трудно можеш да ѝ проследиш лъжите - а камо ли да върнеш записите и да ги добавиш като ретроспекция.
Едно ви съветвам - не издигайте някакви хора от предавания на пиадестал само защото останалите са се изложили повече от тях, защото ние наистина не виждаме цялата картинка и не знаем какви са в реалност. Ще дам един красноречив пример, но Марио - победителят от Биг Брадър 2024, който спечели точно защото всички бяха срещу него, тази седмица е дал поле за изява на мъж, който посегна физически на участничка от Ергена. Няколко дни след качването на този клип, въпросният мъж е арестуван за домашно насилие, защото е пребил приятелката си. Да, самият Марио не е пребил никого, но за мен е много важно на кого даваш трибуна. Сашка Гърдева е доста по-обширен, но не дотам красноречив пример. Не казвам, че Грозденка ще направи нещо такова, но никой не заслужава да бъде обявен за национален герой само защото не е обидил, като са го нападали и често тези хора получават по-голяма публичност, отколкото заслужават и могат да влияят много зле.

# 219
ВНИМАНИЕ!

НОВА АНКЕТА!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИЯ ФАВОРИТ НА ФИНАЛА!

# 220
  • софия
Кло, къде видя, че Гроздето е национален герой?
 И още един въпрос, ако намериш дневник на някой би ли го чела с приятели?
 Проблемът изначално не е скромната, честна и достойна Грозденка срещу лошите. Не мисля, че някой не вижда грешките и и нескопосаните и опити да хитрее. Проблемът е, че останалите се нахвърлиха върху нея за неща, които всички правеха там. Че и доста повече от нея.
 Дизи, има ли начин да се добави и опция "нито един"?

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:08 от СлаБе

# 221
Четенето на чужди дневници е дъно. Още повече пред "тв" аудиторията. Това е нещо лично, все пак.  Не съм гледал подкаста и не знам колко се е съпротивлявала, но не е редно. Самата идея за това не е окей. Нищо, че явно е разкрила някакви несъответствия и нови лъжи. Водещите (продуцентите), не се прави така!
Едно ви съветвам - не издигайте някакви хора от предавания на пиадестал само защото останалите са се изложили повече от тях, защото ние наистина не виждаме цялата картинка и не знаем какви са в реалност.
Точно така.
но в момента си на върха на вълната.
На какъв връх и на каква вълна? На позора или на срама?
Бяха разобличени две лъжи на Грозденка...
Само две? Пак добре.. Тя явно си живее в някакъв паралелен свят, изграден от измислици и лъжи, на един казва едно, друг друго, после се оплита, после се ядосва, че я разобличават, после другите я "дискриминират" и ... аххх, лоши хора, "всички срещу 1"

# 222
Кло, къде видя, че Гроздето е национален герой?
 И още един въпрос, ако намериш дневник на някой би ли го чела с приятели?
 Проблемът изначално не е скромната, честна и достойна Грозденка срещу лошите. Не мисля, че някой не вижда грешките и и нескопосаните и опити да хитрее. Проблемът е, че останалите се нахвърлиха върху нея за неща, които всички правеха там. Че и доста повече от нея.
Ами в коментарите тук и под клипа.
Да, бих го прочела. Особено ако съм подписала договор с човека, този дневник е вписван в риалити и в крайна сметка е оставен там.
За теб може и да е така, но много други я описват с редица суперлативи само защото другите са ги издразнили.. Втората част от коментара ми не е отговор на твоя.

# 223
има ли начин да се добави и опция "нито един"?
Мислех го това, но реших да е като миналата година, само с имената на финалистите. Защото реално всички избираме "нито един", тоест ще гласуваме с нежелание за тези, които са останали. Така или иначе един ще спечели... и все пак кой да е той?

Аз лично съм и за Денислава, и за Алпер. Но нямам против и Краси да спечели.   Лина - твърдо НЕ!

(ще стане голям майтап, ако Краси отново е втори, в поредно реалити) Grinning

Децата буквално ти се възхищават.
Ъъъъ... според кого?

# 224
  • софия
Според самите хлапета, Дизи. Виж, какво става в коментарите под видеото. Мазало е. Щом е хванала тази вълна, трябва поне малко от малко да съобрази това с аудиторията. Наргилета и хазарт не са най-доброто за инфлуенсване на подрастващи.

Общи условия

Активация на акаунт