КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 8 249
  • 236
  •   8
Отговори
# 180
  • София
Още малко и ще канонизирате тва грозде Joy
Точка Trollface
Не знам дали и мен визираш, защото и аз писах постове за кражбата, но аз не съм й фенка и се радвам, че не е на финал, другата година щяха да се надпреварват кой да е жертвата, а това е изключително неприятна линия.

# 181
Много интересен феномен е, че въпреки че някои хора в предаването бяха много по-лицемерни и мамеха доста по-безскрупулно и грубо, продължава да се коментира и осъжда Грозденка, дори не знам за какво.
"Готините" показаха, че всъщност не са никак готини и вкарваха храна, мамеха по игрите и обвиняваха останалите за много по-малки прегрешения.
Както се казва - много добре виждат съчицата в чуждото око, но не и гредата в своето.
Искрено не мога да повярвам какво велико падение има от тези хора.
(съжалявам, че се връщам назад, но сега гледам последните два епизода и ме шокира как е възможно такова лицемерие)

# 182
Памеца и нови зъби си сложи и пак е само с един глас 😮💨

абе то и един му е множко. Мен много ме учудва, че Веско има гласове също и то доста даже, какво му харесват Grinning не ми е голям красавец а и с интелект в никой случай не блести

Веско се доближава най-много до мой тип, затова аз лично гласувах за него. Виктор, въпреки очакванията, грам не е мой тип. Grinning Можеше и Краси да е, но ми е много възрастен.

# 183
Не знам дали и мен визираш, защото и аз писах постове за кражбата, но аз не съм й фенка и се радвам, че не е на финал, другата година щяха да се надпреварват кой да е жертвата, а това е изключително неприятна линия.

Така е, но пък от друга страна винаги се усеща кога някой се прави на жертва и кога наистина е. Мисля че за този сезон няма две мнения по въпроса. Или са горе-долу толкова Trollface

# 184
За мен е интересно да се види какво е общественото мнение към дадени постъпки. Не мисля, че става въпрос за култ към някоя личност особено тук в бг мама, където изглежда, че не пишат деца.  Но всеки си изкривява събитията според своята реалност и опит. Аз примерно не мога да си затворя очите пред агресия и арогантност. Но ако си израсъл в среда, където тези неща са нормални, ще те дразни нещо друго. Факт е, че Грозденка изпъкна само, защото другите пропаднаха.

Тук искам да вметна, че не съм съгласна с Ицака, че същите хора, които защитават Грозденка, пишат грозни обиди за другите участници. Тези с обидите и заплахите са най-често деца или такива с умственото развитие на деца и най-често никого не защитават, а търсят къде да си излеят негативизма и разочарованията от живота.

Тази анкета може би е подходяща за началото на сезона, за да се гласува наистина само за красота, а и за да е равно показването на участниците. Примерно, Даниела ми е трудно да си спомня дали съм я намерила за красива, защото съм я видяла общо 10тина минути преди месец. Като цяло красотата е субективна и не е нужно да се мери, но гласувах все пак за моите предпочитания. От жените за Лина, Грозденка и Дени, като ги подреждам в този ред. Биляна и Йоана са също красиви, но заради корекциите, грима и стила им, изглеждат +10 години отгоре на възрастта си.
За мъж гласувах за Илиян заради пропорциите на лицето. Но нито един не ми изглежда привлекателен.

# 185
Това с тези корекции е много странно за мен, Денислава също е цялата в различни подобрения, Божана също.

За мен лично Дени си изглежда +10 години над възрастта си.

Биляна изглежда почти идентично на това, което е била като тийнейджър когато спечели онзи конкурс за най-красива тийнейджърка, не знам защо за нея се натъртва за разни корекции. Ето я на 16г, ами красива е.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 13:27 от Hroksi

# 186
Има подкаст с Андон, не знам дали ще си го причинявам, Памеца го гледах до средата и заспах.
Едит: Опитва се да замазва, но за мен е лицемер. Псува си. Дано не го канят никъде вече.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:35 от Jeri-sweet

# 187
"Ще си кажат" с Васил

Който иска да си причини да гледа този чалгар.. нека гледа Grinning

Грам не ми харесват т.нар. "готини".  За финала, ако имам възможност, бих гласувал за Денислава, но ще съм извън страната и баш по време на живото предаване ще съм въздуха и ще гледам записа после.

# 188
Няколко пъти съм казвала Васил на външен вид ми е симпатичен, но за мен той си е буквално “селски бек” - чалги, хазарт, футболни залагания, селяния..даже от любопитсво проверих в Гугъл и в бг жаргон определението за селски бек ама точно му пасва. Иначе и аз ще пътувам точно по време на финала и ще изпусна

# 189
Бтв екшън ще излъчва финала

# 190
# 191
Усещам как БТВ екшън ще излъчват целия пети сезон, хахаха. Току виж поне се подобрят някои неща, особено технически (както стана с "Диви и красиви", когато вече тръгна по Нова).

# 192
  • България
Биляна изглежда почти идентично на това, което е била като тийнейджър когато спечели онзи конкурс за най-красива тийнейджърка, не знам защо за нея се натъртва за разни корекции. Ето я на 16г, ами красива е.
Скрит текст:
Защото в момента не прилича на 16-годишната си версия. Загрозила се е с операции и начинът ѝ на живот си личи. Използвам тази снимка, защото в предаването, в което е ходила, няма такива филтри както в инстаграм. Цвят на коса, който не ѝ отива, джуки, изкуствен тен от солариум.
Скрит текст:
При Цитиридис
Тук е 2021:

Васил/Андон не е зле външно, но с тези физиономии е отблъскващ.

# 193
Мисля, че по БТВ екшън ще си излъчват и песните (ако пак има гостуващи изпълнители), че миналата година в Ютюб, заради авторските права, запълваха с някакви предварително записани рекламни блокове (с едни и същи реклами на спонсорите) докато в залата си върви музиката.

# 194
Бтв отвръща на нова тв. Другата година Диви и красиви по нова , а по бтв къщата , сигурно ще се излъчват и в едни и същи часове и дни Joy

Усещам как БТВ екшън ще излъчват целия пети сезон, хахаха. Току виж поне се подобрят някои неща, особено технически (както стана с "Диви и красиви", когато вече тръгна по Нова).

Общи условия

Активация на акаунт