КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 702
  • 619
  •   1
Отговори
# 375
Напомням за анкетата. Който не е избрал своя фаворит за довечера, все още има време да го стори, до 20.00 ч.

До момента са гласували едва 65 души (4 пъти по-малко от първата тема за този сезон). Затова не обичам да сменям анкета докато темата е още в движение. С новата тема почти всеки гласува по дифолт. А така … по средата на темата, кой разбрал, кой не разбрал, че има нова анкета…Самият аз в другите теми много пъти изпускам съобшението, че е сменена анкетата и не разбирам за това, особено ако темата върви бързо,  с много коментари.

# 376
  • софия
Проблемът не е в това, че е сменена анкетата. Просто няма фаворити.

# 377
Понеже тази вечер ще присъствам на финала, оставям този коментар с размислите си преди да видя вкупом въпросните инфлуенсъри на живо.

Моят фаворит за победител е Лина. За мен тя претърпя най-голямо развитие в къщата- показа хем негативното, хем хубавото у себе си, беше дразнеща на моменти, а в други забавна и интересна за гледане. Това, с което ме спечели, е, че беше истинска и не изневеряваше на себе си, както другите трима финалисти направиха. При нея имаше някаква сюжетна линия с развитие, докато при другите такава липсваше и не ми се струва естествено статични герои като Алпер и Краси, които по никакъв начин не се отличиха, да вземат наградата. За Денислава съм 50/50, тъй като изхитряваше с интригите си, ходеше ту при едните, ту при другите и нямаше ясно заявена позиция, но пък беше силна на битки и внасяше позитивно настроение. Учуди ме фактът, че е избрала Биляна да й бъде застъпник, очаквах по-скоро Влади. Въпреки това който и да спечели след няколко часа, ще му ръкопляскам, а повече се радвам, че в крайна сметка никой от групичката на гъзарите не достигна до последния етап.

Не успях да изгледам всички подкасти, нямах и голямо желание за повечето от тях, но изслушах тези с Божидара, Биляна и Грозденка. Биляна хем не искаше да говори за Грозденка, хем през половината време само нея я споменаваше, изключително надут човек без кой знае колко покритие. Всички били "братя", много готини, много забавни, а злобата у тях си личи от километри. Божидара и Грозденка пък не ми се стори да са си взели някаква сериозна поука от цялото това тяхно приключение, в своите си очи те са най-безгрешните и тъпчеха на едно място само и само да си затвърдят позицията. Разбира се, не им се получи, защото им липсва изграден авторитет.

Не мога да пропусна обаче колко непрофесионално се държаха водещите на предаването през целия сезон, очевидно дърпаха конците в полза на едните и нападаха другите, с каквито и насмешки да приемат обективните коментари по повод интервюто с Грозденка. Беше грозно за гледане, довечера се надявам да не се усеща толкова голямото напрежение срещу черната горгона. Хареса ми подкастът на Туджаров и Неделчо, там не мисля, че има второ мнение, те са пример за страхотни водещи.

Със сигурност този финал едва ли ще надмине предишния, но така или иначе вече съм им отделила десетки часове гледаемост, надявам се да ме опровергаят.

# 378
Starley, ще кажеш от първо лице как ти се струва, дали има доста хора там на живо, гледах вчера че билетите бяха -40%

# 379
Starley, ще кажеш от първо лице как ти се струва, дали има доста хора там на живо, гледах вчера че билетите бяха -40%

И аз разбрах за промоцията, явно не вървят така добре продажбите, както им се е искало Satisfied

# 380
Гледах канала на Павел и Ицака, най-малко гледани са подкастите с Васил -23к, Влади-24к и Дени-25к.

Най-гледани - Грозденка -114к, Дари- 75к, Йоана -73к,  следвани от Божана

Алпер, Виктор, Веско, Краси, Лина и Памеца са горе долу с едни и същи гледания, Биляна с малко повече от тях

# 381
Проблемът не е в това, че е сменена анкетата. Просто няма фаворити.
Проблемът е И в това, че анкетата се сменя в рамките на една тема, не с нова тема. Пускал съм достатъчно теми с анкети във форума, за да знам какво се случва и да знам каква е разликата. Когато анкетите бяха visible гласуваха МНОГО хора. Скриха ги, за да не били натежавали. Така остана да гласува само най-“твърдия” електорат. Помня как рязко спаднаха гласуванията (Дяволо може да го потвърди). А пък когато анкета се сменя в рамките на една тема, хептен … Половината хора гласували в първата анкета на дадена тема, дори не са разбрали, че има нова. Трябва изрично да прочетат коментара за нова анкета и съответно “подканване”, което досажда.
Но когато тази тема  беше направена, още нямаше финалисти (не бяхме стигнали до последния епизод). А темата се движи бавно, не е като Игри на волята, да има всяка седмица нова тема.  Така че… риск винаги има. Каквото, такова.

Финалът е скучен, спор няма.  С изключение на Лина, аз нямам против да спечели който и да е от останалите  трима.

# 382
Биляна ще бъде застъпник на Денислава? Егати автогола

# 383
  • софия
Как Биляна, защо Биляна. В надкаст говореха, че май ще е Туджарката.

# 384
О, ще има застъпници от нефиналистите ли? Ц ц ц ц … що за идея?

Довечера няма да мога да гледам директно . Имам EON на телефона и ще пусна bTV Action  в 19.00 местно време, докато съм по летищата. Но за малко.
Ще го предават ли в тубата изобщо? Заради  музикалните права може да е само по тв или да е в орязан вариант в ютюб.

# 385
Как Биляна, защо Биляна. В надкаст говореха, че май ще е Туджарката.

starley по-горе е писала, не знам доколко е вярно...

# 386
Биляна го каза в подкаста ѝ😊Гледах го вчера, така че ми е прясно😁Иначе утре би трябвало Грозденка и Дари да са в Надкаста(днес го казаха в подкаста им за ИВ)

# 387
И аз не разбирам, ще се излъчва ли на друго място, освен бтв..

# 388
утре би трябвало Грозденка и Дари да са в Надкаста
Потрес. Туджаров и Нидиелчу както са фенки на Грозденчето, представям си какво импониране и съгласие ще е за всичко, което изръси това нагло ломско създание. Сестра й вече говори за “дискриминация” в “Къде е златото”, Жоро (победителят от “Къртицата 2”) я дискриминирал. Иначе и тя не си затваря устата, но винаги е жертвата. Е да, възпитани са от едни и същи родители в една и съща махала. То беше повече от ясно.

# 389
утре би трябвало Грозденка и Дари да са в Надкаста
Потрес. Туджаров и Нидиелчу както са фенки на Грозденчето, представям си какво импониране и съгласие ще е за всичко, което изръси това нагло ломско създание. Сестра й вече говори за “дискриминация” в “Къде е златото”, Жоро (победителят от “Къртицата 2”) я дискриминирал. Иначе и тя не си затваря устата, но винаги е жертвата. Е да, възпитани са от едни и същи родители в една и съща махала. То беше повече от ясно.

Туджаров и Неделчо са за Денислава още от самото начало. Никога не са били фенове на Грозденка. Бяха против (както и повечето хора тук) агресията и вербалното насилие над човек, който в случая беше Грозденка.

Точно техните коментари и обзори, както и тези на outcast bg, бяха наистина обективни. Затова и тенденциозното поведение на Павел и Ицака подразни още повече хората. Няма да ми омръзне да повтарям, че ако си против насилието е вербалната агресия, не те прави автоматично фен на Грозденка. Ако не беше тя, групата щеше да скочи на друг стратег, който дадружно да хейтват.

За протокола няма да гласувам в анкената за фаворит, защото нямам такъв, не защото не съм я видяла.

Общи условия

Активация на акаунт