Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 4 246
  • 92
  •   3
Отговори
# 75
Lattafa Al Qaed Fursan Unlimited не разбрах дали е хубав и траен, няма къде да го пробвам а като нотки ми звучи ок.

# 76
Аз разбрах,че питате за Her Confession Simple Smile
Хубав е Al Qaed Fursan Unlimited, за тази цена си е направо безплатно бижу. Трайността му е добра, не е уау, на дреха издържа повече, отколкото на кожа (поне при мен), но да кажем, лятото на кожа го усещам добре 4 часа, оттам избледнява леко. На нечия друга кожа можа да е различно, трябва да пробвате.
Много красив, умерено сладък кокос+ванилия и ананас, който никога нямаше да позная, че е ананас, получава се една лятна кремообразна комбинация, леко напомня на Soleil Blanc. Навява ми асоциации на тропическа почивка (няма нищо акватично в парфюма), с много кокос и цветя. Ще Ви хареса, сигурна съм, поръчвайте смело Simple Smile В Емаг цената е дори под 30лв.

# 77
Ре, действай - на 43лв е в makeup.bg Blue Heart
Даа,и аз на 42 го взех,но от Емаг.От там поне доставка не плащам Unamused
Now Women RAVE става все по-хубав Relaxed
Днес разнасям Hayaati Gold Elixir Lattafa,вчера също.Обсебващ е този аромат Innocent

# 78
Момичета, Lost cherry на заг ли ще ми препоръчате или капсулован на Рефан? Много ми се иска нещо сладко-горчиво, а неги до го представям така

Напълних едно 50 Santal royal на Заг, че ами...ужасен е. Нищо общо с това, което беше

# 79
  • София
Напълних едно 50 Santal royal на Заг, че ами...ужасен е. Нищо общо с това, което беше
Много хора се оплакват в последно време, че качеството на Заг не е като преди, дори и тук в темата имаше коментари. Да не би да имат някакъв проблем с новите партиди или занижено качество просто? Моя приятелка си поръча пролетта Angel Nova и Womanity след всички хвалебствия за версиите на Заг, ами... меко казано е разочарована. Пробвах ги и аз, не ми харесват особено, трайност около 2 часа Womanity, и 3 часа Angel Nova. Аз едва ги усещах, хората около мен - не. Нищо общо като трайност и проекция с описанията, които съм чела тук в темата. Чудих се и аз за Santal Royal на Заг, сега за по-хладното време, но май ще пропусна.

# 80
Наливала съм го преди година. Страхотен, шлейфов, половината колежки отидоха и те. Този,  който купих сега, мирише на мухозол и то евтин

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:58 от Съсел@

# 81
  • София
Който харесва Her confession може да пробва и варианта на Гиза. Имам ги и двата и честно казано на Гиза ми харесва даже повече.

# 82
  • BG-DE
Her confession го дават да е копие на Blanche Bête, някой който познава оригинала би ли могъл да каже дали наистина прилича?

# 83
Pupitka имаше и оригинала, и арабчето, каза че са 1:1.

# 84
  • София
Момичета, Lost cherry на заг ли ще ми препоръчате или капсулован на Рефан? Много ми се иска нещо сладко-горчиво, а неги до го представям така...
Да, и момчета пишем тук 🙂
Lost Cherry, споменавал съм вече в отговори, е най-голямата ми тръпка в момента и през ден, два буквално съм с него. Харесвам изпълнението на Заг - и като трайност, и като аромат, и като излъчване, и като развитие.
В този диапазон, можеш да провериш Bitter Peach. Повече сладко - горчив идва от LC.

# 85
Скрит текст:
Преди малко си взех пратка с две парфюмчета и нямах търпение да ги пробвам(на сляпо са)- Ajwad Pink to Pink Lattafa и Now Women RAVE.
Now Women според мен е лесен плодов аромат,харесва ми на първо четене.Ягоди с портока,маршмелоу,малко жасминче и ванилия.Харесва ми,че е сладък но и леко свеж от портокала Simple SmileЩе го нося
Ajwad Pink to Pink обаче е суууупер странен парфюм.В началото ми миришеше на маслини и зехтин.След това доста отчетливо започна да се усеща гуава,грейпфурта и личито но всичко това премесено с кожа и амберглис.Хем сочно и плодово-свежо, хем нещо нагарча.Много е странен Mask Искрено се надявам като отлежи да стане носим.Някой има ли го? Би ми било интересно да чуя друго мнение за него Nerd
Скрит текст:
пробвах 2та Аjwad този розовият въобще не ми хареса, другият златния ми допадна. Прилича ми на някой монтал със сладка роза , бяха го пуснали в елинор на 27лв , но не го взех.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 09:15 от Moderator1

# 86
..пробвах 2та Аjwad този розовият въобще не ми хареса, другият златния ми допадна. Прилича ми на някой монтал със сладка роза , бяха го пуснали в елинор на 27лв , но не го взех.
Сладката роза е дюп на Intense Cafe Монтал и Roses Vanille  Мансера:)
Днес съм доволно полята с Now Women RAVE.Май ще се заредя с още 2 бр,че детето си го заяви Laughing

# 87
  • Sofia
#Flores , заинтригува ме с този Prada. Ще го търся за сина ми. Не намирам аналози и може на черен петък да му взема оригинален.
И като видях, че си ме цитирала, прочетох, че съм написала "младеШ". Голям смях. Къде ми е главата последно време...

# 88
  • София
semelyna , виж и този Prada от същата серия https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-L-Homme-39029.html, дават го с повече виолетки. Може да е бил той.

# 89
  • Sofia
semelyna , виж и този Prada от същата серия https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-L-Homme-39029.html, дават го с повече виолетки. Може да е бил той.

Този го имат Дивайн, може да го сложа в поръчката за черен петък Simple Smile. Мерси за предложението.

Общи условия

Активация на акаунт