Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 334
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
semelyna , виж и този Prada от същата серия https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-L-Homme-39029.html, дават го с повече виолетки. Може да е бил той.

Този го имат Дивайн, може да го сложа в поръчката за черен петък Simple Smile. Мерси за предложението.
И тук го има. https://giza-perfumes.eu/drvesen/533-parfyum-m163-prada-za-nego.html

# 91
Много ми хареса как ухае Bottega Veneta на The Moon. Не познавам оригинала, но след дискусия с друг любител на парфюмите, днес той ми подари малка 15-милитрова бутилка. Ами какво да кажа?! Разкош и лукс - на това ухае. Като трайност върху кожата ми - усещам го вече 2-3 часа. Засега се държи добре, но не усещам някакво развитие в аромата. Все пак, ще се превърне в новия ми любимец.

# 92
Здравейте  момичета!
Относно Grey Vetiver  на Tom Ford, като почти се бях отказала и поръчах на Vetiver на Just Jack, снощи гледам се появи на сайта  на Парфен в наличност.
Сегя щемга да сравнявам.
В интерес наистината, копието на Парфен е доста по-трайно от оригинала. Сега ще видя Just Jack, как ще държи.
Благодаря много за информацията.

# 93
Момичета, харесах си My way. На Сансиро дали е добър?
В Истанбул сме и тук имат магазини, ни може би от Одрин ще вземем, там цените трябва да са уж по -добри.
Вчера тествах оригинала на Нарциси Родригес+черна бутилка.
Ами Рефанската версия е неразличима от оригинала.
ММ обаче не го хареса. Вика:"парфюм като от градината на баба ми".
Каквото и да значи това.

# 94
  • Deutschland
Този Нарцизо го имах преди много време и няма някой да не ме е питал с какъв парфюм съм. И мъже и жени. На Парфен беше 1 към 1, на Заг все едно от бъчва наливан. Рефанската версия не я познавам.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 09:07 от Фрау С

# 95
Не мога да не споделя, за повдигане на настроението, какво са пуснали Paris Corner, направо ми се напълни душата:

Имал сходство с Mandarine Basilic Forte на Guerlain, описват го като "настроение в бутилка" Simple Smile Нищо специално като пирамида, но бутилчето е уникално !

# 96
Този Нарцизо го имах преди много време и няма някой да не ме е питал с какъв парфюм съм. И мъже и жени. На Парфен беше 1 към 1, на Заг все едно от бъчва наливан. Рефанската версия не я познавам.
Кой е парфюма на Нарцизо от Парфен?

# 97
  • Deutschland
Черният For her, но за съжаление не помня номер, беше много, много отдавна.

# 98
  • BG-DE
Да, много беше хубав парфенския Narciso Rodriguez For her, ако не се лъжа 801 беше номера.

# 99
Не мога да го намеря в Парфен....

# 100
  • Sofia
801 е според таблицата, но в сайта го няма, може би е спрян.

# 101
Минавам да се оплача. Сутринта от ровене като кокошка в шкафа с парфюмите си бутнах kismet magic и се разби 🥺😥😢. За пореден път ми се случва така да си унищожа парфюм 🤦🏼‍♀️
Сега май ще ходя до заг да заредя стабилно с angel's share, поне малко да замажа мъката 🥺 нямам търпение аз да чакам нов kismet да отлежава

# 102
  • BG-DE
801 е според таблицата, но в сайта го няма, може би е спрян.
Много странно, в немският сайт на Парфен го има

# 103
На Рефан е номер 20 Нарцисото.
На Заг вземах миналата година и изобщо не ми хареса.
Сравних вчера в безмитния на турската граница. Ами едно към едно е оригиналния и рефанския.
На мен този аромат ми мирише на рози, мускус и локум.
В Заг версията локума е много в повече и е по-сладникава.

# 104
  • Майнатаун
Здравейте, чета темата с интерес от известно време и искам да попитам как става това отлежаване което споменавате? Взимате парфюм, пръскате няколко пъти и го оставяте някъде настрани да седи, така ли? На тъмно в шкаф ли или нещо друго имате впредвид? Също така това за какво се прави, за да е по-траен и наситен, да се блендира нещо от съставките по-добре ли?

Общи условия

Активация на акаунт