Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 29 125
  • 621
  •   7
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте,Група.Някой от  вас знае ли дали съществува имитация на Armani Aqua di gio parfum,който се води(черния)
Навсякъде където съм търсила за ММ са все имитации на този сивия
Profumo i Parfum в ревюта ги оприличават като почти идентични.
Profumoto ми е летният пък фаворит. Него препоръчвам пак от Камея(въпреки че в сайта пише само ADG, реално е Profumo). На ЗАГ е много хубав, но съм го пробвал преди 3-4 години. Рефанската версия също заслужава внимание.

# 586
Здравейте, F07 Hypnotic poison на Martin Lion имитация на тоалетната вода (яркочервеното шише) или на парфюмната вода е?

# 587
Редактирах се , приложих и снимки на  новите на Гиза и Еклера.
Знаете ли дали са заредили всичките нови аромати на Заг в магазина им на "Борис" ?

# 588
  • София
Днес продължих с Vanilla 28 / Kayali / Заг.
След очарованието и задоволството от Angel's Share, този ми е греда.
Усещам ванилов кекс и нищо, ама нищо друго. Не се задържа почти на моята кожа - може би около 30 минути имаше някакво присъствие. Във втория час вече и прибран към кожата не го усещам.

# 589
  • Sofia
Включвам се с едно закъсняло, но пък доста дълго ревю за поръчките ми от Дивайн.
На черния петък поръчах Ani, Womanity i Angel Fantasm, или поне аз така си мислех. Получих класическия Angel, който вече имам. Не знам къде и как е станало объркването. Другите два също не са нови за мен. Приятна изненада бяха новите бутилки и красивите кутийки, с които пристигат. Мострите са прикрепени към капачката на съответния парфюм. Поръчах и антицелулитен крем, ще го видя по-нататък. С поръчката получих боди мист с много приятен аромат, 60 млн както и много мостри на тяхната козметика. Стягащи и подхранващи кремове за лице, корем, ръце, тяло, мицеларна вода, маски, тониращи, дневни и нощни кремове. Изненадах се от голямото разнообразие. Не съм им гледала цените още, но ако съм доволна и са на добра цена ще се възползвам.
Лятото, когато имаха голямо намаление при смяната на бутилките, се възползвах и поръчах доста аромати. Веднага ми стана любимец
 Eau Capitale Diptique - много приятен и лесен за носене аромат, не се натрапва, но и не минава незабелязано. Свежи рози и пачули. Наистина носи малко от всйба на Portrait of a Lady, но е като негова по-лека версия. Страхотен аромат
Champagne YSL - усещането ми е точно за шампанско, сладко, плодово, искрящо, носи много свежо настроение, като същевременно има женственост и класа.
Vesper Glitz Ex Nijilo - още една приятна цветно-плодова свежест. Като малката сестричка на шампанското е.
Eau Duelle Diptique - много приятна, лека и ненатрапчива ванилия. Сравнението с Babycat е сполучливо, но не е толкова силна ванилията и го няма този аромат на загоряло или опушено.
Volutes Diptique - много приятен. Тютюн и мед с леки ирисови нотки. Нито една от тях не доминира и не се натрапва. Няма прекалената сладост на меда или отчетливия аромат на тютюн. Би се харесал и на по-консервативните, които не обичат да експериментират. Елегантен.
Scandal by Night JPG - познат аромат с добра трайност
Violet Blonde TF - виолетките се усещат доста отчетливо в началото , после са пудрени ирисови нотки и накрая остава елегантен велурено мускусен аромат. Много дамски и елегантен аромат.
1003 от техните , доста приятен и интересен. Цветя и дървесни нотки, които стоят доста интересно заради карамелената сладост. Не е точно свеж, но не е и сладък. Много приятно балансирани.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 18:29 от Monadirs

# 590
Някой да знае какви са цените на DP в турско към момента?

# 591
  • Истанбул
Миналия ден пазарувах от кварталния ни ДП.Имаше промоция за дизайнерските парфюми 2 броя х50 мл.-600 турски лири.

# 592
Относно маслата на Гиза, парфюмната есенция е 60% в тях. Мисля, че инфото ще е полезно за всички, които го правят на парфюм след това.
D-Frag, има разлика между Aqia Di Gio Profumo и сивата версия в аромата, то дори и пирамидата е различна, състава също. Черната версия реално е по-добрата, има плътност и дълбочина в аромата.
RebelHeart, тази ванилия 28,то си е направо дамски аромат 🤣😂.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 15:23 от Moderator1

# 593
Haksev,  моля те, погледни големите по колко са?
За кой град в това?

# 594
Току що дойдоха от Misterscent, за 13 дни. Излизат около 19 лева на бройка. Като аромати са уникални. Разредих ги със спирт и се надявам да имат трайност 6-8 часа.

Придоби ли вече някакви впечатления за представянето на парфмните масла? В сайта не видях, че имат международна доставка. Каква е цената за доставка до България?

# 595
Разредени на спрей, ароматите държат спокойно 5-6 часа, а смятам че с времето ще станат още по-трайни. Доставката е до адрес на фирма в Англия и от там до България за 10 лева.

# 596
Разредени на спрей, ароматите държат спокойно 5-6 часа, а смятам че с времето ще станат още по-трайни. Доставката е до адрес на фирма в Англия и от там до България за 10 лева.
За 5-6 часа трайност и предвид цената, и цялата разправия после, лично на мен не ми изглежда да си заслужава много.
Каква е концентрацията на парфюмната есенция в тях?

# 597
5-6 часа, при условие, че ги разредих вчера, а и в сайтът има избор от над 350 аромата. Със стъклено шише, закупено от Буркани, цената излиза около 23 лева на бройка, но всеки сам си прецЕня Simple Smile

# 598
  • Истанбул
Haksev,  моля те, погледни големите по колко са?
За кой град в това?
За Истанбул става въпрос.Аз ще видя,но в момента съм в Бг.Има и някаква премиум серия -Валая напр.Те са и шишета с друг дизайн и момичето каза ,че са около 1200 т.л.

# 599
198 на Баргело на кой парфюм отговаря?

Общи условия

Активация на акаунт