Магиите...

• 28 265
  • 482
  •   1
Отговори
# 360
  • София
щерката изкара ангина, например.
О!
Да сте получавали наскоро някой подарък от свекървата?
Не е без нищо, туй.
Вземи се в ръце, жено, каква майка си, че си допуснала тази ангина - да беше минала през някой ходжа, нямаше да се случи това...Сигурно си го завела и на лекар/дано си прочела за вредата от подобно поведение някъде из страниците и си преустановила тази безотговорна практика/

# 361
Цитат на:  link=topic=182116.msg3727394#msg3727394 date=1176886647
щерката изкара ангина, например.

купи и дрешка от някое дете, което никога не е карало ангина  Joy

# 362
  • СОФИЯ
КЛОНКА присъствието ти в тази тема се характеризира само с обиди , нагрубяване , заяждане с една дума непристойно държание което в крайна сметка никой не е длъжен да търпи Дали и с най близките ти се държиш така , когато не са на твоето мнение или те май ти козируват само и само да има мир
Научи се да бъдеш по толерантна и сдържана от към епитети , защото всичко това един ден ще ти изиграе много лоша шега  Naughty

# 363
  • Варна

3. Знаете ли истинското значение на "черната" енергия? (т.е. това, че новите изследвания във физиката посочват тази енергия като нещо съществуващо във Вселената).

Ако се поинтересувате от реалното обяснение на тази енергия, бих могла да Ви поясня.

Разкажи.

# 364
  • София
Шуши,много си нервна.
Консултира ли се с някой ходжа, че може виртуално да ти връткам някоя магийка, то лошотията отвсякъде прихваща.

Спасявай се, тичай да уведомиш модератор, че има магьосница в клуба.
Това само в случай, че ходжата не помогне, де, но - няма начин, той ще е "Професионалист", сигурна съм, че няма да се консултираш с някой некадърник. Mr. Green

# 365
  • София

Исках да кажа на Герчо - спокойно, в кофата за боклук също има голямо текучество, приеми, че в нещо течащо си изхвърлила тез обелки и парцали.

Мерси Елексир. Не бях поглеждала на нещата от тази страна. Grinning
Мен пък друго ме терзае. Що за хора се занимават с това, да умуват, как да навредят на някого?  newsm78
И що за човек ще седне да прави или да поръчва да се направи на някого магия?  newsm78
Щото се оказва, че вярваме или не, има същества, които практикуват такива "техники" за злонамерено вмешатество.

# 366
  • София
... Що за хора се занимават с това, да умуват, как да навредят на някого?  newsm78
И що за човек ще седне да прави или да поръчва да се направи на някого магия?  newsm78
Щото се оказва, че вярваме или не, има същества, които практикуват такива "техники" за злонамерено вмешатество.

Е, тук отговорът е лесен и единодушен, предполагм - тъпи, прости, ограничени и лоши хора.
Няма лошо да си тъп, прост, ограничен, ама ако си и лош, тогава схемата сработва.

# 367
  • София

Исках да кажа на Герчо - спокойно, в кофата за боклук също има голямо текучество, приеми, че в нещо течащо си изхвърлила тез обелки и парцали.

Мен пък друго ме терзае. Що за хора се занимават с това, да умуват, как да навредят на някого?  newsm78
Да,лоши хора,завистливи,злобни,нещастни.
Те не са виновни.
Това са нисши духове.

# 368

Не всеки има форум да разпусне, да се замисли, да се ангажира, да  ...... Simple Smile  и започва да мисли гадости.

И аз искам да знам що за злобни хора са това - искащите, а що за хора са магьосниците?

# 369
Магии има и действат само в живота на тези, които не знаят в кой бог вярват! Roza66 например беше писала в един друг форум, че Бог има различни имена и  дявол е едно от тях newsm78.
Така, че естествено ние които вярваме в Господ Бог Исус Христос сме (според тях  Grinning) много необразовани Joy
От магии във вашият живот може да ви спаси само Исус!

Ти да не си болна бе жена
newsm78
Това са пълни глупости.twins ..намери ми цитата къде съм писла 4е Дявола е Бог.  #Crazy
Срамота е....никога не съм писала или твърдяла подобно  не6то.Дявола е злото у хората...А Бог е доброто у хората ТОВА ВИНАГИ съм твърдяла....

Незнаех 4е има  4ак толкова изкукуригали тук Thinking

Roza66 Извинявам се.
Не си го казала ти, но си го подкрепила. Това според мен значи, че си съгласна с мнението на малка сладка шматка. Ти изобщо четеш ли това с което се съгласяваш? Препоръчвам ти да го правиш занапред. След това твоето с големите букви се чудя дали четеш и своите постинги или просто ги копираш от твоя сайт newsm78
 Ето ти цитата:
"roza66
Бъдещ Викинг
Ентусиаст

УМИРАМЕ.....ЗА ДА СЕ РОДИМ ОТНОВО!!!

Местожителство:
Norway

Re: Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!
« #361 вторник, 27 март 2007, 16:00 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: малка_сладка_шматка в вторник, 27 март 2007, 12:59
Направо ме изумявате   .
Какво ви става бе хора?
Защо толкова ви пречи да приемете чуждата вяра?
Надявам се ви стана ясно, че никой няма да убеди другия, особенно по този начин.
miqito, това според теб поведение на смирена християнка ли е? И от кога Бог те е назначил за пазител и разпространител на вярата? Не знам, не го разбирам това.
Обаче ми хареса въпросът ти и ще ти отговоря какво чувствам аз : за мен Бог е Всичко и Нищо, той е в мен и навсякъде около мен, той не иска, не наказва, не поучава , той просто Е.
За мен Бог Е , когато целувам детето си, когато гледам изгрева, когато усещам полета на душата си по време на медитация, когато плача от болка и след това се чувства по- силна от вековните дървета. Той е най-финната материя, най-чистата енергия, най--голямото противоречие и най-простата истина. Той ме кара да не се чувствам сама, да не се чувствам слаба, а част от едно безкрайно цяло където се завръщаме след смъртта на телата си. Бог е хармония, блаженство, той е Гея,Буда,Аллах,Христос и Дявола дори. Той ме учи, че от всеки човек мога да науча нещо, дори и от лошия - че не искам да бъда като него.
И какъв би бил света ако всички бяха смирени, подчинени и кротки. Неее, не искам да живея в такъв свят. Чувствата са ни дадени за да ги изпитваме. Искам когато съм ядосана да крещя, когато съм влюбена да се смея и когато ме боли да рева като магаре. И не защото е позволено или забранено, а защото мога и искам. И защото вярвам, че всичко което СЪМ е част от Бог.
Опровергай това ако можеш 

Благодаря ти "

А кой е болен и изкукуригал аз знам по-добре от теб!

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 13:18 от twins

# 370
  • София
И аз искам да знам що за злобни хора са това - искащите, а що за хора са магьосниците?
Тия, дето процедурно "сготвят" нещата предполагам, че го правят за пари. Или им е нещо като хоби.
Но тези дето поръчват - ей тези дребни душици... Предполагам нещо в психиката им куца...

# 371
Болни! Много болни душевно и духовно!

# 372
  • СОФИЯ
КЛОНКА не знам от къде ти хрумна че съм нервна - ясно, това е поредната ти инсинуация Нервността не е присъща за мен , но със сигурност за теб, осланяйки се на всичко което си публикувала тук - и не само!

# 373
  • София
Ето на!

Клонка, разкрита си! И сега, вместо да боцкаш топлийки насам-натам, ела и ако можеш докажи, че не си инсинуатор.

Хора, моля ви. Мием с метли лицата на децата, въртим пръстени, не ходим на лекар. Започва да става вече абсурдно.

И без някой да се обижда, но между това някой да ти мисли лошото и някой да ти направи САМ, ЛИЧНО нещо лошо (тип "един тупаник в муцуната"), има огромна разлика. А и защо аз като си мисля, че искам нещо хубаво да ми се случи, но само си седя и си мисля (а понякога и само си седя Simple Smile ), без нищо да правя по темата, то все не се случва?

От енергията като такава зависят много неща, но в никакъв случай нечии щастлив/нещастен живот.

# 374
  • София
Е, как да си помисля, че си спокойна, Шуши, като почна да "гадаеш" бъдещето ми.Може и да си "пророкувала", де, не зная с точност.

Инсинуация ми е сред любимите думи, да знаеш, благодаря за употребата й. Mr. Green

И, Шуши, специално за теб пояснявам.Аз в тази тема не съм обидила с думи никого.Единствените постинги, в които съм използвала "обидни" думи, са били предназначени за хора, които са видели в тях шега.Никой от споменатите не се е "засегнал".Чети избирателно!Ако не следиш хода на дискусията, не се включвай с обобщаващи заключения към хора, чиито думи си видяла извън контекста на разговора му с други пишещи.

Виж, ако те обижда отношението ми към хора, които вярват в магии, но категорично отказват, а и не могат да обяснят на какво се дължи тази "вяра", ходят да им баят, демонстрират откровени липси на информация, нежелание да учат, неспособност да търсят причините и следствията на "необясними явления", които обаче конституират - О.К. - не мога да променя това.Жалко, ако се препознаваш в подобни личности.

Общи условия

Активация на акаунт