Мама пие вино и кафета, ЯНУАРЧЕТАТА на диета!!!

• 12 447
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
     Ним,това е готино,наистина! Laughing
     Да се призная ,за първи път го чух във вид на расказ от един актьор по една от руските телевизии миналата година.След това получих няколко е-майла със същия расказ на руски.Сега пак му се посмях на български!И се чудя...оригинала всъщност да не е на някакъв трети език. Laughing

# 226
  • София; Дружбето
Мойта мома пак го раздава финно - 450 гр. е качила и е пораснала с 3 см. Докторката остана доволна обаче Mr. Green Mr. Green че сме здрави и много жизнени и явно кърменето ни се отразява добре Sunglasses Нищо за сокове и захранване - кеф.
Отивам да правя торта

# 227

Отивам да правя торта
    ммммххххххххххх! newsm53
    А кой че гледа бебто? Thinking

# 228
И моя Бубо е наддал пак 500 гр. Много ларж го раздава Thinking Но е пораснал с 3 санта, дългуч Heart Eyes

# 229
Вчера направихме 3 месеца.Тежим 6.900,но не ни мериха на дължина за да не изпуснем ортопеда,който беше до 5 а бяхме позакъсняли. Искат ни отново във вторник за поредната имунизация за дифтеткок Tired Я кажете пентаксима(и другите ваксини,които на са по линия на ЗК) еднократно ли се бие newsm78

# 230
  • София; Дружбето

Отивам да правя торта
    ммммххххххххххх! newsm53
Баба ще гледа бебо Mr. Green Mr. Green
Кютангелче, точно това е едно от предимствата на другите ваксини - веднъж се боде бебчето Peace

# 231
  • София
Кютангелче, точно това е едно от предимствата на другите ваксини - веднъж се боде бебчето Peace
убождането е едно, но все пак три поредни месеца

# 232

Отивам да правя торта
    ммммххххххххххх! newsm53
Баба ще гледа бебо Mr. Green Mr. Green

и на мен ми е едно от хобитата да правя торти(сладкиши ),но го отказах засега,че нямам бабаааааааааа Cry до мен.А след един неуспешен опит да съвместя печенето и бебегледането ....... Bangheadмъжа ми купува често по нещо сладичко,явно за да ме спре да се опитвам отново.

# 233
Нашата педиатърка пък заминала на семинар в София и я няма до края на месеца, мноооооого се ядосах, честно  #Cussing out Има някаква дето я замества, ама тя пък щяла да закъснее, незнам си какво си и си заминахме. Другата седмица ще отидем пак.

Абе много са загубени тия педиатри - как може да имат само 2 дни за детски консултации и то само от 13 до 14 часа Shocked Ами то като отидат 10 майки и като всяка стои вътре по 30 минути - е как да стане номера.  ooooh!
Уф, много се ядосах  smile3515

# 234
И моя бебо беше на консултация- сега сме 7700, значи сме наддали 750гр., и +1 см.(68).
Но нашия батко е болен, или е от новия вирус с Т, или не иска да оздравее, за да не можем да извадим 3 та сливица Mr. Green
По въпроса за тортите, много обичам да приготвям торта " Птиче мляко" и я ям с Удоволствие. Joy

# 235
  • София; Дружбето
Аз птичето мляко обичам да го ям Mr. Green Mr. Green а рецептата загубих и не съм правила отдавна. Тортата не се получи, спадна и е 2 см висока, ама пак ще си я хапне. Правих Жадната монахиня Mr. Green Сега отиваме да сготвим и мезето

# 236
Абе, само моето и на Цвета ли са 5 кг. и нещо? Всички са едни по 7, 7 и нагоре кг.
Не, че се притеснявам, ама ...  Grinning

# 237
  • София; Дружбето
Нека има и финни бебета, те ще си наваксат по-натам нашите. Сега ми е удобно да си я нося в кенгуруто Mr. Green като надебелее ще си седи дома

# 238
И моя бебо беше на консултация- сега сме 7700, значи сме наддали 750гр., и +1 см.(68).

newsm81

# 239
  Tzveta,каква е тази" Жадната Монахиня"?

Общи условия

Активация на акаунт