Pandora - Тема 12

• 3 727
  • 67
  •   2
Отговори
# 60
  • Някъде там
Пристигнаха гривните. Хубави са, но ми прави впечатление, че размерът на закопчалката на тази с топчето е значително по-малка от тази, която си взех лятото с класическата плетка. Не знам материал ли пестят, какво ли, но...
Като пооксидира малко, ще изпъкне по-добре плетката и ще стане муци. Сега си е бяла и лъскава. Дано не се откопчава, че като не слагам чармове не мисля да й взимам защитна верижка.

Искрица, снежинката колко е голяма? Трябва ми по-тънък спейсър и моделът й би ми паснал на темата, но зависи от размера.
Стандартен талисман като размер, не е от по-малките.

# 61
Поръчвали ли сте от немския Амазон ? Избрах 1 гривна от там.

# 62
  • BG-DE
Оттам е доста рисковано, има много ментета

# 63
И аз не бих, пълно е с китайски имитации.

# 64
Но пък доставката до БГ е безплатна Wink

# 65
  • BG-DE
Онзи ден в немската Пандора най-накрая пуснаха фасетираната гривна от новата колекция, а и намалението я хваща та не издържах и я поръчах 🙂 Днес пристигна и е голяма красота 😍 Харесах и един медальон с роза, обаче около мен никъде го няма наличен да го видя наживо и имам молба ако някоя от вас се разхожда по молове или мине покрай магазин на Пандора, би ли го снимала 👃 За този медальон става въпрос

А, това е новата ми придобивка 😍

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 17:12 от Menerva

# 66
  • Пловдив
Много са красиви и доста от новите неща. Но не мога да ги нося всичките, а не виждам смисъл да ми стоят в кутиите. И аз заглеждах тази гривна, но в жълт вариант. Накрая си поръчах друга - една тънка верижка с кръгче с перла.

# 67

Общи условия

Активация на акаунт