Pandora - Тема 12

• 7 841
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Благодаря! Hug

p.s.Поръчах. ще дойде с подарък друга гривна.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 16:24 от мама-ени

# 77
  • Down south
Показвайте снимки на нови придобивки и комбинации, всички им се радваме.

ПП Изпаднала съм в Пандора депресия Flushed Въпреки значителните намаления не купих нищо.

# 78
И аз така, дъщерята също.Преди купувах при нашето най-голямо намаление 3 за 2 по два пъти, сега нищо не ме грабва.Вашите намаления са чутовни, пък връщате.Няма кой да бие американският сервиз, клиента е цар!

# 79
Интересно трикче за закопчаване на някои видове гривни:
https://youtube.com/shorts/HoTTQqK-dAA?si=4z1VsNcqMrngwhJY

# 80
Това е моята нова зимна, празнична, семейна комбинация.
Зеленото сърце, снежинката и кръглия талисман хамелеон са ми от кампанията 3 за 2. Къщичката ми е от миналата година, но я слагам за първи път. Снежинката е много нежна, но и доста мъничка, а къщичката е обемна и за това трябваше да ги разделя, за да не е дразнещо за окото.

# 81
Тези обеци стават ли за 12 годишни или са по-скоро за бебета и малки момиченца https://silvercourt.bg/products/view/293286C00-30407

# 82
Тези обеци стават ли за 12 годишни или са по-скоро за бебета и малки момиченца https://silvercourt.bg/products/view/293286C00-30407

Според мен стават, но защо не и вземеш същите с някаква малка висулка?

# 83
  • Пловдив
Стават, дори и аз нося такива. В момента съм с подобни пандорски, но жълти и с камъчета. Моделите на рекламните снимки са големи жени.

_____

Я да ви питам и аз нещо. Как ви се вижда съчетание на гривни и талисмани шайн, роуз и сребро едновременно? Дотук съм съчетавала сребро само с роуз или само с шайн, трите не смея.
Ясно, че зависи и от комбинацията, но ми е интересно според вас съчетаеми ли са трите цвята наведнъж.

# 84
Според мен са съчетаеми трите метала. Защо пък не? Въпрос на дизайн.

Големи жени са на снимките, обаче Пандора ми прави впечатление манипулират размера на артикулите си. Чармовете например изглеждат много по-големи на снимките спрямо гривните и моделкаите и какво всъщност е на живо.

# 85
Тази събота и неделя (13.12 - 14.12.) онлайн на SiLVER COURT - 10% на бижута на редовна и намалена цена.

# 86
Поръчах си open bangle гривна, ще ходя по-късно да си я взема от магазина, защото не доставят онлайн. Четох обаче доста негативни мнения, че й падат лесно стопер топките. Хем много я искам, хем се притеснявам да не загубя части. Понеже не планирам да слагам чармове, се чудя дали да не ги залепя превантивно. Малко глупаво звучи, но много искам този дизайн...

# 87
  • София
Здравейте, много ще съм благодарна, ако ми кажете за гривна с гладка закопчалка каква предпазна верижка трябва да се вземе? Взех една, която се изхлузва при разкопчаване на гривната и не върши работа.
Тази е гривната:

# 88
  • BG-DE
За този модел най-добре верижка с клипс.

# 89
  • Пловдив
Или стопер със силиконово пръстенче, който да се наниже след верижката.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:31 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт