Pandora - Тема 12

• 7 819
  • 137
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Момичета, много ви благодаря! Весели празници!

# 91
# 92
  • BG-DE
След голямо умуване най-накрая не издържах и поръчах гривната със змийската глава, много е красива но имам чувството, че закопчалката която е шайн като че ли е по-лекичка от закопчалките на сребърните ми гривни, та се замислих някой дали е мерил шайн гривна да се сравни каква е, и има ли разлика, със сребърните. BTW за феновете на шайн гривните, в немската Пандора доста им свалиха цените, преди бяха по около 160-170€, а сега почти всички са по 99€.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 11:11 от Menerva

# 93
Ох, много е красива, и аз ще си я взема, нали съм змия, обичаме се с колежките

Menerva, за 99 ли я взе? А за обиколка на китката 15 см размер 17 ли да избера?

Също момичета, може ли да ми предложите хубави пръстени, които сте купили от Пандора?

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 17:30 от mamaLina

# 94
Аз за китка 14 взимам 17см. Харесва ми да не виси много, а да е по ръката и да е пълна. 16см взех тази която нося празна, но имам възможност да сложа няколко чарма на нея и пак да е ок.
Взех си отворено бангълче. Много му се кефя. Дано да се окаже читаво и да не загубя топче. Нося я весе чедмица почти и за сега е ок.

# 95
  • Пловдив
Зависи колко ще е пълна и с какви талисмани - малки, големи, висулки, - но обикновено за китка над 14 до 15 см препоръчват 17. Ако гривната е пълна с по-едри талисмани - 18.

# 96
  • BG-DE
Ох, много е красива, и аз ще си я взема, нали съм змия, обичаме се с колежките

Menerva, за 99 ли я взе? А за обиколка на китката 15 см размер 17 ли да избера?

Също момичета, може ли да ми предложите хубави пръстени, които сте купили от Пандора?
Взех я от немската Пандора за 89€
https://de.pandora.net/de/armbander/gliederarmbander/schlangen-g … ss/563683C01.html

# 97
mamaLina, това са моите любими пръстени.
На втората снимка е комбинация от 3 пръстена.

# 98
  • София
Дами, има въпроси към притежателките на гривни Shine - устойчиво ли е покритието? Същите ли са като сребърните? Препоръки за shine със стабилна закопчалка имате ли? Не съм носила в златно, а за златно бижута пари не ми се дават и се сетих за този вариант. Ще съм благодарна за обратна връзка Hug

# 99
  • Пловдив
Устойчиво е при моите, потъмняване от минерален басейн съм чистила с паста за зъби.
Има модели същите като сребърните, има и различни.
Закопчалката май е до случайност, изработка на конкретната бройка. Носех две шайн със закопчалки сърца (различни), едната я изгубих, другата е бетон, лесно се отваря с инструмент, но сама не се е отваряла никога.

Тази закопчалка е стабилна, не знам обаче дали верижката е много здрава. Имам такава, но не я нося постоянно или често.

# 100
  • BG-DE
И на мен напоследък ми се носи пак злато, взех си едно златно 14К пръстенче на Пандора, мъничко е и го комбинирам със сребърна халка 🙂 Напоследък заглеждам шайн гривните, дори съм си харесала един модел но в немската Пандора върнаха мненията на клиентите за продуктите и някои снимки на гривни с изтрито покритие ме спират. Една дама беше пуснала снимка на гривната си след 14 месеца изцяло изтрита 😟 Това е пръстенчето ми, 239€ е, а размер 50 е 1.9гр, като чета какви са цените на златото в България цената на грам е почти същата.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 12:44 от Menerva

# 101
  • Down south
Дами, има въпроси към притежателките на гривни Shine - устойчиво ли е покритието? Същите ли са като сребърните? Препоръки за shine със стабилна закопчалка имате ли? Не съм носила в златно, а за златно бижута пари не ми се дават и се сетих за този вариант.
За мен са устойчиви, аз имам седем или осем, някои от тях нося в комбинация с 14К Пандора и разликата е почти незабележима,
Имам предвид, след като се поносят и изчезне натрапчивия Shine блясък.
Едни от най-сигурните закопчалки, освен оригиналната са топчетата и "таблетките"

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 15:50 от Daylily

# 102
  • BG-DE
Daylily, твоите гривни наистина изглеждат прекрасно, имаш ли от новите shine, тези които са маркирани с МЕТ, а не S925 и ако имаш би ли пуснала снимка👃 Аз много се чудя на моделът с топче закопчалка в shine версия но тези снимки от немската Пандора направо ме отчаяха. Сега ще видя как ще се държи до следващото 20% намаление моята шайн закопчалка🙂

# 103
  • София
Ауу, това изглежда много зле. И аз четох коментари от немската Пандора Confused

# 104
  • Down south
Daylily, твоите гривни наистина изглеждат прекрасно, имаш ли от новите shine, тези които са маркирани с МЕТ, а не S925 и ако имаш би ли пуснала снимка👃 Аз много се чудя на моделът с топче закопчалка в shine версия но тези снимки от немската Пандора направо ме отчаяха. Сега ще видя как ще се държи до следващото 20% намаление моята шайн закопчалка🙂
Да, права си, няколко от моите датират от преди доста време.
Тези снимки са много обезкуражавзщи Sad
Имам три по-нови, ще погледна да видя, дали имат новият знак и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт