Pandora - Тема 12

• 7 824
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
В немската Пандора тече в момента.

# 121
  • HH
Освен колекцията за Св.Валентин има и колекция посветена на Бриджетън. Само на мен ми се струва че всичко е на двойни цени? На валентинската колекция нямаше цени, може те да са нормални.
От немската разпродажба бях харесала две мурано, но докато се прибера на Хамбург бяха свършили. Вчера поръчах едни пръстенче и днес дойде.

Добре стои със другият пръстен, който е златен.

# 122
Влюбих се 😍

# 123
  • Down south
Тук зимното намаление е до 50% и свършва тези дни, след това новата колекция или това, което е за тукашния пазар.

Нищо не ме впечатли от новата колекция или поне, нищо което да ме накара да се втурна към магазин, за да даз разледам.
Може би тези обеци

Ако някой ги види, моля да сподели Blush

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 04:30 от Daylily

# 124
Освен колекцията за Св.Валентин има и колекция посветена на Бриджетън. Само на мен ми се струва че всичко е на двойни цени? На валентинската колекция нямаше цени, може те да са нормални.
От немската разпродажба бях харесала две мурано, но докато се прибера на Хамбург бяха свършили. Вчера поръчах едни пръстенче и днес дойде.

Добре стои със другият пръстен, който е златен.
Не съм имала Пандора...Има ли проблем с миенето на ръце и пръстена? Камъчетата?Цвета? Здрав ли е на огъване?
Много е нежен. Честито Simple Smile

# 125
  • HH
Не свалям като мия или се къпя. Слагам и нося докато ми омръзне.
Забелязала съм, че като се носят комбинации shine и сребърни талисмани смесено, вторите зацапват шайн елементите.
Иначе на пръстен от Пандора в розово злато, който носех нон стоп, започна да му пада покритието от страната която е на дланта.

# 126
  • BG-DE
Новата колекция вече е налична в немската Пандора https://de.pandora.net/de/neuheiten/

# 127
В коя държава го има първия  талисман, прилича ми на лале.
quote author=Marilyn3 link=topic=1821360.msg50679136#msg50679136 date=1767819876]
Влюбих се 😍

[/quote]

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 23:00 от sisi_82

# 128
  • Down south
Тук (САЩ) го има

# 129
Здравейте,
бих искала да попитам дали на някого му се е случвало подобно нещо, дали това е проблем и дали има решение.

Тези две талисманчета са закупени от Италия и Швейцария преди няколко месеца. Не съм ги носила все още, а наскоро реших просто да почистя бижутата си, за да ги преместя в нова кутийка. Тогава установих, че точно тези две са пожълтели и изглежда сякаш имат петна.

Прикачвам снимка, за да придобиете по-добра представа. За съжаление знам, че гаранциите им не важат в България, така че реално нямам възможност да предприема нищо официално. Ще се радвам, ако можете да ми дадете съвет дали и как могат да се почистят, или просто трябва да ги нося в този им вид, колкото и да не ми се иска.

Благодаря Ви предварително!

# 130
  • BG-DE
Няма проблем, среброто е оксидирало. Почистете ги с препарат за чистене на сребро или с паста за зъби и пак ще станат като нови.

# 131
Някой срещал ли във физическите магазини в София колекцията Stranger Things..?

# 132
Няма проблем, среброто е оксидирало. Почистете ги с препарат за чистене на сребро или с паста за зъби и пак ще станат като нови.
Алуминиево фолио, сода бикарбонат и вряла вода почистват идеално също.

# 133
  • BG-DE
Бях си обещала да подмина зимнното намаление но не издържах и това е последната ми плячка 😜 Гривната със синята закопчалка от доста време я мислех, че ми се понасъбраха сини талисмани, а висулката с полумесеца харесвах много но редовната ѝ цена от 69€ ме спираше но за 19€ не издържах, а първата гривна веднъж вече я купувах, нещо не ми хареса и я върнах но сега реших, че пак я искам, а и за 39€ как да устоя 🙂

# 134
  • Пловдив
Новата колекция вече е налична в немската Пандора https://de.pandora.net/de/neuheiten/
Харесах 2-3 талисмана, дано дойдат и при нас.

От тукашното намаление съм харесала обеци, но искам да ги видя и на живо.

Общи условия

Активация на акаунт