Здравейте и от мен момичетеа,
имам огромна дилема - да продължа ли с доктора, с който съм била до сега - д-р Владимиров, или да го сменя?
Колебая се между д-р Станулов и д-р Македонова.
Моята история започна 2020 г. и е следната:
Здравейте,

С мъжки фактор сме - азооспермия обструктивна/мъжът ми изобщо няма канали през който да излиза материал и за да се вземе такъв му се прави биопсия/. Към момента има две направени.
Имам две стимулации и общо 7 или 8 трансфера.
От първата стимулация, имах 3 трансфера, но нямах успех и се наложи да правим втора. След нея на свеж трансфер забременях и родих живо и здраво дете, за което съм много благодарна. Родих 2022 г.
Миналата година правих нов трансфер, след който забременях, но в 15та седмица трябваше да се прекъсне бременността по мед. причини... и направихме аборт. Sad
Сега юни пак правих трансфер, но беше без успех.
Имам две останали ембриончета, които за 4CC и шанса за успех клони към 0... Все пак ще ги върна по настояване на д-р Владимиров и д-р Станулов, с който правих консултация, но за мен там надежда няма.
Със сигурност искам още едно детенце, въпреки че ме е страх, защото пак трябва да мина през всичко и пак трябва да се прави биопсия на мъжа ми.
Моля Ви за съвет.. До сега бях при д-р Владимиров, но мисля да го сменя, основно заради тежките стимулации, които прави.
Насочила съм се към д-р Станулов, но все още имам колебания.
В момента съм на 33 години, а мъжът ми е на 34.
Препоръчайте ми лекар или споделете при кой лекар сте успяли с тежък мъжки фактор.

Благодаря на всички предварително!!!

Успех на всички в пътя, който сме поели!!!