Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 923
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 915
Ох,извинявайте че пак ще псувам тази мръсница....да точно тази която казваш...Когато лежахме в болница с малкия около месец се молех да не идва това чудовище на свиждане,защото винаги след нейното посещение бях в нервна криза,обвиняваща себе си за всиката болка която съм причинила на мъничето ми.Общо взето с нищо не му помогна,само ми разправяше врели некипели,че температурата която имаше вече месец била централна (и това преди резултатите от изследванията),как тя не се влияела от никакви лекарства.И това не е всичко.Разправя ми,че в болницата която раждах аз имало и друго бебнце скоро родено в същата ситуация и ,че И ТО КАТО МОЕТО ДЕТЕ 'НЯМАЛО ДА СТАВА ЗА НИЩО'.Но ако си мислите,че тормоза свърши до тук...не....Един ден ми се развика,не съм ли виждала колко съм дебела и не ми ли било ясно,че няма да мога да родя нормално.Имала ли съм акъл в глава си да се правя на майка героиня.Като се има впредви чувствата които преживявах в тоя момент,и постоянно плачех че аз и само аз съм виновна,че не съм взела правилното решение къде и как да родя....мисля че нейното отношение е меко казано нечовешко.Тази е луда......И е най-безсърдечното същество,което някога съм срещала. #2gunfire
Единствено когато мъжа ми я помоли да напише оценка на състоянието на детето за дома,омекнала и казала с една дума най сетне,че сме се осъзнали...Е нямам думи...

# 916
ели, стискам палци анди по- бързо да се оправи, а защо не те допускат когато е болен? и изобщо не е ли възможно да го виждаш когато поискаш?(извинявай, наистина не зная)
радвам се че се грижат подходящо за анди, много ми е мъчно за малката душичка
пиши, когато имаш новини

Миличка а нима в болница,когато детето е  много зле,пускат външни посетители в реанимацията например.Затова.И колкото и да не ми се иска..аз съм такъв човек...потенциална заплаха за детето си.....Ако му предам някой вирус или грип...това може да го довърши...И на мен ми беше тежко да осъзная някои неща.Питах се защо да не мога да ходя всеки ден,а има дни за свиждане.Но и там си има правила и аз съм длъжна да ги спазвам..

# 917
От цялата тази история ми идва само едно на ум! Независимо от думите на pogar, Вики и мама и Renren , ВСИЧКИ НИЕ, в тази тема можем да застанем зад една кауза! Да има адекватно отношение кум децата ни!
Когато се роди дете с проблем да се назначи специалист който да помага да с гледа детето в къщи, а не Ела79 или Вики и Мама да небодуват цели нощи за да са сигурни че няма да им засипят децата за винаги!
Ако е необходимо детето с проблем да се гледа в дом, то този дом да е в достатъчно близо място и да може майката да го посещава и така на татак и так на татак!

Е да, трябва много вода да изтече ама дано за нашите други деца да е по добре!  Нищо че Министър  Масларова си преписва заслуги на много обществени организации и после казва че ще се помъчи да помага! А какво ли ще направи министъра на здравеопазването при на ще случаи на родено дете с проблем по лекарска небрежност?
Пак оставам без отговор!

А за бебето ми, не съм сигурна ама май от 3 седмици го усещам да ме дърпа за пупа Simple Smile

# 918
От цялата тази история ми идва само едно на ум! Независимо от думите на pogar, Вики и мама и Renren , ВСИЧКИ НИЕ, в тази тема можем да застанем зад една кауза! Да има адекватно отношение кум децата ни!
Когато се роди дете с проблем да се назначи специалист който да помага да с гледа детето в къщи, а не Ела79 или Вики и Мама да небодуват цели нощи за да са сигурни че няма да им засипят децата за винаги!
Ако е необходимо детето с проблем да се гледа в дом, то този дом да е в достатъчно близо място и да може майката да го посещава и така на татак и так на татак!

А за бебето ми, не съм сигурна ама май от 3 седмици го усещам да ме дърпа за пупа Simple Smile
Браво Мейз  Peace, за първи път чета твое мнение, което да ми хареса толкова Hug
Тук никога ,никой не е опитвал да е груб , а просто се опитваме да стигнем до истината,както виждате тя е някъде по средата , но за да я намерим ,трябва да сме заедно ние,които си гледаме децата и вие ,които нямате тази възможност,каквато и да е причината.
Много се радвам за теб, че вече усещаш бебчо Hug

# 919
Толкова е хубаво,че вече усещаш мъничето..Радвай се миличка на всеки миг...защото няма нищо по-велико от съждаването на един нов живот....

# 920
Е браво Мейз много се радвам за тебе,айде и скоро да се похвалиш,че рита силно много се радвам е те прегръщам Grinning HugДнес водих малкия на доктор та му биха една инжекция против повръщане хем се беше оправил но уви днес 6 пъти разтройство 6 пъти повръщане.Колко се измъчи миличкия.Мейз и да знаеш с тебе съм. newsm10 smile3501

# 921
Ела 79 пожелавам ти в най скоро време да се прегърнеш и по целуваш детенцето,да му кажеш колко много го обичкаш и че всички сте с него.Бъди много силна жена.Моля се за него. Praynig Hug

# 922
здравейте силни мами .вече 2 седмица съм болна и направо съм се побъркала че не мога да погаля моята Асичка .още от самото начало почнаха да ми излизат херпеси  от притеснения а сега и този гаден грип направо  ме съсипа.И мен като всички сън не ме лови а когато се униса в дрямка пак като на филмова лента целият ми кошмар се завръща.как ми се иска да има бесилка за всички некадърни лекари -ще съм доброволка в ритането на столовете на които са се качили.

# 923
ели, надявам се да не съм те обидила с въпроса си, просто наистина не знаех, но е редно да си имат режим и ред в дома, разбира се
мейз, много се радвам за бебчето, искам да пишеш вече само хубави неща

# 924
здравейте силни мами .вече 2 седмица съм болна и направо съм се побъркала че не мога да погаля моята Асичка .още от самото начало почнаха да ми излизат херпеси  от притеснения а сега и този гаден грип направо  ме съсипа.И мен като всички сън не ме лови а когато се униса в дрямка пак като на филмова лента целият ми кошмар се завръща.как ми се иска да има бесилка за всички некадърни лекари -ще съм доброволка в ритането на столовете на които са се качили.

Прегръщам те и съжалявам че не мога да ти помогна по друг начин. Много е голяма болката ти. Ще се моля да имаш сили да издържиш и да продължиш.
 Hug  bouquet

# 925
ели, надявам се да не съм те обидила с въпроса си, просто наистина не знаех, но е редно да си имат режим и ред в дома, разбира се
мейз, много се радвам за бебчето, искам да пишеш вече само хубави неща
Не,не си ме обидила или нещо токаво.И на мен ми беше отначало трудно и много се ядосвах,че не мога да го виждам всеки ден.Но какво да се прави
Искам само да ви кажа,че Анди вече е добре.....поуспокоих се малко

# 926
Много се радвам за Анди че е добре.Поля и бързо възстановяване за да можеш да си видиш детенце. newsm10

# 927
 Айде и днес да се разходим,тук е много хубаво времето Пазарджик.Пожелавам на всички един хубав слънчев ден 1swing  Nature Sunny football

# 928
Еу Весе кой като вас! Мен не ми се излиза и се чудя къде да отида!  иска ми се да стане 1 за да имам малко работа за коледния базар и ли пък 15 и 16 за да е самия базар та малко да се ангажирам за деня! вече ще се побъркам само  в куши или в на-ще! Нещо все не ни стигат парите и все ми е гадна напоследък! а аз каквато съм широкопръста изпадам в депресия!
Добре че ходя на училището за бременни та малко се разнообразявам ама и за там с колата а тя решава да е като ламя напоследък! А и една мога се намери снощи и не мога да я изгоня, само си представете, мига на -С да ме тормози!
Е  излях си душата!

Пожелавам лек ден на всички

# 929
мейз, пиши как е бебчето? ходи ли на изследвания, видя ли го?
ели, раздвам се че анди е по-добре, а ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт