Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 923
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 930
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4533882   аз и сестра ми
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180640&photo=3   последната на бебето!     За сега е в нормите ама с моя каръшки кусмет немогаха да ни запишат нищо повече!  сега на 29 сум пак на лекър и ще имам повече информация

# 931
  • София
Леле Злати какво плетете и двете, хехехехе?
Разкажи ми нещо за базара, може ли нещо да помагам?

# 932
приличате си със сестра ти, а ти изглеждаш много добре  Hug

# 933
Ей Мейз много сте готини ама голями плетачки сте.Шапка ли плетеш, аз мога до плета търлъчки само. Laughing

# 934
Плета на 1 кука и за сега само шапки и валове за базара!  Преди време плетях и търлъчки ама нещо съм забравила как става! Сега нали си седя в къщи или съм на компа или с плетката. Бродирах по едно време и пак ще почна!
Май трябва да си направим клуб на плетачката! А най смешното е че сестра ми от дете не беше хващала игла та камоли да плете хихихихк

# 935
Мейз много се радвам за тебе с много голям опит си браво  и много добре изглеждаш само така пожелавам ти една прекрасна бременност.

# 936
Ами да ви кажа..днес се видяхме с малкото ми съкровище.След 2-седмична раздяла.Бях толкова щастлива до момента в който не се обади една лекарка ,която говори с мъжа ми.Проблема им е ,че ние  сме ходили прекаено често на свиждане и той винаги се разболявал след нашите посещения.Е,кажете ми какво да правя в тази ситуация.Майка ми вече спря да ходи в вторник-притеснявала се.Как да и обесня,че ние имаме права,все пак той е Моето дете...въпреки всичко.Но пък от друга страна,ако наистина се разболее тежко и ние сме виновни.В отделението за малоформации няма стая за свиждания и се налага да седим в коридора.Там пък става течение.Незнам,май трябва да се свържа с директорката да видим какво може да се направи по тоя въпрос.Все пак това са деца податливи към всякакви инфекции,с слаба имунна система.Нито може да са в една стая с другите здрави деца,които са посещавани,нито пък е редно да седим в коридора посред зима.Нали така?

# 937
Ели, като се замисля , как така все се разболява от ваще среши, нима лекарките и помощния персонал не се сменя всеки ден и не се перкат и други (замърсители)? Може би наистина да поговориш с Директорката?
Имате ли нови снимки?
Показвай!  Много целувки

# 938
ех, ели, ами говори с директорката, а не го ли виждате в стаята му? там колко дечица са?то пък и ако наистина се разболява пак не е добре Sad
а директорката съвестна ли е, разбрана ли е?

# 939
mejz,мила колко се надявах скоро да прочета,че си бременна.аз също можеше да имам дете с увреждане. микаела се роди  800 грама и живя само три дни.аз едва не умрях от гърч,заради високо кръвно,но сега имам мартин.той е на 9 месеца и е всичко за мен.господ да е с теб и бебето.да се роди здраво и да ти стопли душата.ти го залужаваш повече от всеки.господ да е с малката вяра и да ви пази!

# 940
Колкото и да ми е хубаво днес (Видях бебето)  Не мога да си спра сълзите! Страх ме е, иска ми се някак си да минат останалите месеци и да видя детето си родено и да мога да го прегърна!
От няколко седмици сънувам родителите на мама и татко и немиога да спя когато се събудя след стреса! Даже видях баба да разхожда Вяра, и ми каза че се връщали от пазар!
Тя се затича и ме прегърна и аз се стреснах!

Сега на всякъде около мен има бебета!
Моя приятелка  чака второ месец след мен, а и още една позната ще има  бебе!
Мисля си за тях и ме е страх да не се случи нещо като на Вяра! Грях ми на дъщата ама  дори и болно  детето ако е  ми се иска да си е до мен! Прахта на Вяра е до леглото ми и не отделям очи от нея когато ми е тежко и някак си се успокоявам! Един ден ще си ч занесем там където сме замислили ама за сега  седи при нас!
Страх ме е !
Знам че трябва да мисля позитивно, знам че не трябва да се ядосвам, знам че трябва да се държа здрава за да е добре и бебето но не мога да намирам вече сили!
Знам как всички ще ми кажете че сте с мен и да се държа и да не се отчайвам!
Никак не е лесно!
Не мога да се обадя на никой за да споделя какво ми е!
Всеки си има грижи!  Едва ли му е до моите терзания
Днес лекарката каза нещо което ме кара да мисля че може да е момче!
Думите и бяха:  - и другото ли беше момче?
аз я поправих, че беше момиче, но после когато я попитах за пола дали наистина е така, тя не каза нищо, сякаш още не беше сигурна а и с право, сега бебето отговаря на 14 седмица!

Извинете ме за откровенията ама нали сте ми приятели и на кой да се оплача ако не на вас!
 Пращам много целувки на всички ви! и да си гушнете децата от мен

# 941
ЗЛАТИ ДОРИ ТЕЗИ ОТ НАС, КОИТО НЕ СА ГУБИЛИ ДЕТЕНЦЕ СА МИНАЛИ ПРЕЗ СТРАХА ОТ НЕПОЗНАТОТО,НЕСИГУРНОТО, НЕСТОПРОЦЕНТОВОТ, ВСЯКАК ОТ НАС Е КОПНЯЛА ЗА МИГА , В КОЙТО ВИЖДА ДЕТЕТО СИ НА БЯЛ СВЯТ И ТО Е ДОБРЕ, ПРОСТО НАМЕРИ СИЛИ В СЕБЕ СИ И В СПОМЕНА ЗА ВЯРА, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД И ЩЕ ИМАШ ЕДНО ЗДРАВО И ПРЕКРАСНО БЕБЕ
моя син се роди с инфекция, първите 2 часа чувах само - не гарантираме че ще живее, молете се...........молих се, и вярвах, дори и през ум не ми мина, че лекарката може и да е права и Вики да не оживее........оживя, стоя в кувиоз само 2 дена, а ме бяха приготвили за поне месец, въпреки че се роди над 4 кг...........лекарката каза, че не е виждала такова нещо в практиката си.........а аз бях просто сигурна, че детето ми ще е добре и ще живее........бъди сигурна и ти в това Heart Eyes

# 942
мейз, прегръщам те и знам че е нормално да те обземат такива мисли, ама заради малкия юнак бъди силна и спокойна
сигурна съм че ще е голям разбойник и от пакости няма да ти остане време за мисли Grinning, след като се роди
на мен ще ми е приятно да ми се обадиш, но не знам с какво мога да съм ти полезна
сънят ти е много интересен, вярвам че тя наистина е там някъде с твоите близки, където един ден всички ще отидем

# 943
Колкото и да ми е хубаво днес (Видях бебето)  Не мога да си спра сълзите! Страх ме е, иска ми се някак си да минат останалите месеци и да видя детето си родено и да мога да го прегърна!
От няколко седмици сънувам родителите на мама и татко и немиога да спя когато се събудя след стреса! Даже видях баба да разхожда Вяра, и ми каза че се връщали от пазар!
Тя се затича и ме прегърна и аз се стреснах!

Сега на всякъде около мен има бебета!
Моя приятелка  чака второ месец след мен, а и още една позната ще има  бебе!
Мисля си за тях и ме е страх да не се случи нещо като на Вяра! Грях ми на дъщата ама  дори и болно  детето ако е  ми се иска да си е до мен! Прахта на Вяра е до леглото ми и не отделям очи от нея когато ми е тежко и някак си се успокоявам! Един ден ще си ч занесем там където сме замислили ама за сега  седи при нас!
Страх ме е !
Знам че трябва да мисля позитивно, знам че не трябва да се ядосвам, знам че трябва да се държа здрава за да е добре и бебето но не мога да намирам вече сили!
Знам как всички ще ми кажете че сте с мен и да се държа и да не се отчайвам!
Никак не е лесно!
Не мога да се обадя на никой за да споделя какво ми е!
Всеки си има грижи!  Едва ли му е до моите терзания
Днес лекарката каза нещо което ме кара да мисля че може да е момче!
Думите и бяха:  - и другото ли беше момче?
аз я поправих, че беше момиче, но после когато я попитах за пола дали наистина е така, тя не каза нищо, сякаш още не беше сигурна а и с право, сега бебето отговаря на 14 седмица!

Извинете ме за откровенията ама нали сте ми приятели и на кой да се оплача ако не на вас!
 Пращам много целувки на всички ви! и да си гушнете децата от мен
meyz, искам да ти кажа че аз мноооого рядко сънувам баба ми или дядо ми, но съм забелязала че когато съм в болницата с детето за поредната операция, но6та преди самата операция сънувам баба ми винаги, когато всичко с Операцияата  е наред, малко сложно го написах, искам да кажа че като е сънувам някак си тя ме предупреждава че всичко 6те е наред, и да не се притеснявам и ВИНАГИ като се появи в съня ми е така. Всичко минава гладко и без усложнения, Сигурна съм че и в твоя случай е така, повярвай ми че е за хубаво че ги сънува6, показват ти че са с теб, а може би ти дават и някакъв знак че всичко с бебето 6те е наред.

# 944
Злати, миличка, прегръдка!!! В събота или неделя - на живо! Нали ще си на приемането на коледните стоки? :*

Общи условия

Активация на акаунт