Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 8 904
  • 418
  •   1
Отговори
# 390
  • Melmak
Честито, Морска звезда, още една дама в отбора!
А вие и кученца-момиченца! Аз казах на мм да вземем мъжко куче  да не му е самотно. 😁 10 г вече му опявам за куче, не успях да го убедя. Разчитам на детето след някоя друга година просто да спаси някое пале и баща ѝ да не може да откаже! 😁😁😁😁

# 391
  • Ботевград
Честито розово щастие, МорскаЗвезда 💝

# 392
Здравейте и от мен мамчета ,бях и аз на преглед и за сега по думите на Докторката и ние ще се готвим за момиченце,на мама принцесата.А между другото и ние имаме две Померанчета и ще е голяма забава с тях и бебето.Върви добре на прегледа расте си аз съм 17 г.с.на 12 съм пак на преглед ,че аз не търпя ходя на 2 седмици.

# 393
Ние с ММ точно преди да разберем за бременността, планирахме да си вземем кученце. Но после се отказахме, защото в момента имаме други приоритети. Надявам се да си вземем домашен любимец, когато бебчето малко порасне, то ще бъде много полезно и за детето 😊

# 394
Аз цял живот съм живяла с кучета и много ми липсва да си имаме куче. Но като вече майка на едно дете, бих взела куче когато и второто стане на 5. Понякога ни отнема толкова много време да излезем, малката не е на кеф или решава, че иска да се преоблече точно сега и тн, че не ми се иска да го мъча. Гледаме кучето на сестра ми от време на време и разходките са истински екшън.

# 395
Ние имаме пинчер, голям дивак е Laughing Усещам, че ще е страшен екшън особено в началото Sweat Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:19 от darbie9596

# 396
Ние сме с питбул или по-скоро подобие, не е чистокръвен, но си е 35 кила добиче хаха. Много ме беше страх с първото дете особено в бебешкия период, но кучето се държеше прекрасно и даже като че ли странеше от детето, сякаш знаеше че ако направи нещо, ще му се караме, и много внимаваше. Честно казано притесненията ми покрай кучето са по-скоро хигиенни, защото се налага да чистя всеки ден подовете, а това всички знаем колко е досадно. Иначе откъм поведение към детето и т.н. нямам грижи и знам че и с новото ще е така.

# 397
Няма как да не се чисти всеки ден с животни, най-малкото заради космите, но пък не мога да си представя живот без куче.

# 398
  • София
Ние сме с бултериер / под 1г/ и баба голдън ретривърка, обожавам ги. Нямам търпение да се запозанят с бебчо. Цял живот съм живяла с кучета /и котки даже/ и за мен е прекрасно детето да си има космати приятели.

Ще е трудно със сигурност, сега ми е леко тревожно - понеже ми забраниха натоварването  / заради предна плацента , ДАНО се е наместила до следващия преглед, не съм свикнала да не съм активна/,a когато ги разхождам на повод , си дърпат понякога.
 И в бъдеще единственото тревожно за сега ми е , как ще клякам да мия лапи с големия корем SmileSmile , може би седнала. / Когато ММ е на работа ,разбира се/

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:59 от paranoir

# 399
На мен с лапите ми е лесно - вдигам го и на мивката - по принцип така го мия.
А защо чак никакво натоварване и аз съм с предна плацента и не ме е предупреждавала за подобно нещо. Друг е въпросът, че като тръгна да вдигам нещо различно от чантата си - ходя с малки, мм изпада в нервна криза Laughing Така е и баща ми... Леко са драматични...Laughing
Иначе днес преполовявам бременността - влязох в 20 г.с.. Остава още толкова SmileySmileySmiley И то по-тежкото... Буквално Sweat Smile

# 400
Няма как да не се чисти всеки ден с животни, най-малкото заради космите, но пък не мога да си представя живот без куче.

Оо да, абсолютно, то даже космите не ме дразнят толкова колкото калта и пясъка след разходка, лигите по стените и мебелите и т.н. Не съм кучешки човек, предпочитам котките и тези кучешки неща ми идват в повече, амааа... гледаме си се вече 8 години 😅

# 401
Ние затова се насочихме към малка порода, освен, че е по-трудно с голямо куче (а все пак бяхме наясно, че ще имаме деца) в апартамент, а и е по-времеемко, защото те имат нужда от повече разходки иначе се обездвижват.

# 402
Ние имаме котарак, подарък от мъжа ми, аз никога не съм си представяла да живея с котка. Но като навици и характер е като куче, просто няма нужда от разходки навън. Много е гушлив и добър и от бебе спи гушнат в мен. Всеки ден ме посреща на вратата и ми скача на коленете да го вдигна и помачкам Grinning
С първата бременност 90% от познати и лекари ме караха да го махна от вкъщи, било опaсно за бебето и тн. Много го изстрадах, но направихме всички необходими изследвания и всичко беше наред.
След това бяхме решили, че ще го държим известно време далеч от бебето, да ама не - още на първия ден се настани в леглото й Grinning И от тогава са неразделни. Като беше малка и спеше, само да се размърда, той идваше веднага да ме вика и стоеше и я гледаше как спи всеки път. Буквално й беше като охрана. Мисля, че прекара месеци до леглото й да я наблюдава. След като малката проходи, вече му стана доста трудно вкъщи, много го тормозеше и скубеше и се криеше от нея. Но с времето тя свикна да бъде внимателна и се разбират много добре.

# 403
  • Melmak
Дарби, ти наистина си преполовила!
Аз съм вече в 17 г.с, това си мислех, как наближава време да кажем “половината мина”. Аз си броя по-малко, около 38 седмици, защото ще съм секцио и няма да чакаме термин. Надявам се да не местят термина, за сега казват, че бебето върви според термина си. Така че аз някъде след 2 седмици ще съм на половината. Вчера една близка приятелка ми даде дрешки за бременни и ми стана много мило! Надявам се да имаме още бебета в компанията и аз да предам и своите нататък.

# 404
  • София
Това много ми харесва с преизползването. Кумата и приятелки вече са ми заделили толкова нови и красиви неща. Живот и здраве, както казваш - да имаме бебенца в компанията - всичко да се преизползва.

При нас кучовците са 25+ кг / броя ,но миенето е задължително след всяка разходка / 3 пъти на ден/ - клекнала и с душа Grinning

darbie9596 - лекарката ми каза никакво физическо натоварване - като спорт, вдигане на тежко и тн , дори и внимателно и не много често - секс. Може да е по превентивна, но ми е много досадно.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:44 от paranoir

Общи условия

Активация на акаунт