Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 8 780
  • 414
  •   3
Отговори
# 405
И аз съм секцио, но си ги броя така, за да ми е по-организирано, дето се вика LaughingLaughingLaughing
Аз се пазя, де, не се натоварвам, но ме изненадаха тези съвети, честно да си призная.
Имам чувството, че си избрах абсолютно точния лекар, защото тя наистина в нищо не се вживява и не ме плаши напразно. Тоест е с моята психика.
Аз толкова лежерно го карам, че ако не е коремът, забравям, че съм бременна Laughing

# 406
  • София
Ние имаме мъжко Йорки, постоянно ми спи на корема. Със сина ми са неразделни, играят си, гушкат се, знае за отговорностите когато имаш куче. Сина само пита кога ще идва бебето, и няма търпение макар че има още мнооого време. Днес влизам в 16 г.с, другия петък съм на преглед и нямам търпение вече.
В последно време хич нямам настроение , не знам от времето ли е, хормони ли са, но само ми се лежи и ми се плаче буквално. Добре че ММ е шматка и ме разсмива във всеки един момент.

# 407
  • Melmak
За преизползването съм напълно “за”. Ние сме компания от 9 момичета, като две заминаха в чужбина. Останалите вече имат деца или имат 1 и планират второ. Много вещи пускат напред и въртят в компанията. Освен, че това са най-близките ми приятелки, намирам за много добра идея така да си сменяме вещи. Няма как всичко, то е ясно, но дрехите за бременни носиш няколко месеца. Ясно е, че нито са износени, нито нищо. А за минали мами вече са неизползваеми. Ще видим какво още може да вземем от тях и за бебето.

Моята лекарка също е спокойна. Пия си добавките - омега, витамини, магнезий, инозитол.
Като цяло се чувствам супер с изключение на вчера, защото се ваксинирах за грип. Ръката ме боли и не можах да спя на тази страна. Вчера имах леки мускулни болки, бях в офиса, ходих и на други места. Но днес съм супер и след известна пауза от фитнеса мисля да се връщам към тренировките.

# 408
Ние сме с женско коте вкъщи. Ако не беше ММ сигурно щях да имам поне 5 котки вкъщи. 😄😄 Толкова много си я обичам, от ден едно спи при нас, гушка се, супер гальовна и добричка е, но ще се опитам да наложа някакви правила поне в началото с бебето, защото съм убедена, че ще иска да ляга в кошарата и да се милва. 😄

# 409
Здравейте! Включвам се към темата вече малко по-спокойна. На 29 години съм и, живот и здраве, очаквам първата си рожба – много чакано и желано момченце. ❤️
Моля да ме добавите на първата страница с термин 26.04.2026 г.

В началото бременността беше рискова – започнах директно с болнични и пазене на леглото заради ниско разположен сак, а по-късно и ниска плацента. За щастие, вече започва да се вдига. 🙏

От продължителното лежане се чувствам доста изморена, а и мускулите естествено са се отпуснали, тъй като нямам почти никакво физическо натоварване. До момента съм качила 1 кг.

# 410
  • Melmak
Еми, добре дошла! Записах те на първа страница.

Пропуснала ли съм някоя мама?
Дарби, не те видях в списъка, ако искаш кажи и ще те запиша.

# 411
Още си мълча до другия петък, когато съм на ФМ и се надявам бебето да спре да се крие Laughing

# 412
По повод предстоящите намаления за Черния петък — смятате ли да пазарувате?
Аз се чудя дали още не е рано… А после пък дали ще има наистина хубави намаления. 😄

# 413
  • Melmak
Аз не, защото ще започваме ремонт. Не искам да имаме още багажи за местене и трупане, като и да видим с какви пари ще разполагаме. Вижте и амазон все пак, особено за скъпите неща като столче за кола. Понякога се намират на добри цени в чужбина и тук са по-скъпи.

# 414
И за мен е рано още за пазара - в момента набелязвам разни неща обаче. На първо място не бих започнала от доза суеверие, на второ - прекалено обемни неща в кутии толкова месеци по-рано не ми трябват вкъщи. Имам място, но мразя да се затрупвам.
Дори, преди да родя, единствено количката и столче за кола ще купим, защото няма как. Всичко останало ще го набележим, ще направя един хубав списък и таткото ще ходи да го пазарува, когато сме в родилното. Той е старателен и му имам доверие. Така и така ще се чуди какво да прави като ни няма 5 дни, а мисли да излезе в отпуск за около месец, когато родя Laughing
Не ме притесняват и разходите, честно казано - дали поетапно, или накуп - все същите са си.
Освен това имам усещането, че всички жени, които започват с пазара от рано, се презатрупват с ненужни неща, защото имат време да го мислят... Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт