"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 500
  • 647
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, исках да попитам някой неща нова съм тук така последна менструация 15.09 до 20.09 ову пише че е на 29 ние правихме опит в 26.09 през ноща да кажем че е 27.09 на обаче аз овуто не си го усещах а по принцип го и та на 07.10 усетих болка в левия яйчник боцкане и придърпване така както на ов усещам и продължаваме на там по календар дава да ми идва на 13.10 е днес все още го няма гърдите си си ме болят но не отделям внимание понеже и преди М така болят но ето сега страшно много ме боли кръста все едно съм в цикъл но не ми идва вие какво ше кажете утре съм на кръвен благодаря

# 16
  • София
Мария, ако на 11ти е било имплантиране, утре сутрин тест би следвало да покаже. Стискам палци!

Яница, овулацията едва ли е била чак на 7ми, но знае ли човек?! На колко дни ви идва по принцип? Тези симптоми могат да са и за бременност и за цикъл.

# 17
Здравейте, исках да попитам някой неща нова съм тук така последна менструация 15.09 до 20.09 ову пише че е на 29 ние правихме опит в 26.09 през ноща да кажем че е 27.09 на обаче аз овуто не си го усещах а по принцип го и та на 07.10 усетих болка в левия яйчник боцкане и придърпване така както на ов усещам и продължаваме на там по календар дава да ми идва на 13.10 е днес все още го няма гърдите си си ме болят но не отделям внимание понеже и преди М така болят но ето сега страшно много ме боли кръста все едно съм в цикъл но не ми идва вие какво ше кажете утре съм на кръвен благодаря
тест за бременост?

# 18

Ако на 7 е имало имплантиране може да имаш вече уринарен + тест, тоест можеш да направиш , докато пуснеш кръвния утре.

# 19
Ами правих вече няколко и са отрицателни даже ми се паднаха такива които бяха дефектни, но на нормалните не показа нищо според вас как звучи това нормално ли е ако съм няма ли да покаже вече иначе не ходих на кръвния щото бях извикана на работа и няма възможност какво предлагате вие кръста спря да ме боли иначе нямам никакви симптоми за бременност оф не знам кво да правя

# 20
Ами правих вече няколко и са отрицателни даже ми се паднаха такива които бяха дефектни, но на нормалните не показа нищо според вас как звучи това нормално ли е ако съм няма ли да покаже вече иначе не ходих на кръвния щото бях извикана на работа и няма възможност какво предлагате вие кръста спря да ме боли иначе нямам никакви симптоми за бременност оф не знам кво да правя

Нямате съществено закъснение. Ако менструацията е трябвало да дойде на 13.10, днес е едва вторият ден закъснение. Ако имаше бременност, тестът вече би я отчел. Болките в кръста не са признак за бременност.

# 21
Здравейте,отново. От 12.10 до 14.10 съм правила тестове и все бяха отрицателни. Утре последно ще правя тест, ако и той е отрицателен най-вероятно просто имам закъснение с по-различни симптоми. Просто зацапването ме притесни, защото за първи път ми се случва. Иначе да, много се надявам на положителен тест, но според гинеколожката ми след като не ми е отчело веднага след закъснението, вероятността за бременност е малка. А реално днес ми е втори ден не закъснение.

# 22
Здравейте! Вече 5-ти ден ми закъснява може ли да си направя обикновен тест или само кръвен?

# 23
# 24
  • София
Можете да направите уринен. На 5ти ден трябва да покаже.

# 25
Можете да направите уринен. На 5ти ден трябва да покаже.
Нямам никакви симптоми -това фактор ли е ?

# 26
  • София
Не.

# 27
Здравейте! Не знам дали тук е подходящото място да попитам, но ще се радвам на мнение.
По принцип цикълът ми закъснява с 1–3 дни. Преди около 15 дни забелязах леко розово-кафеникаво течение, което се появи веднъж, а на следващата вечер – отново, след което спря. В момента ми закъснява 5 дни, но не усещам обичайните симптоми преди цикъл. Леко ми е лошо и понякога ми се гади.
Ще се радвам, ако някой сподели мнение или съвет. Благодаря предварително! 🌸

# 28
  • На изток от Ада
А възможно ли е бременност?

Розовото може да е било овулационно.

# 29
Здравейте! Не знам дали тук е подходящото място да попитам, но ще се радвам на мнение.
По принцип цикълът ми закъснява с 1–3 дни. Преди около 15 дни забелязах леко розово-кафеникаво течение, което се появи веднъж, а на следващата вечер – отново, след което спря. В момента ми закъснява 5 дни, но не усещам обичайните симптоми преди цикъл. Леко ми е лошо и понякога ми се гади.
Ще се радвам, ако някой сподели мнение или съвет. Благодаря предварително! 🌸

Направете уринарен тест. С 5 дни закъснение ще излезне точен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт