"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 18 790
  • 666
  •   1
Отговори
# 255
Колко искате да изчакате за тест? Колко дни закъснение имате?

# 256
# 257
7 дни е късно за имплантационно кървене. Или ви идва цикъла, или има друг проблем, може би свързан с нисък прогестерон. При всички случаи е време за тест - кръвен. Защото, ако ви идва цикъла, ще се чудите дали сте била бременна или е било просто на хормонална основа. Вие си знаете, разбира се. Ние даваме само съвети.

Не ми отговорихте, колко искате да чакате още за тест и да се чудите? Знам, че се чака само от страх, да не отрицателен. Но така, изпускате шанса си, за задържане на бременността, ако я има.

Какви симптоми имате?

# 258
И вас ли ви е страх да си направите тест... извинявам се предварително,но много ми е странно как след 7 дена закъснение още нямате тест? Аз ли нещо съм сбъркана не знам. Като не знаем,дори дали сте бременна,който и каквото да каже,го приемате и си седите така без нищо да предприемете?

# 259
  • На изток от Ада
Може или мц да идва или бременност, но с нисък прогестерон

# 260
Да страхувам се да си направя тест, за да не покаже отново отрицателен резултат. Чаках толкова много дни, защото съм имала закъснения с 5 дни. Мислех да си направя тест рано утре сутринта, но днес, когато имах зацапване, си помислих, че е цикълът ми.
Симптомите включват болка в яйчниците, силно подути гърди с болка и болка в долната част на гърба.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 14:06 от Хриси А. 744903

# 261
Да страхувам се да си направя тест, за да не покаже отново отрицателен резултат. Чаках толкова много дни, защото съм имала закъснения с 5 дни. Мислех да си направя тест рано утре сутринта, но днес, когато имах зацапване, си помислих, че е цикълът ми.
Симптомите включват болка в яйчниците, силно подути гърди с болка и болка в долната част на гърба.

Вероятно става въпрос за хормонален дисбаланс. Цикълът би трябвало да настъпи с ясна кръв най-късно до края на деня или утре.

# 262
Ако не е преминало в червено, има шанс да сте бременна. Можете още от днес или от утре да си направите. От страх се изпускат хубавите моменти. Не си го причинявайте. Истината е по-добре от всяка заблуда, която си правите вие самата.

Симптомите повече ми приличат на идващ цикъл, но не се знае ... Не искате ли да си отговорите на въпроса и да знаете или предпочитате да гадаете?

# 263

Здравейте пиша пак защото е денят ми на мен.  Но още я няма. Преди седмица си направих тест беше положителен днес очаквах нещо видимо и ясно но ето че се появи само това..  моля за мнение.

# 264
Разбира се, че искам. Чаках по-дълго, защото симптомите наистина са като менструация, но я нямаше. Имах кървене, но за много кратко време. Сега няма нищо.

# 265
Желая ви успех! Хриси!

Таня, пробвайте и с друг тест. Не е добре да намалява наситеността на видимата черта

# 266
Цикълът винаги започва с бледо розово зацапване, което след няколко часа или ден се усилва и преминава в ярко червена кръв.

tanqbelcheva,направете си кръвен ,или опитайте с друга марка тест.

# 267
Желая ви успех! Хриси!

Таня, пробвайте и с друг тест. Не е добре да намалява наситеността на видимата черта
В смисъл моля кажете ми нещо което няма да ме разочарова.🥺

# 268
Много благодаря за мнението.

# 269
Желая ви успех! Хриси!

В смисъл моля кажете ми нещо което няма да ме разочарова.🥺

Ами няма какво друго да кажа, за да не ви разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт