"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 21 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
При закъснение над 25 ли Smiley
Оле, аз съм хептен отпаднала история, миналия месец резултата беше 0.18миу.
🙈

# 346
Да!
Твоя тест е бил отрицателен, над 5 има имплантация, над 25 - бременност. За това тестовете над 25 са добър отговор, дали има или няма бременност.
Разбира се, най-добрия отговор е от кръвен тест.
Wudu, желая ти успех този месец!

# 347
Без доказана овулация нищо категорично не може да се каже. Но при цикъл 30 дена, би следвало да има наличие на чхг в кръвта при това не малко. Освен ако не се е случила късна овулация, което пак опира до по-горе казаното, че без потвърдена такава само ще хвърляме боб и гадаем лелята кога ще ви дойде. Не сте бременна според мен, без значение каква е чувствителността на теста следваше да покаже, дори и surecheck.

# 348
Да!
Твоя тест е бил отрицателен, над 5 има имплантация, над 25 - бременност. За това тестовете над 25 са добър отговор, дали има или няма бременност.
Разбира се, най-добрия отговор е от кръвен тест.
Wudu, желая ти успех този месец!
Мноого благодаря, но мисля, че се отложи за другия месец.
Този направих от ранния на престо, но никаква втора черта.
На престо ми допадна повече теста и на лентичките, по-лесни са.
Миналия месец съм написала тука,че направих тест с престо, то пък било шур чек, объркала съм имената.
Шур чека не разбирам до къде и колко да сложа урина. То пише направи върху теста директно, но така ми е неудобно.
Белив про също съм пробвала, на по-ранния имах малко по-нормална черта, на късния много бледа, но после имах цикъл, затова не съм сигурна дали беливето е сигурен тест.

Престото пък капваш колкото капки казва и готово. Лентичките пък са евтинки.

# 349
Без доказана овулация нищо категорично не може да се каже. Но при цикъл 30 дена, би следвало да има наличие на чхг в кръвта при това не малко. Освен ако не се е случила късна овулация, което пак опира до по-горе казаното, че без потвърдена такава само ще хвърляме боб и гадаем лелята кога ще ви дойде. Не сте бременна според мен, без значение каква е чувствителността на теста следваше да покаже, дори и surecheck.

Засичах овулацията с тест ленти в рамките на седмица в диапазона от 13:00ч-19:00ч. Всички пъти линията беше силно видима, но не беше достатъчно, така, както е описано на упътването (леко бледнееше). Благодаря за отговора, надявам се другия месец да се случи чудото и в нашия дом!

# 350
  • На изток от Ада
Има приложение за овулация и бременност
Premom за овулация снимвш тестовете.
Тестовете за овулация показват пик но не и дали е имало О наистина .

# 351
. Това са тестове направени в един ден на 3- 4 дни закъснение на цикъла! Ще се радвам да разбера мнението ВИ!

# 352
  • На изток от Ада
Положителни

# 353
. Това са тестове направени в един ден на 3- 4 дни закъснение на цикъла! Ще се радвам да разбера мнението ВИ!
за мен са положителни! Успех

# 354
  • На изток от Ада
Няма нужда от друг тест
Кръвен,  но с прогестерон.  И два теста  ...

# 355
[За първи път ми е и съм малко шашната! Благодаря! quote author=nasito8988 link=topic=1821802.msg50571958#msg50571958 date=1765222293]
Няма нужда от друг тест
Кръвен,  но с прогестерон.  И два теста  ...
[/quote]

# 356
  • На изток от Ада
По принцип няма нужда от кръвен.  Но пуснете . Два теста на 48ч

# 357
Здравейте мили хора
Днес ми е втори ден закъснение направих си днес тест вчера също но са отрицателни усещам и напрежение в гърдите моля някой за съвет от 1гд. С мъжа ми се борим за бебче но всеки месец се отчайвам все повече😔

# 358
Здравейте. След вчерашните два теста и две бледорозови втори чертички, тази сутрин си направих трети тест, който също отчете втора бледорозова чертичка, която се появи след времето за отчитане. За съжаление не го снимах днес теста, но е същата чертичка като на втория тест вчера. Днес, отидох и си пуснах кръвен тест. Лаборантката ми каза, че според нея е доста рано за такъв тест, щом закъснението на цикъла ми е само 5 дни. Показах и вчерашните тестове и ми каза, че щом има втори чертички- добре! Също така и казах, че ми е точен цикълът. Последно цикъл ми дойде на 04.11., овулацията ми беше на 19.11. Бих искала да разбера, ако кръвният ми тест е отрицателен, как да процедирам? Да изчакам още няколко седмици или направо да ходя на преглед? И ще се види ли сега на ехографа дали съм бременна или не? Благодаря.

# 359
  • София
Вера, не е рано за кръвен. Чакаме резултатите!🤞
Geni29,дайте повече инфо! На колко време ви е цикълът? Днес кой ден е? Някои месеци има закъснение без да има бременност.  Причини най-различни.

Общи условия

Активация на акаунт