"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 21 063
  • 738
  •   2
Отговори
# 330
Рано е да се каже. Както каза ники при имб чхг расте и пада. .
Какви са тези док да плашат?
Крайно съм притеснена…незнам как ще чакам до вторник…дали отново утре да не пусна ЧХГ ?

# 331
  • На изток от Ада
Трябва да стане около 1000 чхг да се види

# 332
.  Здравейте вчера го направих този тест днес трябваше да ми дойде М какво мислите за теста

# 333
Здравейте, момичета!
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е точно за тук, но имам нужда от малко мнение и опит.
С мъжа ми правим опити за бебе вече 8 месеца. По принцип цикълът ми е сравнително точен (средно 28 дни, с малки вариации 25–30). Лутеалната ми фаза винаги е 15 дни.
Този месец за първи път не следих овулацията и не знам точно кога е била.
На 25-ти ден получих леко розово зацапване, придружено със слаби болки в кръста — като при цикъл. Помислих, че ми идва, но зацапването беше около половин ден и после спря. При мен попринцип цикълът започва обилно в рамките на часове, така че това ми се стори необичайно.
До сега никога не съм имала зацапване преди цикъл, затова се притесних.
В момента съм 27-ми ден и все още нямам цикъл.
Има ли шанс това розово зацапване да е признак на бременност?
Кога бихте препоръчали да направя тест?
Ще съм ви много благодарна за всеки споделен опит. ❤️
Възможно е да е имало инплантационо кървене, може още утре да си направиш тест. Пожелавам ти да е това което искаш! Успех и после да споделиш резултата.🌺🌺🌺
Адисвала , извън темата е , но си ми писала и аз не мога да ти отговоря поради причината,  че пише, че папката ти е препълнена със съобщения. Може да го оправиш 😇

# 334
  • София
Geni29, честито!

# 335
.  Здравейте вчера го направих този тест днес трябваше да ми дойде М какво мислите за теста

Според мен направи нов тест, да не е пренапоен и ще се види хубава черта.

# 336
Здравейте, момичета! В шок и стрес съм.

Дойде ми на 25 октомври. Имахме полов акт на 31 октомври. От тогава не сме имали! Доста стресов месец, проблеми с детето и т.н. На 19.11 ми “дойде”, имах зацапване няколко дена, нещо като цикъл. Бога ми, дори не знам дали имаше истински кървене. Следващият ми очакван цикъл е на 16.12. Днес и вчера много ми се гади, гърдите ми са супер подути. Просто не знам как реших да си направя тест. Това не е възможно. Аз бях в нвщо като цикъл. Утре ще пусна кръвен тест. Струва ми се невъзможно. До днес въобще не съм си и помисляла за бременност. Гърдите ми са много напрегнати и имам леки болки ниско долу. Мислех, че от стрес прогестерона ми играе. Но това гадене ме накара да си направя тест..

# 337

Дойде ми на 25 октомври. Имахме полов акт на 31 октомври. От тогава не сме имали! Доста стресов месец, проблеми с детето и т.н. На 19.11 ми “дойде”, имах зацапване няколко дена, нещо като цикъл. Бога ми, дори не знам дали имаше истински кървене. Следващият ми очакван цикъл е на 16.12. Днес и вчера много ми се гади, гърдите ми са супер подути. Просто не знам как реших да си направя тест. Това не е възможно. Аз бях в нвщо като цикъл. Утре ще пусна кръвен тест. Струва ми се невъзможно. До днес въобще не съм си и помисляла за бременност. Гърдите ми са много напрегнати и имам леки болки ниско долу. Мислех, че от стрес прогестерона ми играе. Но това гадене ме накара да си направя тест..

Това си е категорично положителен тест. Моята овулация е веднага след цикъл понеже периода ми е 23 дни и при вас има нещо такова.

# 338

Това си е категорично положителен тест. Моята овулация е веднага след цикъл понеже периода ми е 23 дни и при вас има нещо такова.

Да.. уж на 26 дена ми е цикъла. Въпроса е, че разбирам 2-3 седмици по-късно.. защото уж имах нещо като “менструация” в дните, когато трябваше да ми дойде и не съм и заподозряла бременност… За това не си и направих тест тогава. Пих си валериани, беналгини, винце…  Ще видим как ще се развият нещата Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:01 от toni1189

# 339
Ако цикълът е на 26 дена, овулацията е вероятно на 10-12 ден. Полов акт 5 дни преди овулацията може да доведе до бременност. Кървенето/зацапването по време на бременност е често срещано, макар че е хубаво лекар да види защо. Честито!

# 340
Здравейте,

Правим опити за бебче. Цикъл стандартно 28-30 дни. Последна менструация на 8ми ноември. Опити през ден преди и по време на овулация (целия фертилен прозорец). Днес ''по календар'' ми е втори ден на закъснение. Правих тест, но е категорично отрицателен. Имам стандартни ПМС симптоми от преди седмица. Възможно ли е ЧХГ да не се е покачило още достатъчно, ако има бременност или за жалост и този месец не се е получило? Ще съм благодарна за мнения.

# 341
Ако цикъла ви е 28-30 дена, няма още закъснение. Днес е 30-тия ден. Направете отново тест утре, ако все още нямате цикъл.

# 342
Ако цикъла ви е 28-30 дена, няма още закъснение. Днес е 30-тия ден. Направете отново тест утре, ако все още нямате цикъл.

Знаете ли какви тестове са подходящи, тези от 10mlU или ако има бременност и тест с 25mlU ще отчете?

# 343
Ако има закъснение, ЧХГ трябва да е повече от 25.

# 344
  • На изток от Ада
Аз съм хващаха б с тестове 25 . Преди закъснение.... но най-добре след закъснение. И 10 mlU

Общи условия

Активация на акаунт