"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 19 647
  • 697
  •   2
Отговори
# 315
  • На изток от Ада
Хубаво е полож. Думи.

# 316

Направен е тази сутрин ,няколко дни преди МЦ ,ей така реших да пробвам ,пак ми се видя че има бледа линия (реших да попитам AI 😃каза че е положителен , незнам как се сетих за това но ,женско любопитство) вие как мислите ?

# 317
Аз не виждам линия, но може би не е снимано от правилния ъгъл. Успех! След два дни пробвайте отново с тест. А колко са дните преди МЦ?

# 318
4 дни преди МЦ 🙈😃

# 319
  • София
Аз линия не виждам, но щом AI е казал Grinning

# 320

Направен е тази сутрин ,няколко дни преди МЦ ,ей така реших да пробвам ,пак ми се видя че има бледа линия (реших да попитам AI 😃каза че е положителен , незнам как се сетих за това но ,женско любопитство) вие как мислите ?

Въпреки че тестът, направен преди закъснението, е напълно отрицателен (без никаква втора черта), ранната му направа запазва надеждата за възможна бременност.

# 321
Здравейте , какво мислите за тези резултати 🫠🥹🥹🥹

# 322
Бременна сте

# 323
Здравейте , леко се притеснявам все още , дали това са нормални стойности.Вторния тест е направен 30 часа след първия. Резулатите са през 30ч. разлика.

# 324
Върви много добре, всичко е наред. Радвайте се!

# 325
Здравейте,
Правим опити за бебе и днес е деня в който трябва да ми дойде (дано да не ми). Правих сутринта тест на Surechek но за съжаление беше отрицателен. Имам от 4-5 дни типичните симптоми на ПМС. Дали е възможно ЧХГ да е още нисък и да не отчита дори и бледа черта и кога е подходящо да направя втори тест?

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 09:55 от Freya5

# 326
Върви много добре, всичко е наред. Радвайте се!

Какъв е шанса да е извън маточна…

# 327
При извънматочна ЧХГ расте неравномерно и бавно, при вас няма такъв признак.

# 328
Здравейте и се извинявам , че отново спамя аз😅 но съм много притеснена и незнам как ще искам до вторник. Закъснение на цикъл 4-5 дни. Между двата теста ЧХГ имам разлика само 30ч. , но въпреки това си се удвоиха даже малко отгоре ☺ бях на лекар при АГ и видя малко течност в таза и ме остави в болницата за наблюдение…изказа се , че имало шанс за извън маточна бременност , но нямало как да потвърди защото е много рано още и на видеозон все още нищо не се вижда…но нямам нито болки , нито кървене или зацапване…само ходя до тоалетна почти постоянно 😅😅 има ли шанс наистина за това, при положение, че нямам такива симптоми и ЧХГ ми казаха , че върви отлично за сега.

# 329
  • На изток от Ада
Рано е да се каже. Както каза ники при имб чхг расте и пада. .
Какви са тези док да плашат?

Общи условия

Активация на акаунт