"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 19 703
  • 698
  •   3
Отговори
# 690
  • София
Прегледът при репродуктивен е добре да Е по време на цикъл (2-4 ден), за да се види колко антрални фоликула имате.

# 691
Прегледът при репродуктивен е добре да Е по време на цикъл (2-4 ден), за да се види колко антрални фоликула имате.

Това не го знаех, благодаря!

# 692
Здравейте може ли някой да ми каже дали 4-3 дни преди цикъла сте имали симптоми за бременност понеже правим опити със мъжа ми за бебе и ми оставам 4 дни до цикъла но не бързам да травя тестове още благодаря предварително.?

# 693
Когато реално забременях, нямах никакви симптоми или подозрения за това. И обратното - постоянно си внушавах, че имам симптоми на бременност и после се разочаровах с тестовете...
Съветът ми е да се отпуснеш и да го мислиш възможно най-малко.
Успех и дано след 5-6 дни се върнеш тук с две чертички! Simple Smile

# 694

Здравейте, това е днешният ми тест на десети ден след овулация, не е правен с първа урина. Преди няколко дни започнаха симптомите, но гледам да не им отдавам голямо значение. Въпросът ми е при вас в кой ден след овулацията видяхте втората черта?

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:51 от Тихо ми пази

# 695

Здравейте, това е днешният ми тест на десети ден след овулация, не е правен с първа урина. Преди няколко дни започнаха симптомите, но гледам да не им отдавам голямо значение. Въпросът ми е при вас в кой ден след овулацията видяхте втората черта?

Изчакайте закъснение поне ден и тогава направете тест

# 696
  • Sofia
По възможност, да не е Престо.

# 697
Здравейте,
Днес е 24-тия ден от цикъла ми, който е 28 дневен. От около 2-3 дни имам като предменструални болки, не постоянно, от време на време през деня, като днес вече ги усещам доста отчетливо. Разбилам, че ПМС симптомите включват и този, но при мен обичайно се случва в деня преди цикъла, не по-рано. Дали някой има подобен опит и дали би могло да се свърже с ранен симптом на бременност?

# 698
Здравейте момичета, миналия месец имах биохимична бременност, като цикъла ми дойде на 15.01, овулацията ми трябваше да бъде на 28.01 според календара ми, но аз мисля, че беше на 26.01, заради подуването в корема и бялото течение...Та въпроса ми е , може ли и цикъла ми да се измести, понеже трябва да ми дойде на 11.02?За сега нямам никакви симптоми освен леко чувствителни гърди..

Общи условия

Активация на акаунт