"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 787
  • 651
  •   2
Отговори
# 465

Здравейте. Цикъла ми идва от 28 до 35 ден. Горния тест е правен на 29 ден,а долния от 33 ден (днес). И двата са правени вечерта. Нормално ли е теста от днес да е с по-бледа черта от теста на 29 ден? Много съм притеснена...

# 466
  • На изток от Ада
Габриела важно е да има чарта. Не колко е наситена

# 467
Тестовете са на различна марка, ако искате сравнение, трябва да направите пак на същата, от която си изберете.
Щом има втора чертичка, пуснете кръвен, за да потвърди бременност. Успех!

# 468
Горния тест е с по-висока чувствителност от шуър чека

# 469
Беливето даже на мен беше изкарало хубава чертичка втора(преди време), е не ярка но се виждаше.
Според мен е редно да те честитим, Честито🩷!
Шур чека е трудна математика.
Ако беше негативен, щеше да е така 😃

Мисля си, ако забременея, на инат ще си купя от този тест, само и само да видя ясната черта Grinning
Мале, колко са богати аджаба собствениците на тестове за бременност.

# 470
И двата теста са за след закъснение, следователно чувствителността им е еднаква. Единствено може да се предполага причината, поради която вторият тест е с по-бледа черта, освен ако не се направи кръвен тест. И при двата теста обаче се отчита бременност.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 09:36 от Smile_ :)

# 471
Здравейте момичета,  втората ми инсеминация беше на 3.12. Днес 16.12 имам отрицателен тест с първа урина. Поставям прогестерон вагинално,явно за това ми се бави цикъла. Дали има смисъл да продължавам да се надявам,но теста е категорично отрицателен. Реве ми се вече.......

# 472
Здравейте момичета! При мен след 5 дни зацапване вчера получих обилно кръвотечение и болки в кръста и ниско в корема, та изпаднаха на 2 пъти някакви части от мен.. преди това бях на преглед и се уговорихме за кюретаж в сряда. Силно се надявам сама да съм се изчистила..

# 473
Здравейте момичета,  втората ми инсеминация беше на 3.12. Днес 16.12 имам отрицателен тест с първа урина. Поставям прогестерон вагинално,явно за това ми се бави цикъла. Дали има смисъл да продължавам да се надявам,но теста е категорично отрицателен. Реве ми се вече.......

Само кръвен ще покаже. Уринарните не винаги са верни. Успех!

Хепи, тъй като съм преживяла аборт, не си се изчистила, при мен падаха цели парчета, и пак се наложи кюртаж. Това е от личен опит. Все пак лекарите, преди кюртажа ще те прегледат и ще кажат със сигурност.

# 474
Здравейте! С нередовен цикъл съм , който варира между 30 и 40 дни. Сега обаче имам много голямо закъснение. Направих тест и втората черта веднага се появи. Според вас изпарителна ли е ?

# 475
Здравейте момичета,  втората ми инсеминация беше на 3.12. Днес 16.12 имам отрицателен тест с първа урина. Поставям прогестерон вагинално,явно за това ми се бави цикъла. Дали има смисъл да продължавам да се надявам,но теста е категорично отрицателен. Реве ми се вече.......

Само кръвен ще покаже. Уринарните не винаги са верни. Успех!

Хепи, тъй като съм преживяла аборт, не си се изчистила, при мен падаха цели парчета, и пак се наложи кюртаж. Това е от личен опит. Все пак лекарите, преди кюртажа ще те прегледат и ще кажат със сигурност.

Днес минах през доктора и каза, че има малко останала кръв, но тя ще се изчисти, а другото е паднало.

Vivian24, би трябвало при голямо закъснение чертата да е доста по-ясна. Най-сигурно е с кръвен!

# 476
  • На изток от Ада
Хепи ако можеш сама да се изчистиш или медикаментозен аборт...

# 477
Хепи ако можеш сама да се изчистиш или медикаментозен аборт...

Аз също поисках медикаментозен, но лекарят каза, че се водя 8г. седмица, а медикаментозният бил до 6г.с.
За щастие съм се изчистила, останала е само малко кръв, която ще се изчисти след някой ден.

# 478
  • На изток от Ада
Аз в 9+4 го правих медикаментозен.  Но беше спряло развитие в 6та.
До 10 седмица може Ма.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 15:44 от nasito8988

# 479
Искам да попитам тези от вас(със спонтанни аборти), колко време след това отново опитахте за бебче? Какви изследвания пускахте, пихте ли някакви витамини преди това?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт