"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 828
  • 651
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Последната ми менструация беше на 14 ноември при продължителност на цикъла 27-28 дни. С Хашимото и инсулинова резистентност съм, така че няколко пъти в годината имам по-дълъг цикъл. На 1, 2 и 3 декември имах незащитени полови контакти, като смятам че овулацията би трябвало да е минала преди това. Днес направих 2 теста на различни марки и са отрицателни. Може ли да се разчита на достоверността на тези тестове или трябва да направя нов?

От уринарни тестове разбрах, че съм бременна, и то след като ми закъсня цикълът. Възможно е още да е рано, а е възможно и изобщо да няма бременност.

# 451

Здравейте мамита
Засечена оволация 16ти ден от мц продължителност 40 41 дни
Опит за бебе 5 и 6 ти 8ми ден от О имах ръждаво зацапване при избърсане при малка нужда само няколко пъти през деня и до там възможно ли е да прикачвам снимки зада може да кажат мамите които са минали през това извинявам се предварително

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:07 от Tonichkaa

# 452
Здравейте момичета,

Реших и аз да пиша за мнение.
Правихме опити този месец, последно на 18 ноември със засечена овулация на 17 ноември с тест  ClearBlue. Цикълът трябваше да ми дойде на 2 декември и вече съм с 11 дни закъснение. Правих много тестове вкъщи, все отрицателни. На 7 ден закъснение направих и кръвен тест- много отрицателен със стойности 0.10.
Продължава обаче да не ми идва, никога през живота ми не съм имала такова закъснение ( на 35 г съм). Имам всякакво симптоми- болки в гърдите, глад, имаше дни в които леко ми се гадеше,   разстройство,  болки в корема като продърпване почти постоянно.  Вчера сутринта се събудих от зверски болки не можех да се изправя- пих парацетамол и ми мина... и пак нищо, не идва.
На доктор съм в четвъртък (чак тогава моята доктрока имаше свободен час).
Какво мислите- знам, че шанса е никакъв   ама все пак, много странно, че продължава да не идва.
Правим опити от 7-8 месеца

# 453
  • На изток от Ада
Здравейте! Като жени с повече опит,  бих искала да разбера, според вас, какви могат да бъдат причините за това плодът да спре развитие? Благодаря, предварително!
много са най вече генетично , не здрав плод . Имунологична причина. Некачествена яйцеклетка или сперматозоид. .
Има тема аборт и износване след това

# 454

Здравейте мамита
Опит за бебе 5 и 6 ти 8ми ден от О имах ръждаво зацапване при избърсане при малка нужда само няколко пъти през деня и до там възможно ли е да е имплантация прикачвам снимки зада може да кажат мамите които са минали през това извинявам се предварително

Да, честито бременна сте.

# 455
След колко дни да направя тест и кога би отчел вярно

# 456
След колко дни да направя тест и кога би отчел вярно

На мен след закъснението по всяко време ми излизаше ясна втора черта. Успешен финал ви пожелавам!🫶🏻

# 457
Благодаря от --> ❤️ пожелавам го на всяка мама която чака като мен

# 458
  • София
Абе дами...не си качвайте снимки на телесните течности! Или поне ги сложете като скрит текст!😵‍💫

# 459
Това не е ли тест за овулация? На дамата която всеки месец задава същите въпроси, а се оказва че има зацапване след овулация и преди цикъл без бременност. Това всеки месец и този със секретите просто…. имам чувството, че е някаква шега.

Здравейте мамита
Опит за бебе 5 и 6 ти 8ми ден от О имах ръждаво зацапване при избърсане при малка нужда само няколко пъти през деня и до там възможно ли е да е имплантация прикачвам снимки зада може да кажат мамите които са минали през това извинявам се предварително

Да, честито бременна сте.

# 460
  • На изток от Ада
Тест за о е да.

# 461
Здравейте,
Последната ми менструация беше на 14 ноември при продължителност на цикъла 27-28 дни. С Хашимото и инсулинова резистентност съм, така че няколко пъти в годината имам по-дълъг цикъл. На 1, 2 и 3 декември имах незащитени полови контакти, като смятам че овулацията би трябвало да е минала преди това. Днес направих 2 теста на различни марки и са отрицателни. Може ли да се разчита на достоверността на тези тестове или трябва да направя нов?

Не казвате какви са марките на тези тестове. Може още да е рано, направете след 2-3 дни отново тест, би трябвало да покаже.

# 462
Теста и е за овулация не за бременност, а другата снимка е отвратителна, просто нямам думи 🤦

# 463
То и аз този месец имах овулация, хубава структура, интимност преди и по време на О, всичко беше точно, но тази сутрин пак отрицателен.
Бе някои 3 деца имат, ние къде бъркаме не знам.
С цапанки, болки не можем да гадаем, закъснение също. Симптомите на цикъл и бременност са подобни.
Как ми се искаше да имам втора ярка чертичка и аз, един ден ако я видя, мисля,че ще направя снимка и ще сложа на стената, след толкова измъчвания.
Още нямам 30, а не съм толкова плодородна, яйцеклетките ми са мързеливки,  някои пък раждат номер 3 след 40 години.
Мъжа ми също има проблем, заради който лекаря казал, че мога да забременея, но може да е утре, може да е след 5 години.

# 464
Пожелавам да Ви се сбъднат мечтите за бебе, ама не гледайте в чуждата купичка, че и да се сравнявате. Никога не знаете кой през какво е минал, как е платил и с какво е заслужил, за да стигне дотам, докъдето вие например имате още път за извървяване. На днешно време младите имат  далеч по-сериозни фертилни проблеми от 35+ годишните. Всичко в правилното време и усилия!  

То и аз този месец имах овулация, хубава структура, интимност преди и по време на О, всичко беше точно, но тази сутрин пак отрицателен.
Бе някои 3 деца имат, ние къде бъркаме не знам.
С цапанки, болки не можем да гадаем, закъснение също. Симптомите на цикъл и бременност са подобни.
Как ми се искаше да имам втора ярка чертичка и аз, един ден ако я видя, мисля,че ще направя снимка и ще сложа на стената, след толкова измъчвания.
Още нямам 30, а не съм толкова плодородна, яйцеклетките ми са мързеливки,  някои пък раждат номер 3 след 40 години.
Мъжа ми също има проблем, заради който лекаря казал, че мога да забременея, но може да е утре, може да е след 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт