"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 3 790
  • 118
  •   3
Отговори
# 75
Това е остаряло виждане. Вече се знае, че колкото по-често, толкова по-добре. Разликата с през ден е малка, може би 2-3% по-вероятно, ако е всеки ден вместо през ден. Ако на двойката и идва в повече, през ден е добре. Но ако си искат всеки ден, няма нужда да се ограничават

Той си направи спермограма, отлична е, за това си правим всеки ден, аз от моя страна имам точен цикъл, скоро бях на гинеколог пуснах микробиология, цитонамазка, всичко окей

# 76
Микробиологията и цитонамазката нямат много връзка, но дори и всичко да е наред, всеки цикъл има 25-30% от забременяване

# 77
Здравейте вече 2път пиша тук в бг мама но никои не ми отговаря защо незнам на други пишат на мен не вчера отидох на лекар имам закаснение 21 дена последната менструация беше на 8 семтември  отидох и ме прегледа и казва че вижда нещо но не е сигорен дали е бебе попитаме кога започнахме да правим опити за бебе и му казах че запознах ме на 20 септември и каза да отида пак след 10 дена дали е още малко не знам много съм притеснена и много го искам 5 години се мъчим да имаме бебе вие какво ще кажете ще ви пратя снимка да видите

# 78
Не отговаряме, защото нямаме нужната квалификация. Не може Сульо и Пульо да чете снимки от ехограф

# 79
  • На изток от Ада
Migitew а не ви ли пусна изследвания този аг ?
По принцип трябва да се види вече.  При закъснение се ходи 10 -14 дни при доктор. Идете при друг

# 80
  • Sofia
Добре де, най-лесното решение е да си пуснете едно бета чхг утре, то ще покаже най-точно... Ако няма бременност идете при друг лекар и търсете причината за закъснението.

# 81
  • На изток от Ада
Rouina91, жената може да не знае.

# 82
Може и уринарен тест от аптеката. Има закъснение 21 дни на МЦ, няма как да не излезе ако е бременна.

# 83
  • Sofia
Не искам да съм груба, но няма как жената да не знае, че съществуват тестове за бременност - уринарни или кръвни. Още повече, че от 5 години се опитват за дете. Все някой лекар го е подхвърлил този вариант.

# 84
  • На изток от Ада
Ми аз примерно, отивам при аг със закъснение 10 дни но с късна о . Имах полож тест . Трябваше терапия. И той известен АГ , вика ела след 1 седмица или 10 дни. Не знаел има ли бебе .... Не пусна чхг . Че ходих при друг док

# 85
Добре де, най-лесното решение е да си пуснете едно бета чхг утре, то ще покаже най-точно... Ако няма бременност идете при друг лекар и търсете причината за закъснението.
Това е каквото може да направите. Иначе при мен първия ехограф беше горе долу 20 дена след закъснението и се виждаше по-голяма точка,но имайте предвид,че зависи и от апаратурата и ако има много газове,също може да не се види добре,тъй като е много мъничко.

# 86
Е да. Ама тука става въпрос за 20 дни закъснение. То трябва да ѝ идва пак след няколко дни… няма как да не хване бременност уринарен тест. Да не говорим за кръвен.

# 87
  • Sofia
Просто няма какво да спорим по въпроса, Наси. Първото логично нещо при закъснение е да се провери за бременност, което в България и в наше време е доста лесно и достъпно. Опция едно уринарен тест. Опция 2 отиваш в лабораторията и пускаш кръвен, което тук е по-достъпно, защото в чужбина ти искат назначение от лекар. След това ако теста е отрицателен отиваш по лекари да се чудиш и маеш какво се случва. В общият случай е хормонално или някоя зависната киста.

# 88
Ми аз примерно, отивам при аг със закъснение 10 дни но с късна о . Имах полож тест . Трябваше терапия. И той известен АГ , вика ела след 1 седмица или 10 дни. Не знаел има ли бебе .... Не пусна чхг . Че ходих при друг док

Да и моя АГ каза също и не знам какво да мисля вече

# 89
Момичета,не знам дали съм за тази тема,но искам да попитам. Има ли някоя жена,която е забременяла при положение,че е била отгоре. С мъжа ми правим опити от почти 2г,но се оказа,че той има проблем. Не се знае дали от това е проблемното забременяване,но му откриха такъв. Сега ми закъснява,но сме правили опит само 1 път по време на овулация в такава поза. Има ли шанс?

Общи условия

Активация на акаунт