"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 5 372
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
От няколко дни съм отпаднала и имам болки в краката и таза. Днес е 4ти ден от закъснението на цикъла ми, преди малко направих тест - отрицателен. Възможно ли е да не отчете теста, защото не е с първа урина? Или просто няма бременност. Използвах най-обикновен тест лентичка на  Clearview.

Няма значение с коя поред урина е, при 4-дневно закъснение, ако имаше бременност, тестът вече щеше да отчете.

# 151
  • На изток от Ада
Няма бременност, съжалявам!

# 152
Възможно е, не се знае кога е била овулацията. Тествайте сутринта

# 153
Възможно е, не се знае кога е била овулацията. Тествайте сутринта
 да,  и аз на това се надявам. А имаше и много бледа черта, но не съм сигурна защото съм била бременна и първият път получих отчетливо втора черта.

# 154
Бледата черта е положителен тест, ако е в указаното време. Пишете какво е показал тестът сутринта

# 155

Здравейте направих тест presto 12дни след ову съм и си направих тест обаче не излезе на 5-та минура нищо а след час го погледнах и имахе бледа розова черта след това стана още по видима според вас дали е така кактонпоказва или?

# 156
  • На изток от Ада
Негативен е  . Гледа се до 5 -10 мин

# 157
Ами може да е станало преди 10таъа минута знам ли аз го изхвърлих ама после го извадих хахаха да видя пак за всвки случай

# 158
Нов тест

# 159
При мен бременност няма. Толкова за тестовете Престо... Sad

# 160
При мен бременност няма. Толкова за тестовете Престо... Sad
Не се отчайвай, просто искат време и търпение.
Относно тестовете, аз вече разбрах, че не се справям с тестовете за вкъщи, а директно давам кръв за да разбера.
Ето миналата седмица направих вкъщи, появиха се две чертички, обаче едната беше хоризонтална, това означавало, че теста е невалиден. В количествения тест директно пише отговора с количество. Престо беше моя тест.

# 161
Тестовете са си с две успоредни черти. Няма как да я зачетеш тази перпендикулярната за “втора черта”.
Престо ги пишем на всеки втори пост, че не стават и са неточни.

Шуър чек и Believe pro са за мен най-надеждни от домашните тестове, но е хубаво да се правят след реално закъснение.

Успех желая на всички! Аз се доверявам само на Shurecheck и believe pro.

# 162
Здравейте пак съм аз на 27 октомври бях на АГ с 21 дена закаснение и ми каза че вижда нещо но още е много малко и не е сигорен дали е бебе и каза да отида след 10 дена и на 7 ноември отидох пак и каза че нищо не вижда провери дали има някоя причина да ми закаснява няма ми нищо нямам никаква симтоми да ми доиде цикала понякога ми се гади нямам апетит не знам направих си тестове но се с едва забележима 2ра черта сметнах и излиза че съм в 8 гестанциона седмица това си голямо бебе как може да не се вижда не знам някои имал лие такъв случаи и да сменям ли АГ то Благодаря предварително ❤

# 163
Отиди при друго АГ - да. Пусни и кръвен.

# 164
Може просто да ти е пропуснал цикъла. Аз съм изумена как не са ти казали да пуснеш кръвни, не ти ли каза да си изследваш ТСХ, и други хормони.
Имах две бременности, една неуспешна и една успешна, ходих при двама различни АГ, и при първата ми искаха, и при втората ми искаха кръвен. След това започнаха изследванията.
Първо кръвен, после при друг АГ. Това е моят съвет.

Общи условия

Активация на акаунт