"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 18 357
  • 656
  •   2
Отговори
# 420

Привет. Първите 2 теста (lady test) са от ден 24 от МЦ, а 3-тия е от 25 ден, be live pro също от 25 ден. Според вас има ли наличие на бременност. На 2-3 мин се появяват бледите черти.

Последният определено е положителен

# 421
  • София
Всичките са. Simple Smile Успех до финал!

# 422
Здравейте ! Още е рано може би за тест - днес трябваше да ми дойде. Струва ли ми се бледа черта ?
Има ли бледа черта , ще има и ЧХГ ☺ аз с такава чертичка получих ЧХГ - 134 и сега вече 7 дни по-късно се видя и сакче 🥹😍успех и късмет 🙏🏼

# 423
И аз започнах така с много бледа втора черта на първия уринен тест, който повторих още два пъти, защото не вярвах, че ми се случва. Във вторник- 09.12. ЧХГ- 75.9, в четвъртък- 37.3. И радостта ми бързо приключи! Успех на всички, които са с положителни тестове. Дано всичко да е наред при вас  Моята радост траеше точно два дни! quote author=maggie13 link=topic=1821802.msg50585993#msg50585993 date=1765484095]
Здравейте ! Още е рано може би за тест - днес трябваше да ми дойде. Струва ли ми се бледа черта ?
Има ли бледа черта , ще има и ЧХГ ☺ аз с такава чертичка получих ЧХГ - 134 и сега вече 7 дни по-късно се видя и сакче 🥹😍успех и късмет 🙏🏼
[/quote]

# 424

Момичета, днешния тест е по-блед. Правен е с втора урина. Има или няма развитие?

# 425

Момичета, днешния тест е по-блед. Правен е с втора урина. Има или няма развитие?

Възможно е да става дума за биохимична бременност, поради което линията на теста е по-бледа. Без кръвен тест не може сигурно да се определи как се развиват нещата.

# 426
Прогестерон трябваше да пуснете. Когато са му ниски нивата въпреки положително чхг, последствията са за сметка на лигавицата. Няма прогестерон=тънка лигавица=няма бременност. Има случаи в които просто прогестерона не достига, за да се задържи бременността.

Във вторник- 09.12- ЧХГ ми беше 75.9, днес- 11.12- ЧХГ- 37.3. Шах и мат! Това само едно ли означава- че ембрионът е спрял своето развитие и трябва да ми дойде цикъл?

# 427
Прогестерон трябваше да пуснете. Когато са му ниски нивата въпреки положително чхг, последствията са за сметка на лигавицата. Няма прогестерон=тънка лигавица=няма бременност. Има случаи в които просто прогестерона не достига, за да се задържи бременността.

Във вторник- 09.12- ЧХГ ми беше 75.9, днес- 11.12- ЧХГ- 37.3. Шах и мат! Това само едно ли означава- че ембрионът е спрял своето развитие и трябва да ми дойде цикъл?
Аз миналата година имах позитивен тест, но отиде на вятъра. След като мина цикъла или кървенето, не знам какво беше, лекарят каза, че лигавицата ми е тънка, не може да има бременност, после с лекарства се подобри, но станалото стана.

Бог да пази всички от биохим.бременност, това нещо е много емоционално съсипващо за мене или аз съм много емоционална мина 1 година, още ми тежи в сърцето, а можеше да държа в ръцете си сега. Тамън се радваш и надеждите изведнъж приключват. Бяхме решили даже имената, след позитивния тест. Когато човек ражда, вижда се, подкрепят те, когато човек не може да има деца, пак подкрепят. Но когато видиш, усещаш, че има нещо в теб и после изведнъж изчезва, няма с кого да споделиш, то е вътре в теб и болката си е само твоя. Просто аз веднага обикнах малкото нещо в мен и после всичко се погуби. Къде отиде си казах и бях доста отчаяна. След това нито един позитивен тест не видях, а вече имам добра лигавица.

# 428
Здравейте! Бременна съм в 7+3г.с. Вчера имах бледорозово зацапване и някакви леки спазми, беше само веднъж. Днес пак имах зацапване, малко по обилно от вчера и беше по наситено. Ходих на преглед в спешното, казаха ми, че бременността е спряла. Ембрионът не отговаря на седмиците, отговарял на 6 седмица. Реших да отида на второ мнение в друг град и там се видя ембрион, имаше и жълтъчно мехурче, но отговаря на 6+2г.с., все още без пулсации. Лекарката каза да изчакаме, тъй като може оплождането да е било по-късно и ми изписа Дуфастон, каза ми на преглед отново след 1 седмица.
Какво мислите вие?

# 429
  • На изток от Ада
Имах такава бременност.  Спряло развитие в 6та.  Пиех утрогестан и дуфастон.
Изчакахме 4 дни нямаше развитие

# 430
Ако зачеването е било естествено, възможно е да е било с по-късна имплантация. При всички случаи е добре да се види поне след няколко дни, дали има развитие.
Бяхте ли на преглед преди това? И ако да, какво се видя тогава?

# 431
Ако зачеването е било естествено, възможно е да е било с по-късна имплантация. При всички случаи е добре да се види поне след няколко дни, дали има развитие.
Бяхте ли на преглед преди това? И ако да, какво се видя тогава?

Бях на преглед преди 2 седмици и се видя само сака, който отговаряше на седмиците. Днес се видя и ембрион на второто мнение на което отидох. Зачеването е естествено, да.

# 432
  • На изток от Ада
Хепи възможност е дс тръгне до 8 седмица има шанс.

# 433
И аз мисля като Насито. Успех ви желая!
Пишете после за резултата, надяваме се на добър развой.
А имате ли симптоми?

# 434
Да, симптоми си имам. Да се надяваме нещата да се подобрят. Благодаря ви момичета!❤

Общи условия

Активация на акаунт