"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 591
  • 647
  •   2
Отговори
# 525
  • На изток от Ада
Възможно е бременност да

# 526
И на мен ми се струва, че е възможно.
Успех от мен и дано резултата ви удовлетвори! 🙏

# 527
Възможно е. Възможно е и да е нещо друго разбира се

# 528
И на мен ми се струва, че е възможно.
Успех от мен и дано резултата ви удовлетвори! 🙏
Много искам да си направя тест,но още повече ме е страх... Ще изчакам още ден два и ще трябва да направя.
Възможно е. Възможно е и да е нещо друго разбира се
Какво друго може да е според вас,защото и аз си мисля че може да е нещо друго.
Според мен е възможно да е някакъв хормонален дисбаланс,мислех си и за киста,но при кистата няма такова зацапване

# 529
Резултатът няма да се промени с теста. Ако искаш да знаеш какво се случва, тест е най-правилното решение. Ние можем само да предполагаме.

# 530
Резултатът няма да се промени с теста. Ако искаш да знаеш какво се случва, тест е най-правилното решение. Ние можем само да предполагаме.
Да така е напълно съм съгласна че сами теста ще покаже на този етап какво се случва Simple Smile

# 531
Стискам палци и се доверявам на инвитро процедурата. Но винаги трябва да сме готови и на втората опция.

# 532
Ден преди цикъл съм. Направих тест — има бледорозова черта. На снимката не се вижда така, както аз я виждам, но може ли да е знак? Остава още един ден, но нямам търпение. Благодаря предварително.

# 533
С Престо всичко е възможно! Може да има, може и да няма бременност с или без чертички.

Ден преди цикъл съм. Направих тест — има бледорозова черта. На снимката не се вижда така, както аз я виждам, но може ли да е знак? Остава още един ден, но нямам търпение. Благодаря предварително.

# 534
С Престо всичко е възможно! Може да има, може и да няма бременност с или без чертички.

Благодаря за отговора, но нямаха други. Имаме две аптеки — в едната предлагат само Surecheck, а в другата — Surecheck и Presto. И в двете нямаше Surecheck и взех Presto, но нищо — утре ще си покаже. Цикълът ми е прецизен. Надявам се
Е това, което искам.

# 535
Успех, иначе се вижда чертата!

Благодаря за отговора, но нямаха други. Имаме две аптеки — в едната предлагат само Surecheck, а в другата — Surecheck и Presto. И в двете нямаше Surecheck и взех Presto, но нищо — утре ще си покаже. Цикълът ми е прецизен. Надявам се
Е това, което искам.

# 536
Възможно ли е на един ден закъснение със сутрешна урина, теста (sure check)да бъде отрицателен, но въпреки това да има бременност?

# 537
Възможно е, но малко вероятно

# 538
Момичета, коя лаборатория в София ще работи утре? Токуда, Вита? 2 дни преди цикъл съм и току-що видях втора (бледа) черта на Surecheck.
Миналият месец имах фалшиво положителни 2 теста на Престо, затова реших този път да се подсигуря с Surecheck, надявам се, че не се са фалшиви и те Grinning

# 539
Момичета, коя лаборатория в София ще работи утре? Токуда, Вита? 2 дни преди цикъл съм и току-що видях втора (бледа) черта на Surecheck.
Миналият месец имах фалшиво положителни 2 теста на Престо, затова реших този път да се подсигуря с Surecheck, надявам се, че не се са фалшиви и те Grinning
Сега проверих и лаборатория Рамус ще работи днес до 15:00 ч., но май само централната. Тя се намира в Дружба. Надяваме се да съм ти помогнала. Пожелавам ти успех и дано е това което искаш. 🌺🌺🌺.
Весело посрещане на Новата година!!!

Общи условия

Активация на акаунт