"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 359
  • 643
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте ноември месец цикъла ми дойде на 6 и свърши на 9 , също декември месец отново на 6 дойде и на 9 свърши , на  14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещах леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, от 3 януари до днес имам ужасни болки в кръста , и цикъла ми не е дошъл засега на какво може да се дължи всичко това??
Направете тест, за да видите дали не сте бременна. Успех!🌺🌺🌺

# 586
  • На изток от Ада
Е направи тест.

# 587
Благодаря , утре сутрин ще направя!

# 588
Може да се дължи на всичко 😉

Здравейте ноември месец цикъла ми дойде на 6 и свърши на 9 , също декември месец отново на 6 дойде и на 9 свърши , на  14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещах леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, от 3 януари до днес имам ужасни болки в кръста , и цикъла ми не е дошъл засега на какво може да се дължи всичко това??

# 589
Може да , ще направя тест и ще разбера писна ми от отрицателни тестове

# 590

Здравейте, момичета.. ето резултатите след 48 часа, бях качила преди два дни първия тест.. Как ви се струва, само за прогестерона не разбирам да се притеснявам ли:(

# 591
  • На изток от Ада
Добре е удвоява се.

# 592

а относно прогестерона, някой нещо може ли да каже Sad

# 593
  • На изток от Ада
И той е добре.

# 594
# 595
  • София
Ами момичета, тази сутрин направих нов с първа урина, резултатът и черната беше абсолютно същия като от вчера, което ме навява на мисълта, че това е просто някаква идентификационна линия и няма бременност😔
Аз не виждам черта на теста. А шуър чек дават доста ясни черти дори на първи ден закъснение. И какво значи закъснява ми всеки път? Явно не сте си изчислила точната дължина на цикъла.

# 596
Не съм съгласна за Surecheck - моите всички бяха с много трудно забележима втора черта, първият от които направен на втори или трети ден закъснение, не помня вече. Толкова беше бледа чертата, че си мислех, че е отрицателен тестът.
Въпросът е, че най-сигурно е да се направи кръвен и от него да се добие представа за картинката Simple Smile

# 597
Момичета , различно е при всяка. Ето например моят шуърчек 4 дни преди датата на М.
Е.. вече съм в началото на 9 месец ❄️✨️

# 598
7 дена закъснение и днеска направих тест вечерта отрицателен с нередовен цикъл съм и менструацията ми 34 35 дена дали е възможно теста да греши

# 599
При седем дни закъснение, шансът тестът да греши е много минимален, да не кажа, че отсъства. Успех следващия месец! Simple Smile При мен имаше разместване с около седмица, когато започнахме опитите.

Общи условия

Активация на акаунт