"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 391
  • 643
  •   1
Отговори
# 570
Ами добре е за 2 дни закъснение.

имам аборт в 3ти месец преди 5м и съм наплашена 😔

# 571
  • На изток от Ада
Наред е , но пусни 2 чхг след 48ч. С прогестерон.

# 572
Здравейте, правя си тестове от няколко дни, все отрицателни, днес е първият ден на закъснение, но това е относително понеже цикълът винаги ми закъснява с няколко дни.
Днес видях тази съвсем бледа сянка на черта, вижда се къде би трябвало да бъде втората черта, на снимката не знам дали се вижда, но аз я виждам съвсем ясно, възможно ли е да е ранен положителен тест?

# 573
Да, при мен беше така. Само аз си го виждах и никой не ми вярваше. Ама на- положителен се оказа

# 574
Здравейте, правя си тестове от няколко дни, все отрицателни, днес е първият ден на закъснение, но това е относително понеже цикълът винаги ми закъснява с няколко дни.
Днес видях тази съвсем бледа сянка на черта, вижда се къде би трябвало да бъде втората черта, на снимката не знам дали се вижда, но аз я виждам съвсем ясно, възможно ли е да е ранен положителен тест?

. Здравей,моят първи тест на ден закъснение беше същия,само аз я виждах ,а на камера не можех да я уловя и понеже съм си психо паника 😀 си правих 5 дни тестове по ред докато видя втората чертичка се насити 🤍

# 575
Ами момичета, тази сутрин направих нов с първа урина, резултатът и черната беше абсолютно същия като от вчера, което ме навява на мисълта, че това е просто някаква идентификационна линия и няма бременност😔

# 576
Ами момичета, тази сутрин направих нов с първа урина, резултатът и черната беше абсолютно същия като от вчера, което ме навява на мисълта, че това е просто някаква идентификационна линия и няма бременност😔
Аз правих 6 теста колкото и налудничаво да звучи всички с много ама много бледи черти на кръвния чхг 90 не се отчайвай стискам палци ❤

# 577
Според мен има бременност и още как:) Ако на първия да е било грешка не може и втори да "греши". Аз линията на снимката също я виждам. С първото ми дете беше такава едва забележима линията на първите тестове.

# 578
Според вас не трябва ли щом са минали поне 12 часа и правя тест на следващия ден да има поне малка разлика в чертата или е възможно чхг-то все още да не се е покачило толкова?

# 579
  • На изток от Ада
Пусни чхг.

# 580
Според вас не трябва ли щом са минали поне 12 часа и правя тест на следващия ден да има поне малка разлика в чертата или е възможно чхг-то все още да не се е покачило толкова?
Моята черта си стоеше много бледа. За успокоение просто направи кръвен Simple Smile Успех!

# 581

Шуърчек е за първия ден на закъснението, но аз лично не виждам втора черта на вашия тест. Ако искате да проверите по-рано, вземете си от тези на Белийв за ранно отчитане, зелените или розовите. Ако и там не се види нищо или е само някаква едва забележима сянка, направо си направете един кръвен тест, той е най-точен и няма какво да се гадае. По принцип ЧХГ се покачва с всеки изминал ден, така че втората черта би трябвало да става по-наситена от предишните. Успех ви пожелавам!

# 582
Момичета днес бях на преглед На прегледа се установи че съм в 6г.с. и видяхме само сак другата седмица ме викат пак.
Според мене трябваше вече да се види и ембрион,това значи ли че има голям вариант и другата седмица да няма ембрион ?
Какво мислите вие какви са вариантите според вас. Благодаря предварително

# 583
  • София
Зависи и от апарата, и от зад апаратното (т.е.) лекаря. Аз бях в 5+3г.с., но измериха сакчето 6+2г..с.Видя се и жълтъчно мехурче и пулсации. И март месец бях така,но после пулсът спря. Та, гаранция- Франция! Изчакайте си следващия преглед! Стискам палци!

# 584
Здравейте ноември месец цикъла ми дойде на 6 и свърши на 9 , също декември месец отново на 6 дойде и на 9 свърши , на  14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещах леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, от 3 януари до днес имам ужасни болки в кръста , и цикъла ми не е дошъл засега на какво може да се дължи всичко това??

Общи условия

Активация на акаунт