"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 19 044
  • 675
  •   2
Отговори
# 660
Още днес можеш да си пуснеш кръвен, при мен също 5 дни преди МЦ кръвния беше положителен.
Преди няколко месеца имах два фалшиво положителни на Престо, нямам им никакво доверие.

# 661
На мен не ми изглежда достоверна черта. Много в тънка и ми се струва, че истинската трябва да е от ляво на тази.

# 662
Вижтв как в ляво стои една бяла черта. Всъщност там трябва да е розовата. Според мен теста е невалиден. Направете кръвен най-добре и си харесайте друга марка за тестване. Престо не стават.

# 663
.                    Три дни преди датата на която трябвя да ми дойде ( долният тест е за ову, но го направих и него, защото нали уж хваща и бременност), горният е нормален за бременност. Сега чакам кръвния… И вие ли виждате на горния втората черта или съм за очен лекар? Simple Smile

# 664
  • София
Виждам. Simple Smile

# 665
Момичета, имам нужда от помощ. Имам два дни закъснени, теста е правен сега на марката клиър мойс. Изпарителна ли е? Не ми се е случвало досега да се появява, но…

# 666
Ако теста е сниман, веднага, е доста бледа, почти бяла, което за мен си е изпарителна. Но не съм сигурна, ако имате възможност направете още един за сравнение.

# 667
Момичета, имам нужда от помощ. Имам два дни закъснени, теста е правен сега на марката клиър мойс. Изпарителна ли е? Не ми се е случвало досега да се появява, но…
първата 1 седмица и моите бяха такива сега съм в 7 седмица успех ❤

# 668
Здравейте! Ще се постарая да бъда максимално изчерпателна, за да мога да получа вашето мнение.
Закъснява ми вече 6 дни. Трябваше да ми дойде на 27-ми. Последния ми МЦ е започнал на 1.12 и е приключил на 7.12. С годеника ми не се пазим вече от близо година. Имали сме сексуални контакти на следните дати: 8, 10, 13, 20, 26 и на 27, като на 27 се случиха нещата два пъти. Искам да подчертая че нито веднъж не е свършвал в мен, но от много време не ми е закъснявало и то с толкова много дни. Чудя се дали може да е станало на 27-ми когато контактите са били два. Четох доста от темите и говорих с мои приятелки и ми казаха че може да съм имала късна овулация.  
Вече съм направила три теста и трите са отрицателни. Ще кача снимка от този който съм направила днес сутринта. Ще чакам вашите мнения. Blush

# 669
На 6 дневно закъснение и отрицателен тест със сигурност не е от късната овулация, не сте бременна.   

[/i]
Здравейте! Ще се постарая да бъда максимално изчерпателна, за да мога да получа вашето мнение.
Закъснява ми вече 6 дни. Трябваше да ми дойде на 27-ми. Последния ми МЦ е започнал на 1.12 и е приключил на 7.12. С годеника ми не се пазим вече от близо година. Имали сме сексуални контакти на следните дати: 8, 10, 13, 20, 26 и на 27, като на 27 се случиха нещата два пъти. Искам да подчертая че нито веднъж не е свършвал в мен, но от много време не ми е закъснявало и то с толкова много дни. Чудя се дали може да е станало на 27-ми когато контактите са били два. Четох доста от темите и говорих с мои приятелки и ми казаха че може да съм имала късна овулация.  
Вече съм направила три теста и трите са отрицателни. Ще кача снимка от този който съм направила днес сутринта. Ще чакам вашите мнения. Blush

# 670
Здравейте ще гледам да бъда кратка със мъжа ми правим опити от 4 месеца като те са неуспешни последните ни опити бяха на  22.01 24.01 25.01 точно когато имах положителни тестове за овулация на 13 ден пт цикъла ми та сега съм на 21 ден от цикъла ми мога ли да си пусна кръвен тест за бременост или да изчакам още малко ?

# 671
  • София
Рано е.

# 672
Благодаря ви за бързия отговор понеже нямам търпение и затова а на 26 ден от цикъла ми дали ще ми отчете теста поред вас?  Тъй като и имам лека болка ниско в корема подуват ми се гърдите леко и в кръста болка надявам се да не са менструални болки

# 673
На 6 дневно закъснение и отрицателен тест със сигурност не е от късната овулация, не сте бременна.   

[/i]

Благодаря Ви за бързия отговор Blush

# 674
  • София
Благодаря ви за бързия отговор понеже нямам търпение и затова а на 26 ден от цикъла ми дали ще ми отчете теста поред вас?  Тъй като и имам лека болка ниско в корема подуват ми се гърдите леко и в кръста болка надявам се да не са менструални болки
Зависи колко ви е дълъг по-принцип цикълът. Но до 1,2 дни преди очакваната дата на началото, би следвало да покаже.

Общи условия

Активация на акаунт