"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 19 634
  • 697
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Прегледът при репродуктивен е добре да Е по време на цикъл (2-4 ден), за да се види колко антрални фоликула имате.

# 691
Прегледът при репродуктивен е добре да Е по време на цикъл (2-4 ден), за да се види колко антрални фоликула имате.

Това не го знаех, благодаря!

# 692
Здравейте може ли някой да ми каже дали 4-3 дни преди цикъла сте имали симптоми за бременност понеже правим опити със мъжа ми за бебе и ми оставам 4 дни до цикъла но не бързам да травя тестове още благодаря предварително.?

# 693
Когато реално забременях, нямах никакви симптоми или подозрения за това. И обратното - постоянно си внушавах, че имам симптоми на бременност и после се разочаровах с тестовете...
Съветът ми е да се отпуснеш и да го мислиш възможно най-малко.
Успех и дано след 5-6 дни се върнеш тук с две чертички! Simple Smile

# 694

Здравейте, това е днешният ми тест на десети ден след овулация, не е правен с първа урина. Преди няколко дни започнаха симптомите, но гледам да не им отдавам голямо значение. Въпросът ми е при вас в кой ден след овулацията видяхте втората черта?

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:51 от Тихо ми пази

# 695

Здравейте, това е днешният ми тест на десети ден след овулация, не е правен с първа урина. Преди няколко дни започнаха симптомите, но гледам да не им отдавам голямо значение. Въпросът ми е при вас в кой ден след овулацията видяхте втората черта?

Изчакайте закъснение поне ден и тогава направете тест

# 696
  • Sofia
По възможност, да не е Престо.

# 697
Здравейте,
Днес е 24-тия ден от цикъла ми, който е 28 дневен. От около 2-3 дни имам като предменструални болки, не постоянно, от време на време през деня, като днес вече ги усещам доста отчетливо. Разбилам, че ПМС симптомите включват и този, но при мен обичайно се случва в деня преди цикъла, не по-рано. Дали някой има подобен опит и дали би могло да се свърже с ранен симптом на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт