Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 25 510
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро,момичета!

📸: Онур Туна и Йозге Гюрел на снимачната площадка на новия интернет сериал „Послушай ме“.
Премиерата е насрочена за 2026 г.
Сюжет: Това е история за различните гледни точки, недоразумения и неизказани чувства, които често се случват в съвременните взаимоотношения. Зрителите ще видят познатото ежедневие на Зейнеп и Фикрет. Двойката говори на един и същи език, но има контрастни възгледи за живота и взаимоотношенията. Конфликти в дома им, обикновени диалози и малки детайли разкриват тяхната история. С хумор и чувствителност сериалът разглежда трудността да се слушаме истински в един бързо променящ се свят. В него са представени сцени, които са едновременно забавни и провокиращи размисъл.

за ''Далечен град''

Скрит текст:

Коментар от ВК....42 💙😍🔞🔥🥵😮‍💨🤤🚀💦
Любовта на ДжихАл победи!!!!
Желанието и страстта избухнаха! Копнежът и жаждата бяха утолени!
 Те пътуваха един към друг, въпреки стотиците препятствия.

Перфектна нощ. Уютна, интимна и доверителна атмосфера. Предизвикателството е прието, няма връщане назад. Той се приближава към нея, без да прекъсва зрителния контакт, с хищническата походка на развълнуван лъв, който ще се хвърли, след като е хванал плячката си. Тя свива рамене във вълнуващо очакване, държи ръце зад гърба си и го поздравява с флиртуваща усмивка. И двамата са в очакване и разговорът, разбира се, не е за вода, а за готовността им да се приемат един друг. Пламенните им, съсредоточени погледи се срещат и със смях, който отпуска срамежливостта ѝ, тя го дърпа за яката на ризата му под душа при себе си. Те сякаш отмиват цялата „неправилност“, която остава извън тази стая, и се разпалват в огъня на ТЯХНАТА любов.

Скрит текст:
Чиста естетическа наслада за очите! Копринена, полупрозрачна блуза стимулира въображението по-еротично от голо тяло. Да, в кадъра не показаха пълноценна целувка, няма гола кожа, но има орда от настръхвания от сливането на мокрите им тела, парещите им погледи, нежното докосване на дланта му по лицето ѝ, пулсиращата вена на врата ѝ, обръщането на телата им към стъклото като танго, голямата му ръка на гърба ѝ, нейната на врата и раменете му, страстното придърпване и повдигане за кръста, целувката му по лебедовата ѝ шия и преплетените им ръце над главите им. Не просто физическият контакт на влюбена двойка, а принадлежност един към друг със сърце, душа, мисли и тела. 🔞🔥🤤
Дългоочакваната интимност на влюбени възрастни, започваща с опияняваща прелюдия и флирт в леглото, докосване и триене на носове - и това беше най-вкусната, най-секси, най-чувствената и емоционално зряла зелена светлина, която една жена дава на своя мъж, завършваща с горещ душ и продължаваща в леглото!

Моите кометоподобни OzSin, какво правят те в кадъра, всичко е толкова истинско. Дори се почувствах неловко, докато гледах, сякаш надничах през онази отворена врата🔥🙈🖤💙
И накрая камерата се фокусира върху малка птичка🐦😉

П.С.: Джихан винаги чака сигнала на Аля; никога не действа без нейно разрешение: с дума, поглед, интуитивно, инстинктивно и чрез усещания. Повече мисли и подробности ще последват по-късно с видео🌚

Скрит текст:
📌Казват, че епизод 43 ще продължи от началото на епизод 42 и ще има още повече сцени
(така казаха - онлайн версията е, така че я проточват; дори детайли като свалянето на ризата му вече са заснети).

📌След епизод 44 има новогодишна почивка.

📌Джихан доведе Фър-Фър в новото ни имение.

📌Боран и Еджмел вече са на едно мнение.

📌Ще наблюдаваме ревността на Джихан 💃🏻

📌Наре ще започне работа в болницата
(свързано е с Ялчън - лудост).

📌Изглежда, че Боран ще разбере, че Джихан и Аля са спали заедно, а може би и Садо ще го осъзнае, защото Джихан и Аля непрекъснато се гледат и се усмихват.

📌Казват, че ще има сцена с халатите, но не е известно дали ще я покажат.
Целувката ни ще бъде в епизод 43 💋

Скрит текст:

Днес обикновено пускат 2-ри фр.

Желая ви хубав зимен ден!

# 226
Здравейте

# 227

Ето и 2-ри фр. за 43 еп.В него има от всичко-любов,болка и отмъщение!

https://www.youtube.com/watch?v=rYRLv-YmwvM

и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_321920

Явно са в новия дом!

# 228
Добро утро

# 229
Добро утро,момичета!

за ''Далечен град''

ПП По-късно трябва да пуснат новите снимки и озета за 43 еп.!

Приятен ден ви желая!

=====================================================================

Част от новите снимки

и озета:
Джихан разбира, че нещата не могат да продължават както преди и няма да позволи на Аля да остане в имението. Въпреки че Боран е твърдо против това решение, той не може да спре Джихан, защото е безсилен срещу него.

Неспособен да приеме ситуацията, Боран се опитва да поеме контрол над нея. Междувременно, небрежното поведение на Кая привлича вниманието на Садакат, която го наблюдава.

Истинският шок на Садакат идва, когато открива какво крие Зерин: детето е на Кая. Кая, несъзнаващ кой ще го предаде, докато той се опитва да контролира майка си, допълнително усложнява ситуацията, когато Зерин внезапно започва да ражда. Стъпките, които предприемат, ще ги доведат до катастрофа.

С постепенното скъсяване на разстоянието между Аля и Джихан, Боран, притеснен от близостта им, започва бой. Прибързаната постъпка на Боран, докато общува със сина си, ужасява Джихан Дениз. В резултат на това събитие Боран и Джихан отново се изправят лице в лице, но кой от тях ще се отдръпне

Всички снимки...

https://www.youtube.com/watch?v=EMm5UfAdzZc

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 16:10 от Zlatina3

# 230
Добро утро!

# 231
Здравейте,момичета!

Честит Игнажден! Christmas TreeFlowers Four Leaf Clover

Сташа Heart

за ''Далечен град''

„Аз затварям очи и се озовавам някъде другаде,като магия.“🎄🏡
Aвтор: edsercihal

https://www.youtube.com/watch?v=7wG8SZQrKyM

Финалната сцена от 42 еп.с песента...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_322930
🎶🎧 Nilüfer - Taa Uzak Yollardan / От далечни пътища

От далечни земи
Тичах в прегръдките ти,
С копнеж по теб в сърцето си,
Гледах и чаках по пътищата ти.
Раздялата с теб е като смърт.

От далечни земи
Тичах в прегръдките ти,
Гледах и чаках по пътищата ти.
Раздялата с теб е като смърт.

Ако трябваше да извикам към небесата,
Сега до мен е този, който ме обича повече, отколкото аз обичам себе си,
Ако имах целия свят, пак нямаше да имам нужда от него,
Само ти ме караш да се усмихвам.

Имаше вятър, който духаше с раздяла, измъчвайки ни,
Ти беше любовта, тлееща в очите ми,
В продължение на много години неувяхваща.
Липсваше ми толкова много.

Ако трябваше да извикам към небесата,
Дори да имах целия свят, пак нямаше да имам нужда от него,

Ако извиках към небесата,
Дори и да имах целия свят, пак нямаше да ми е нужен,

От далечни земи
Тичах в прегръдките ти,
Гледах, чаках по пътищата ти.
Раздялата с теб е като смъртта.

Приятна събота ви желая!

# 232
Добро утро

https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_22550

[imghttps://sun9-58.userapi.com/s/v1/ig2/TEj6VKFS8vi3wDXU_NfEFFfeGEcymlkcMu8miU9PmOBFhwikrfjW9DfTrGd7xurFSkoshzB718w9q3o75xoJCWD7.jpg?quality=95&as=32x54,48x81,72x121,108x181,160x269,240x403,360x604,480x806,540x906,640x1074,720x1209,1080x1813&from=bu&cs=1080x0][/img]

# 233
Здравейте,момичета!

Дари Heart,благодаря за новите снимки на Онур с Йозге зад кадър.

Онур е правил дует и с Исмаил Хаджиоулу
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_22543

за ''Далечен град''

💠В анкета, проведена от онлайн изданието „Kızlar Soruyor/Момичетата питат“, Сахра Шаш получи наградата за „Най-добра актриса – Пробив на годината“.Честито! Hands Clap

🍬🎓👨(от ВК пуснат вчера)
„Бонбоните свършиха: Анализ на поведението на Боран.“

Садакат познава добре синовете си и разбира на какво е способен всеки от тях.

Тя вижда състоянието на Боран и знае, че по характер той е точен образ на биологичния си баща. Може би затова му е отдавала всичко, опитвайки се да укроти нрава му. Тя умишлено го е държала далеч от властта, но в замяна му е давала пълна вседозволеност/всепозволеност/ – все едно да даваш на дете бонбони, за да не плаче.

Садакат познава Джихан също толкова добре. Тя знае какво е готов да направи за семейството си. Знае, че няма да направи компромис или да се откаже от властта и земята, както направи преди десет години. И разбира, че по същество това, което той отстоява, е правилно.

Но е обзета от страх. Страх от Боран и на какво е способен. Затова, макар да споделя общата позиция на Джихан относно сделката с Надим, тя е готова да даде всичко, за да умилостиви Боран. Тя осъзна, че война между синовете е неизбежна, когато Боран научи истината за бащинството на Еджмел. И оттогава не прави нищо друго, освен да го умилостивява и да му угажда, опитвайки се да запази контрол.

Скрит текст:
След като прегледах епизодите след пробуждането му, стигнах до заключение, което само потвърждава тази динамика. Боран осъзнава, че всичко, с което се е сблъсквал, е пряко следствие от собствените му действия. Това е видно от собствените му думи: „Защо записах това видео?“ След това той научава семейна тайна – и това се случва на фона на други удари: жена му не го обича, а синът му смята някой друг за свой баща.

Две тежки психологически травми за един ден, съчетани с кома и продължително излагане на наркотици, карат съзнанието му да губи контрол. Той се срива, обвинявайки всички около себе си, че живеят в лъжа. И тогава това, което е било потискано години наред, избухва: завист към Джихан, потиснат гняв, ярост. Дълбоко в себе си той е ядосан предимно на себе си, но го изкарва върху другите – типична егоистична реакция.

Противно на това, което мнозина вярват, сценаристът не го пише като „лош“, за да угоди на героя. Това е логиката на неговия характер. Добрият човек не би крил миналото си от любимата си, само за да я хвърли в огъня по-късно. Той не записал видеоклип за брат си, знаейки, че ще изпълни условието му. След като се събудил, картината станала по-пълна: поискал да бъде скрит, но оставил жена си. Сенчестите му сделки с българите отново ще изложат семейството на опасност. Сякаш той привлича проблеми, а други в крайна сметка се справят с тях вместо него.

Всичко това е неизбежният плод на възпитанието на Садакат. „Отгледах Джихан така и теб така отгледах.“ Боран наивно вярва, че старата вседозволеност не е изчезнала.

Той всъщност не се нуждае нито от Алия, нито от сина си като личности. Не се интересува от техните преживявания или как са оцелели без него. За него те са „трофей“, символ, че всичко може да бъде възстановено. „Искам го, така ще бъде.“

Но светът се е променил. Околните вече не са склонни да му се отдават безусловно. Дори майка му, която винаги му се отдаваше, сякаш даваше бонбони на капризно дете, сега е изчерпала ресурсите си. Тя продължава да го успокоява механично, но това не работи – времето за „бонбони“ е отминало. Боран е оставен сам с последствията от системата, създадена от Садокат. Неговият бунт е агонията на същото това разглезено дете, което никога не е осъзнало, че бонбоните са свършили и цената за тях е твърде висока.

Желая ви приятна неделна почивка!

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 09:59 от Zlatina3

# 234
Добро утро! Хубава седмица да имате!

# 235
Добро утро,момичета!

Сташа Heart

за ''Далечен град''

от Синем

Преди малко пуснаха откъса от 43 еп./3 фр.
Да, ние сме съпруг и съпруга!

https://www.youtube.com/watch?v=PBYEaBkSVo4

и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_326897

Садакат се е досетила какво е станала през нощта в мотела.На другия ден Алия е отишла в другия дом,а преди не е искала да напуска конака.

Скрит текст:
📌Кая ще се нахвърли върху Боран, когато каже нещо лошо за Зерин.

📌Боран ще поиска номера на Аля заради Дениз. Джихан ще откаже, но Садакат ще му го даде. Той ще посочи Аля като „МОЯТА СЪПРУГА“.

📌Боран ще бъде недоволен, че Ерол, който е близък с Джихан, води делото за развод и ще иска друг адвокат. Следователно, процесът на развод ще стане по-сложен за Джихан. Не всичко ще протече така, както Джихан иска.

📌Бебето на Зерин няма да умре, но заради Демир ще претърпят инцидент. Бебето ще се роди, Демир ще го вземе, а Зерин ще си помисли, че дъщеря ѝ е починала.

📌Скоро към актьорския състав ще се присъедини нова жена. Но това няма да е Мерием. Може би има нещо общо с миналото на Боран.

📌Наре не е бременна. Може би има проблеми със зачеването. Ще се нуждае от лечение.

📌Джихан и Аля се развеждат.

📌 Около 50-ти епизод Аля ще забременее.

📌 В сцената в кухнята (43), когато Джихан притиска Аля, Аля казва, че всички са тук, а Джихан отговаря: „Ако искаш, мога да изпратя всички.“

Желая ви приятен ден и прекрасна Коледна седмица!

ПП Довечера ще пусна допълнителните снимки и линковете за руската озвучка....

# 236
# 237
Здравейте!

Линковете за руската онлайн озвучка на 43 еп.
1.https://turoktv.com/15391-dalekiy-gorod-seria-43.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-m08j4muyouo/4758-dalekiy- … b05xc1bfgngf.html

Част от допълнителните нови снимки

Всички снимки

https://www.youtube.com/watch?v=NgptAZgSz7A

Приятно гледане!

# 238
Добро утро!

# 239
Добро утро,момичета!

Сташа Hug е пуснала снимка на Еда с наградата.

#DZMnews
 Еда Едже получи наградата „Изгряваща звезда на годината“ на наградите „Любими на феновете на TikTok 2025“.

за ''Далечен град''
Отново интересен епизод гледахме снощи!Разбра се,защо Боран се е оженил за Алия заради Канадското гражданство,за не го открият.

снощи са били в тренда

рейтинга

и на озета:
Total | (2) | 9,08
AB | (2) | 5,07
ABC1 | (2) | 7,92

Снощи не пуснаха фрагман.Не знам и дали ще има нов епизод следващия понеделник.Може би сте разбрали вчера излезе инфо,че Букет Акбаба, съпругата на Озан Акбаба ще се подложи днес на операция на сърцето.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт