Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 25 081
  • 302
  •   2
Отговори
# 240
Добро утро!

# 241
Добро утро,момичета!

Далечен град-сезон 2,епизод 15/43(БГ субтитри)

https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … oNLMsfHP47vz.html

....от вчера....
🏥Съпругата на Озан Акбаба, Букет Акбаба, е оперирана успешно.

Букет Акбаба, съпругата на Озан Акбаба, която вчера беше хоспитализирана в отделението по сърдечно-съдова хирургия на частна болница, е оперирана тази сутрин.

Озан Акбаба, известен с ролята си на Джихан Албора в сериала „Далечен град“, имаше труден ден днес. Известният актьор, чиято съпруга претърпя сърдечна операция, си взе почивка от снимките на сериала. Букет Акбаба, която беше хоспитализирана вчера, е оперирана тази сутрин. Операцията е завършена около обяд. След успешната операция, сърдечно-съдовият проблем е коригиран и Акбаба е преместена в интензивното отделение. Очаква се утре да бъде преместена в редовно отделение. Съпругът ѝ, Озан Акбаба, и семейството им ѝ правят компания всяка минута.

Все още не е ясно дали нов епизод на „Далечен град“ ще се излъчи следващата седмица. Озан Акбаба ще остане до съпругата си, докато тя не бъде изписана от болницата.

✍️ Бирсен Алтунташ

Дано всичко мине добре!Бързо възстановяване на г-жа Букет Акбаба.

На церемонията по връчване на наградите Mavi Elma сериалът „Далечен град“ спечели наградата за „Телевизионен сериал на годината“...

Сахра Шаш получи наградата за „Пробив на годината сред актрисите“

Желая ви прекрасна празнична вечер!

# 242
Привет, момичета, Злати както винаги има много информация. И аз четох за Букет - бързо да минава и да се забравя.
Снощи гледах серията 43 на ДГ - най-накрая Джихан и Аля да не си скриват чуствата и да си бъдат наистина съпруг и съпруга. Боран и той дразнител голям - но пък излезе истината, че е търсил гражданство зад брака си с Аля, че е инсценирал смъртта си . Явно заплахата от българите още не е отминала но се перчи на всички да се показва. Дано само не навреди на малкия - като гледам какви ги върши много много не се замисля.
Да ви пожелая светли празнични дни, да сте здрави, спокойни и много щастливи !

# 243

Здравейте,момичета!

Честита Коледа!
Бъдете здрави и щастливи,вие и вашите семейства!
Нека сърцата ви да бъдат изпълнени с любов и доброта!

Юра Hug

Севда когато беше в Италия за записа на предаването със своите мениджъри...

за ''Далечен град''
Вчера пуснаха 1 фр. за 44 еп. с надпис ''Следващ епизод''.Няма дата за излъчването.Предполага се ще е след Нова година.Те вървят напред с епизодите,но зависи колко има заснети и кога Озан ще се върне след отпуската.Дано съпругата му е добре и бързо се възстанови!

„Аля вече е моя законна съпруга!“

https://www.youtube.com/watch?v=_5snQJykhWc

с руски субт. от тази група
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2536370

😎😎🎄Сахра и Атакан на вечерта на Sober Digital.

Прекрасен празничен ден ви желая!

# 244
# 245
Добро утро,момичета!

Чашка кафе с ухание на Коледа.Усмихнато и позитивно
      започва деня.Нека ни е радостно и щастливо.

Дари Hug

Фрагманът за 44 еп. първо е бил пуснат с дата 12 януари по канал Д,но по-късно са я променили на „Следващ епизод“ без дата...
Аз го видях половин час след като го бяха пуснали и беше без дата.

рейтинги

Скрит текст:

Приятен втори ден от Коледа!

# 246
Весела Коледа!
Еда, Синем и Озан на събитие на Go Türkiye.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 11:54 от stasha_s

# 247
Добро утро,момичета!

Сташа Heart,благодаря за новите снимки,които споделяш.

Ако искате да чуете Онур как пее сам и в откъси от записите,които прави с различни актьори.
1част-https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_12260
2 част-https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_12262

Да допълва още за събитието на  Go Turkey...

Скрит текст:
https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_12266
https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_12255
📌Лицата на Go Turkey  Еда Едже, Озан Акбаба и Синем Юнсал, режисьорът Хилал Сарал, продуцентите Фатих Аксой и Керем Чатай позираха с министъра на културата и туризма Мехмет Нури Ерсой

Пояснение към думите,които казва Озан накрая на фрагмана за 44 еп.,че м/у него и Аля има хелалим,от ВК.
💫❤️
Helalim/Хелалим е повече от дума.

Това е обещание.

Обещание от мъж и жена да вървят заедно през живота,
създавайки семейство – като свещено място, като опора, като продължение на семейната линия.

Хелалим е избор.
Когато за него няма друга жена,
и за нея няма друг мъж.

Това е дума на чест.
Дума на вярност.
Дума на отговорност един за друг.

Хелалим е да обичаш безкрайно:
в радост и в трудни моменти,
в здраве и в болест,
споделяйки всеки момент, всяко състояние на ума.

Това е любов без граници,
без условия,
без измерения –
истинска и вечна.

Хелалим е да можеш не просто да кажеш „Обичам те“, а да живееш тези думи всеки ден.

Ти не си просто обект на силна любов, а самата основа на живота, легитимен спътник, статус и връзка, с които са по-важни и по-дълбоки от всяко романтично чувство.

🕊Sevgiden de öte helalim sensin / „Ти си helalim за мен — повече от любов“ 🕊

Песента,която звучи в края на 43 еп.

Скрит текст:
клип

от ВК,финалния откъс с руски субт.на песента
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_333737
🎶🦋 Зухал Олджай - Перване [Пеперуда]

Преди да те срещна, бях като пчела,
А сега се вихрям като пеперуда, в момента, в който те видя.
Дори да изгарям на пепел отново и отново, не мога да се разделя с теб.
Посветих ти живота си, без теб няма аз.
Дори да изгарям на пепел отново и отново, не мога да се разделя с теб.
Дори да живея хиляда години, ти няма да си ми достатъчна.
Дадох ти сърцето си, нежното ми, красивото ми.
Ако стана причина за сълзите ти, няма да намеря мир дори след смъртта.
Протегни ръце към мен. Животът е красив, когато си влюбен.
Посветих ти живота си, ела при мен, не бягай, красиво мое.
Протегни ръце към мен. Животът е красив, когато си влюбен.
Дадох ти сърцето си, нежното ми, красиво мое.

Желая ви приятна събота!

# 248
Здравейте Благодаря за всичко споделено

# 249
Здравейте,момичета!

Дари Two Hearts

👩💅🤳Синем благодари на марката Ipekyol, на която е лице, за визията си на премиера на #GoTurkiye.

всички снимки на линка
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_334437

💃 Синем Юнсал за Sober Digital

„Не харесвам термина „силна жена“. По-точно, не харесвам определението, което съществува в нашата индустрия. Ако има жена, която може да отстоява позициите си, без да се нуждае от мъж, тя се нарича силна. Не! Това не е сила, това е нашата природа.“

Принадлежност към някъде, това да си турист, дом, далечни земи... Всичко това са темите на този брой и не можем да пренебрегнем акцента на годината „Далечен град“. Синем Юнсал е звездата в този сериал, който наистина изследва темата за любовта в контекста на културното противоречие.

Въпреки че успешната актриса резонира с много зрители във всеки от сериалите си, мисля, че тук си имаме работа с различен вид магия. Тя ни разказва за своята героиня, Аля, която се опитва да пусне корени на място, където не принадлежи:

☁️ „Алия е много нюансиран персонаж. Опитът да я разкрия истински е само по себе си предизвикателство. Но тъй като майчинството е толкова централно за нейния герой, а аз не съм го изпитвала в личния си живот, понякога чувствам, че все още не съм развила тези рефлекси. В началото ми беше малко трудно.“

Тя казва:
☁️ „Всъщност тя е много вдъхновяваща за мен. Точно както жените в реалния живот, които се сблъскват с предизвикателства в различни области, тя също преминава през свои собствени изпитания. Препятствията, пред които е изправена, са това, с което всички ние се сблъскваме от много ранна възраст, от момента, в който започваме да навлизаме в обществения живот. Фактът, че тя го приема веднага, не се спира на него, а преминава към действие, е наистина вдъхновяващ.“

Скрит текст:
В същото време тя казва, че не би могла да се влюби в някой толкова различен от нея, като Аля:

☁️ „Не мисля, че бих се влюбила в такъв герой, защото ценя комфорта толкова много. Щеше да ми е трудно да бъда с някой, когото не разбирам напълно, който мисли и живее различно от мен. Не бих могла да поема такъв риск.“

Но в името на професията си тя е способна да направи големи промени – например да промени града, в който живее:

☁️ „В първия ден, в който срещнах Аля на хартия, веднага изградихме много силна връзка. За да живея Аля и да ѝ дам живот, реших да сменя града и се съгласих да бъда далеч от дома.“

Тя вярва, че актьорството е вродено качество:

☁️ „Мисля, че е до голяма степен присъщо на човек, в неговия „тест“. Разбира се, това тесто трябва да бъде старателно омесено, развито и тренирано. Но ако самото тесто го няма, самото обучение няма да го оформи – поне така си мисля.“

В същото време тя добавя, че актьорството не е толкова лесно, колкото изглежда отвън:

☁️ „Много хора смятат, че актьорството е много удобно и лесно: сякаш условията винаги са идеални и постоянно ни се предлага само най-доброто. В действителност нещата са много по-сложни и трудни.“

Споменавам, че тя често играе силни жени, но не харесва термина:

☁️ „Не харесвам термина „силна жена“. По-точно, не харесвам как се използва в нашата индустрия. Ако една жена може да стои на собствените си крака, без да се нуждае от мъж, тя се нарича силна. Не! Това не е сила – това е нашата естествена природа. Да бъдеш силен е нещо съвсем различно. Например, Аля е наистина силна жена. Не защото не се нуждае от мъж, за да живее, а защото знае как да защитава своите ценности, своите близки и собствените си идеи. Защото не се страхува да се бори и да живее живота си така, както намери за добре.“

Когато разговорът се насочи към чувство за принадлежност, забелязвам колко е здраво стъпила на земята и здраво стъпила на земята:

☁️ „Не съм от хората, които бързо вземат решения за иновации или радикални промени. Нямах ясен отговор на този въпрос в главата си. Но например, сега живея в съвсем различна култура и това ми се отрази добре.“

Тя е много привързана към дома си – това е, което ѝ липсва най-много на снимачната площадка:

☁️ „Много обичам дома си. Най-често ми липсва домът. Разбира се, тъй като работим много дълги часове, пропускам и възможността да общувам, да си дам почивка, когато съм физически уморена, да си почина тялото, просто да спя.“

Нещата, които подхранват чувството ѝ за принадлежност, също са свързани с дома:

☁️ „Моят любим човек, моят дом, моето семейство. Семейството, което сама си избрах – моите приятели.“

„Ти си моят дом, моята любов, моята крепост, моят мир; с теб намирам себе си.“

клипове от сета от вчера...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_334119
🎥🎬Днешните снимки в Сайлент Хил. Апартаментът и болницата.
Според някои информации, Озан се е върнал на снимачната площадка със Синем днес. Той ще бъде в почивка от 29-ти. Снимките ще започнат след Нова година на 4 януари.

Колко е вярно не знам!Ще очакваме инфо!

#DZMnews
💥 Минисериалът на Go Turkey „Историята на Истанбул“ с участието на Озан Акбаба и Синем Юнсал бързо събра близо 156 милиона гледания.

Приятна зимна неделя ви желая!

# 250
Добро утро!

# 251
Добро утро,момичета!

Сташа Hug

Онур и Йозге зад кадър

за ''Далечен град''

от Синем

https://vk.com/fermannazli?z=clip-201732739_456241367

🌨️❄️🏔️В Мардин е навалял  сняг❄️
Атакан, Сахра, Гонджа, Кузей и Синем споделят атмосферата си с нас 📷
Освен тези снимки има и видеа...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_335223

🔄🎄❄Откъде и докъде ...4 /43

Желая ви приятен ден и прекрасна празнична седмица!

# 252
Добро утро

Синем Унсал за списание Sober Digital

# 253

Добро утро в последния вторник за 2025 г.

#DZMnews
❥ Еда Едже беше забелязана в мола онзи ден.
„Какво се промени в живота ти преди и след като стана майка?“
📍 „Винаги съм обичала много децата, но след като станах майка, любовта ми към тях нарасна още повече. Когато видя плачещо дете на улицата или по телевизията, неговата невинност ме обзема. Състраданието ми към тях се увеличи двадесет пъти, откакто станах майка.“
Актрисата разкри, че снимат филм за дигитална платформа, казвайки:
📍„Мина седмица-две, чакам да излезе. Провеждам срещи и продължавам да работя. Ако се появи добър проект, който ме прави щастлива, ще участвам в него. Проектите с много жени ми се струват успешни. Не знам кога ще снимам отново със Шевал. Шевал е като леля на детето ми. Разбираме се много добре. Иска ми се всички да можем да бъдем като Шевал. Красотата ѝ е неоспорима.“

за ''Далечен град''
Първата седмица без нашия сериал. Nature Dizzy

Всички,които са в Мардин и снимат се радват на снега!Дано успеят да се приберат за Нова година в Истанбул,тъй като летището  май е било временно затворено.

Най-много се радвал Кузей Гезер/Джихан Дениз Nature Snowflake Nature Snowman

Сахра и Атакан..

Сахра и Гонджа

Скрит текст:

Да честитим поредните награди! Hands Plus1Hands Clap

🎉🎄🏆
Победителите в гласуването на зрителите на Onedio бяха:
🏆 Актриса на годината 2025 - Синем Юнсал
🏆 Актьор на годината 2025 - Озан Акбаба
🏆 Дете актьор на годината 2025 - Кузей Гезер
🏆 Екранна двойка на годината 2025 - Озан Акбаба и Синем Юнсал

Само за сериал на година награта получи сериала ''Това море ще прелее''.

Желая ви приятен ден!

# 254
Здравейте!
Станало е ясно името на филма с Еда и Каан Йълдъръм - “Онази година, тази година”, ако правилно ми превежда автоматичният преводач.

Общи условия

Активация на акаунт